Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.

Join the forum, it's quick and easy

Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.
Zid
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Situacije i muzika

+4
Ika
Bult
ces@ric@
nexstosic
8 posters

Zid :: Umetnost :: Muzika

Ići dole

Situacije i muzika Empty Situacije i muzika

Počalji od nexstosic Ned Sep 05, 2010 10:30 am

Zanima me u kojim situacijama volite da slušate svoju omiljenu muziku? Postoji li određeno vreme u toku dana da slušate samo muziku i ništa više? Da li vam muzika smiruje živce kad ste nervozni?
nexstosic
nexstosic
Član za primer
Član za primer

Broj poruka : 1444
Muški Ovan Godina : 36
Datum upisa : 05.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Situacije i muzika Empty Re: Situacije i muzika

Počalji od ces@ric@ Ned Sep 05, 2010 11:58 am

Ma u svakom dijelu dana u svim fazama. Kad idem ulicom, slusam i-pod, kod kuce slusam na racunaru i odmah mi je problem cim neko hoce voice na skype ili MSN sto moram gasiti muziku. Nekad se probudim ujutro sa velikom zeljom da cujem odredjenu pjesmu, a nekad skoro osvanem pustajuci muziku. Nazalost, ne mogu tako cesto priustiti sebi da samo slusam muziku i ne radim nista drugo :(

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 11888
Ženski Datum upisa : 03.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bult Uto Feb 22, 2011 4:52 am

Meni muzika pomaze da se koncentrisem i cesto slusam ipod na poslu dok radim.
Bult
Bult
Odvažni član
Odvažni član

Broj poruka : 546
Muški Lokacija : London
Datum upisa : 03.06.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ika Čet Maj 19, 2011 3:54 am

Ne postoji nikakvo prvilo. Kada sam lepo raspolozen, kada nisam, kada sam nervozan, ujutru, uvece, u toku dana... Slusam ono sto mi prija zavisno od raspolozenja. :D

Ika
Zavisni član
Zavisni član

Broj poruka : 4253
Muški Lav Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od amaranth Čet Maj 19, 2011 7:17 am

Muzika uvek i svuda! Slušam je kod kuće, slušam je na ulici, slušam na fax-u. :D Kada bih kojim slučajem izgubila slušalice od telefona, mislim da bih poludela. Nema raspoloženja koje kod mene muzika ne može popraviti (ako je loše) ili podići na još veći stupanj. connie_mini_dance-1.
Totalni sam zaluđenik!
Situacije i muzika Medium_mens-t-shirts_smiley-headphones_white_1

‎"Where is the wonder where's the awe?
Where are the sleepless nights I used to live for?"
amaranth
amaranth
Zaslužni član
Zaslužni član

Broj poruka : 1943
Ženski Škorpija Godina : 35
Datum upisa : 26.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Uto Jul 26, 2011 6:09 am

Imam faze kada veoma cesto slusam muziku i faze kada sjedim u tisini. Nekada mi prija da slusam muziku za ples i plesem danima, nekada cak i sedmicama, a nekada vise volim da slusam sporiju muziku, ili jednostavno ono sto nije predvidjeno za plesanje. Muzika moze da mi pomogne da promijenim raspolozenje. Kada plesem uvijek sam jako dobro raspolozena, a katkada me neka tuzna muzika zna dovesti u vrlo tuzno raspolozenje (Leonard Cohen i Peter Gabriel su katkada znali u meni ubiti zelju za zivotom).
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 17011
Ženski Lokacija : London
Datum upisa : 08.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nymphadora Pet Sep 30, 2011 8:43 pm

Jutro...Uvijek odvojim malo vremena za muziku tad.
Nymphadora
Nymphadora
Član za primer
Član za primer

Broj poruka : 1206
Ženski Lav Godina : 32
Datum upisa : 09.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od polly88 Ned Apr 26, 2015 5:19 am

Muziku mogu stalno slušati. Kad ujutro ustanem, prva stvar koju napravim - pustim muziku. Kad se vratim s posla, ista stvar. Dok nešto radim po kući (kuham, perem suđe, brišem prašinu...), opet slušam muziku. Dok pišem pripreme za nastavu, isto tako. I pred spavanje je muzika obavezna.

Jako mi teško pada što na poslu ne mogu slušati muziku. Bila sam presretna kada mi je mentorica na tri dana bila odsutna pa sam bila sama u knjižnici. Prvo sam otvorila YT i pustila muziku. :D  Inače nam učenici dolaze posuđivati knjige na odmorima, tako da bih onda utišala muziku, a tijekom sata bih pojačala i uživala. connie_mini_dance-1.

Gnothi seauton!
polly88
polly88
Moderator
Moderator

Broj poruka : 6404
Ženski Blizanci Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content