Pisac kojeg ne volite
4 posters
Zid :: Književnost :: Književnost
Strana 1 od 1
Pisac kojeg ne volite
Postoji li pisac kojeg ne volite?
Šta ste pročitali od njega i zbog čega vam se ne dopada?
Šta ste pročitali od njega i zbog čega vam se ne dopada?
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Pisac kojeg ne volite
Danijela Stil, Sidni Seldon... da li stvarno moram da objasnjavam zasto?
(1 rec - bljutavo)
(1 rec - bljutavo)
Mima- Odvažni član
- Broj poruka : 572
Datum upisa : 19.03.2010
R. L. Stine, pisac tinejdžerskih horor romana. Pročitala sam dva njegova romana (nisam ni pokušala saznati koliko ih je točno napisao, ali rekla bih da mu opus broji sigurno dvjestotinjak knjiga). Toliko plitke knjige nikad nisam pročitala, nema apsolutno ničega za čega se možete uhvatiti, stil je prejednostavan, razvodnjen, a zapleti užasni. Ne bih ih čak ni smjestila u žanr horora, ali ajde, ako to čita dijete od 11-12 godina, možda će ono naći nešto "strašno".
Nicci French. Pročitala sam jedan roman, sad sam već zaboravila kako se zove... Uglavnom, pokušaj pisanja psihološkog romana, priča razvučena na previše stranica, a zapravo je samo potrošen papir, ništa nije rečeno.
Ima ih još, uglavnom su to pisci ljubavnih i kriminalističkih romana koje tu i tamo pročitam kada malo odmaram od čitanja teže literature.
Nicci French. Pročitala sam jedan roman, sad sam već zaboravila kako se zove... Uglavnom, pokušaj pisanja psihološkog romana, priča razvučena na previše stranica, a zapravo je samo potrošen papir, ništa nije rečeno.
Ima ih još, uglavnom su to pisci ljubavnih i kriminalističkih romana koje tu i tamo pročitam kada malo odmaram od čitanja teže literature.
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010
E. L. James - Nisam procitala, samo dio "Pedeset nijansi Sivog", ali mi je stil bio uzasan. Autorka koristi rijec "fuck" cini se na svakoj stranici te knjige. I ostali izrazi su samo dokaz vremena u kom zivimo u kom svako moze postati pisac. Taj stil je kao blizi narodu, ali meni se jednostavno ne dopada, odbija me.
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Zid :: Književnost :: Književnost
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu