Plastična hirurgija
+6
pahuljica
Miloš_88
Troja
Mima
f-lady
Catwoman
10 posters
Plastična hirurgija
Svi znamo da je plastična hirurgija postala veoma popularna danas kod žena, a ni muškarci ne zaostaju previše.
Za jako malu sumu novca moguće je "promeniti lični opis" i izgledati "savršeno". Sta,ustvari,za Vas predstavlja to savršenstvo i da li se slažete s tim da radimo protiv majke prirode? Da li stvarno možemo time da se hvalimo? Koliko je to, uopšte, zdravo?
Za jako malu sumu novca moguće je "promeniti lični opis" i izgledati "savršeno". Sta,ustvari,za Vas predstavlja to savršenstvo i da li se slažete s tim da radimo protiv majke prirode? Da li stvarno možemo time da se hvalimo? Koliko je to, uopšte, zdravo?
Catwoman- Član za primer
- Broj poruka : 1450
Godina : 33
Datum upisa : 17.01.2010
Re: Plastična hirurgija
Sa ovim se ne slazem. Ovi "zahvati" umeju da budu i vise nego skupi. Mada sve zavisi i kada i gde i kod koga sta radite... Ali, ako se vec odlucujete na nesto ovog tipa, trebalo bi to odraditi na najbolji moguci nacin i nikako ne raditi nista na "crno", jer ljudi koji se time bave, uglavnom imaju i mnogo crnje radnje koje Vas licno mogu ugroziti.Catwoman ::Za jako malu sumu novca moguće je "promeniti lični opis" i izgledati "savršeno".
Ideal lepote je razlicit i u dobu u kome zivimo i na podneblju i zavisno od kulture, ali i najvaznije razlicit je od osobe do osobe. Nisam za to da neko uzme i promeni svoj celokupni licni opis, ali za manje zahvate, smatram da mogu biti i od vece koristi nego sto se cini ( ako nam pomognu da se mi osecamo bolje i psihicki stabilnije, onda ni nije bitno sta cemo uraditi ).Catwoman :: Sta,ustvari,za Vas predstavlja to savršenstvo i da li se slažete s tim da radimo protiv majke prirode? Da li stvarno možemo time da se hvalimo?
"Cuknuti" nos ili nesto slicno, smatram, da bi svako ko ima "vidljivih" problema sa tim, trebalo da uradi. Sta vise, kod nas, u Beogradu postoji varijanta da se ovaj zahvat obavi na VMA za 40 000 RSD i cula sam da su ljudi bili veoma zadovoljni.
Sve zavisi sta radite, a i u kojoj meri. Nikome nista nije bilo od operacije usiju ili nosa, ali liposukcija je npr. veliki šok za organizam. Ali sve je prihvatljivo, dok se ne pretera do te mere, da se isti zahtevi rade vise puta i sl...Catwoman ::Koliko je to, uopšte, zdravo?
Takodje, po mom misljenju, ono sto bi mogli da uradimo na prirodni nacin, samo ukoliko se i malo potrudimo ( npr. mrsavljenje ), bi i trebalo uraditi tako. To mi je vec skroz nerazumljivo.
f-lady- Odvažni član
- Broj poruka : 652
Datum upisa : 25.03.2010
Nekome treba za posao, nekome za popravljanje stete (od bolesti, povreda...).
Ako je devojka skroz ravna neka ugradi grudi, dorade ne podrzavam, ako je do bolesti podrzavam rekonstrukcije.
Mima- Odvažni član
- Broj poruka : 572
Datum upisa : 19.03.2010
Ni ja se ne slazem da je plasticna hirurgija jeftina. Da je tako, svi bi je radili. Ne znam koliko je zdrava, o tome sam i te kako razmisljala. Na primjer, meni se svidja ideja da bi zene u godinama mogle da malo zategnu lice, ali sam cula da se pri tome mogu presjeci nervi, pa da kasnije te osobe stalno pate od bolova. To mi zvuce vrlo obeshrabrujuce za poduzimanje takvih operacija. Takodje, botoks je kod nekih ljudi odlicno "upalio", a neki stvarno izgledaju grozno, sa licima koja izgledaju kao smrznute maske. Sto je jos gore, ako nestrucnjaci vrse ubrizgavanje botoksa, cula sam da dolazi i do nekroze tkiva, pa je to upravo strasno.
Muskarci preko 40 godina cesto imaju stomacice cak i kada nisu debeli, pa bi njima mozda bilo jako dobro da uklone to masno tkivo. No, da li su opasnosti kojima bi se izvrgavali vrijedne rezultata?
Inace, ja nemam nista protiv toga da se mijesam u to sto je majka priroda dala ljudima. Kao sto mozemo vidjeti svuda oko nas, u mnogim slucajevima priroda se ponasala vise kao maceha, nego kao majka, pa zasto joj onda ne bismo prkosili ako mozemo? Na zalost, osim malih korekcija kao gore navedenih operacija nosa, mislim da je jos uvijek relativno malo toga sto mozemo sa sigurnoscu uciniti. Najbolji primjer toga je bio pokojni Majkl Dzekson, koji je ocigledno pokusao da stvori savrsenstvo od sebe u svim pogledima. On je jos imao sve pare ovog svijeta, i mogao priustiti i najbolje doktore, pa je opet zavrsio zivot izgledajuci malo tuzno, sto potvrdjuje da neke velike korekcije nisu preporucljive.
Muskarci preko 40 godina cesto imaju stomacice cak i kada nisu debeli, pa bi njima mozda bilo jako dobro da uklone to masno tkivo. No, da li su opasnosti kojima bi se izvrgavali vrijedne rezultata?
Inace, ja nemam nista protiv toga da se mijesam u to sto je majka priroda dala ljudima. Kao sto mozemo vidjeti svuda oko nas, u mnogim slucajevima priroda se ponasala vise kao maceha, nego kao majka, pa zasto joj onda ne bismo prkosili ako mozemo? Na zalost, osim malih korekcija kao gore navedenih operacija nosa, mislim da je jos uvijek relativno malo toga sto mozemo sa sigurnoscu uciniti. Najbolji primjer toga je bio pokojni Majkl Dzekson, koji je ocigledno pokusao da stvori savrsenstvo od sebe u svim pogledima. On je jos imao sve pare ovog svijeta, i mogao priustiti i najbolje doktore, pa je opet zavrsio zivot izgledajuci malo tuzno, sto potvrdjuje da neke velike korekcije nisu preporucljive.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Ja sam u potpunosti pristalica estetske hirurgije ako će to nekog učiniti srećnim i punim smaopouzdanja. Ali uz jedan uslov (koji nažalost mnogi ne poštuju) a to je umerenost u tome
Kad se sve uradi sa merom i ukusom, u tom slučaju podržavam!
Kad se sve uradi sa merom i ukusom, u tom slučaju podržavam!
Miloš_88- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3461
Godina : 36
Datum upisa : 22.03.2011
Sve dok je to u granicama normale, podravam (devijaciju nosa, usi, opasne oziljke i sl.)... ali ovo je necuveno...
Ja mislim da nikad necu raditi...
pahuljica- Zaslužni član
- Broj poruka : 1675
Datum upisa : 17.06.2011
Ako će neko bolje da se oseća posle hirurške intervencije, zaista nemam ništa protiv. Ne sviđa ti se veličina grudi - povećaj ih; imaš devijaciju nosa - ispravi nos. Pa čak i ako preteraju, njihov problem. Ako se osećaju zadovoljno, zaista nemam ništa protiv.
Tačno je da može doći do komplikacija, ali čini mi se da je to stvarno retko.
Majka priroda često može biti nemilosrdna prema nekim ljudima i drago mi je što postoje izumi koji mogu da nam pomognu da izgledamo bolje. Koliko god mi cenili duhovne vrednosti, fizički izgled je danas vrlo bitan. Za neke poslove ste prosto uslovljeni da izgledate lepo.
Ovaj video koji je pahuljica okačila je zaista strašan i to je već pomalo bolesno, jer to ne treba primenjivati na deci koja se i dalje razvijaju, a kojima, pritom, ne fali baš ništa.
Tačno je da može doći do komplikacija, ali čini mi se da je to stvarno retko.
Majka priroda često može biti nemilosrdna prema nekim ljudima i drago mi je što postoje izumi koji mogu da nam pomognu da izgledamo bolje. Koliko god mi cenili duhovne vrednosti, fizički izgled je danas vrlo bitan. Za neke poslove ste prosto uslovljeni da izgledate lepo.
Ovaj video koji je pahuljica okačila je zaista strašan i to je već pomalo bolesno, jer to ne treba primenjivati na deci koja se i dalje razvijaju, a kojima, pritom, ne fali baš ništa.
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Datum upisa : 23.04.2012
Ljudi jedni drugima nabijaju komplekse, bas zato je i u modi sve vise i vise plasticna hirurgija.
Preteruje se mnogo, umesto da dovede do "savrsenstva" mnogi sami sebe unakaze!
Primer : Bojana Stojkovic kojoj su usta odvratna, bar meni!
Ok, ako neko ima bas , bas tanka usta , pa ga tot oliko nervira. Malo nek poveca, ali ne razumem preterivanje!
Isto tako preterivanje sa silikonima u grudima, pa jagodice.....sve i svasta.
Neki ljudi prosto ne znaju vise sta da rade sami sa sobom ...
Preteruje se mnogo, umesto da dovede do "savrsenstva" mnogi sami sebe unakaze!
Primer : Bojana Stojkovic kojoj su usta odvratna, bar meni!
Ok, ako neko ima bas , bas tanka usta , pa ga tot oliko nervira. Malo nek poveca, ali ne razumem preterivanje!
Isto tako preterivanje sa silikonima u grudima, pa jagodice.....sve i svasta.
Neki ljudi prosto ne znaju vise sta da rade sami sa sobom ...
Born to die- Profi
- Broj poruka : 315
Godina : 34
Datum upisa : 19.08.2012
Pa to je ono kod naroda uopsteno " vid'la zaba da se konj potkiva pa i ona digla krak." U prevodu plasticne operacije rade i oni kojima je neophodno ali vise oni kojima je to nepotrebno, zapravo suvisno.
Poput Brene koja je uspela onakva kakva je a ne sada pod stare dane ona popunjava usne, uzas, pa i Ceci ne vidim povoda za istom,a jos kada sam videla Nikol Kidman i Miki Rurka, pa ja sam se zgranula, inace glumci koji su mi bili medju omiljenima.Strasno! Ne ja nisam za to.
Poput Brene koja je uspela onakva kakva je a ne sada pod stare dane ona popunjava usne, uzas, pa i Ceci ne vidim povoda za istom,a jos kada sam videla Nikol Kidman i Miki Rurka, pa ja sam se zgranula, inace glumci koji su mi bili medju omiljenima.Strasno! Ne ja nisam za to.
Dzangrizava- Početnik
- Broj poruka : 51
Datum upisa : 13.09.2010
Hm, hm, hm. Savremeno doba - ko želi nek proba!
Sad ozbiljno nisam sasvim protiv, ali ne bih radila na sebi. Nikad. Iako sam esteta, iako vapim za lepotom. Pametni ljudi znaju da je lepota, ipak, precenjena. Jednog dana ćeš ostariti i nema te operacije koja bi ti pomogla. Zato stari prirodno, stari normalno, i nosi svoje bore, nesavršenosti, telo i lice kao svoju najveću pobedu. Za mene je lepota svuda. Svako mi je lep, i tužno mi je lepo, i ružno mi je lepo. Možda ja nisam normalna, ali takvog sam dojma. Čemu to sve, čemu potreba za savršenstvom koje se nikada ne može doseći? Još jedan apsurd ljudske drame.
Sad ozbiljno nisam sasvim protiv, ali ne bih radila na sebi. Nikad. Iako sam esteta, iako vapim za lepotom. Pametni ljudi znaju da je lepota, ipak, precenjena. Jednog dana ćeš ostariti i nema te operacije koja bi ti pomogla. Zato stari prirodno, stari normalno, i nosi svoje bore, nesavršenosti, telo i lice kao svoju najveću pobedu. Za mene je lepota svuda. Svako mi je lep, i tužno mi je lepo, i ružno mi je lepo. Možda ja nisam normalna, ali takvog sam dojma. Čemu to sve, čemu potreba za savršenstvom koje se nikada ne može doseći? Još jedan apsurd ljudske drame.
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Godina : 36
Datum upisa : 11.12.2012
Ne bih se slozila sa Ivanom. Nije uvijek rijec o dostizanju savrsenstva. Ima ljudi sa groteskno ruznim dijelovima tijela koji mogu svoj izgled unaprijediti plasticnom operacijom, pa sto da ne? Koliko svi mi volimo pametovati da ne treba vrsiti plasticnu hirurgiju, toliko su mnogi skloni da potcjenjuju i ismijavaju one koji su ruzni. Zasto se ti ljudi ne bi mogli zastiti od zadirkivanja i sazaljivih pogleda tako sto ce prkositi onome cime ih je majka priroda obdarila? Mada ljepota svakako nije najvaznija, mnogo pomaze - daje samouvjerenost i osjecaj sigurnosti ljudima.
Naravno, ne treba pretjerivati niti posezati za tim vidom uljepsavanja samo da bi zadovoljili svoj hir. Primjer sa ustima Bojane Stojkovic to najbolje dokazuje.
Naravno, ne treba pretjerivati niti posezati za tim vidom uljepsavanja samo da bi zadovoljili svoj hir. Primjer sa ustima Bojane Stojkovic to najbolje dokazuje.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu