Situacije i muzika
+4
Ika
Bult
ces@ric@
nexstosic
8 posters
Situacije i muzika
Zanima me u kojim situacijama volite da slušate svoju omiljenu muziku? Postoji li određeno vreme u toku dana da slušate samo muziku i ništa više? Da li vam muzika smiruje živce kad ste nervozni?
nexstosic- Član za primer
- Broj poruka : 1444
Godina : 36
Datum upisa : 05.02.2010
Re: Situacije i muzika
Ma u svakom dijelu dana u svim fazama. Kad idem ulicom, slusam i-pod, kod kuce slusam na racunaru i odmah mi je problem cim neko hoce voice na skype ili MSN sto moram gasiti muziku. Nekad se probudim ujutro sa velikom zeljom da cujem odredjenu pjesmu, a nekad skoro osvanem pustajuci muziku. Nazalost, ne mogu tako cesto priustiti sebi da samo slusam muziku i ne radim nista drugo
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Meni muzika pomaze da se koncentrisem i cesto slusam ipod na poslu dok radim.
Bult- Odvažni član
- Broj poruka : 546
Datum upisa : 03.06.2010
Ne postoji nikakvo prvilo. Kada sam lepo raspolozen, kada nisam, kada sam nervozan, ujutru, uvece, u toku dana... Slusam ono sto mi prija zavisno od raspolozenja.
Ika- Zavisni član
- Broj poruka : 4253
Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011
Muzika uvek i svuda! Slušam je kod kuće, slušam je na ulici, slušam na fax-u. Kada bih kojim slučajem izgubila slušalice od telefona, mislim da bih poludela. Nema raspoloženja koje kod mene muzika ne može popraviti (ako je loše) ili podići na još veći stupanj.
Totalni sam zaluđenik!
Totalni sam zaluđenik!
"Where is the wonder where's the awe?
Where are the sleepless nights I used to live for?"
Where are the sleepless nights I used to live for?"
amaranth- Zaslužni član
- Broj poruka : 1943
Godina : 35
Datum upisa : 26.07.2010
Imam faze kada veoma cesto slusam muziku i faze kada sjedim u tisini. Nekada mi prija da slusam muziku za ples i plesem danima, nekada cak i sedmicama, a nekada vise volim da slusam sporiju muziku, ili jednostavno ono sto nije predvidjeno za plesanje. Muzika moze da mi pomogne da promijenim raspolozenje. Kada plesem uvijek sam jako dobro raspolozena, a katkada me neka tuzna muzika zna dovesti u vrlo tuzno raspolozenje (Leonard Cohen i Peter Gabriel su katkada znali u meni ubiti zelju za zivotom).
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Jutro...Uvijek odvojim malo vremena za muziku tad.
Nymphadora- Član za primer
- Broj poruka : 1206
Godina : 32
Datum upisa : 09.03.2010
Muziku mogu stalno slušati. Kad ujutro ustanem, prva stvar koju napravim - pustim muziku. Kad se vratim s posla, ista stvar. Dok nešto radim po kući (kuham, perem suđe, brišem prašinu...), opet slušam muziku. Dok pišem pripreme za nastavu, isto tako. I pred spavanje je muzika obavezna.
Jako mi teško pada što na poslu ne mogu slušati muziku. Bila sam presretna kada mi je mentorica na tri dana bila odsutna pa sam bila sama u knjižnici. Prvo sam otvorila YT i pustila muziku. Inače nam učenici dolaze posuđivati knjige na odmorima, tako da bih onda utišala muziku, a tijekom sata bih pojačala i uživala.
Jako mi teško pada što na poslu ne mogu slušati muziku. Bila sam presretna kada mi je mentorica na tri dana bila odsutna pa sam bila sama u knjižnici. Prvo sam otvorila YT i pustila muziku. Inače nam učenici dolaze posuđivati knjige na odmorima, tako da bih onda utišala muziku, a tijekom sata bih pojačala i uživala.
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu