Somewhere, over the rainbow...
5 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Somewhere, over the rainbow...
Somewhere, over the rainbow, way up high...
There's a land that I heard of...
Maštarija mnogih, otići iza duge... Gde je sve drugačije... Tako kažu, a da li im verovati?
Šta je to iza duge?
Da li ste nekad pomislili da ste blizu ili možda čak uspeli dospeti tamo?
Šta biste voleli naći?
Kako zamišljate to mesto tamo negde...iza duge?
There's a land that I heard of...
Maštarija mnogih, otići iza duge... Gde je sve drugačije... Tako kažu, a da li im verovati?
Šta je to iza duge?
Da li ste nekad pomislili da ste blizu ili možda čak uspeli dospeti tamo?
Šta biste voleli naći?
Kako zamišljate to mesto tamo negde...iza duge?
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Somewhere, over the rainbow...
Iza duge je jedan drugi svet...svet u ocima deteta.
Ika- Zavisni član
- Broj poruka : 4253
Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011
Kao dijete sam pokusavala zamisliti kakav je svijet iza duge. Uvijek sam zamisljala neku prelijepu prirodu i nebo kako se preliva u duginim bojama. Bilo je to za mene mjesto mira i spokoja, tihe srece.
Nisam nikada pronasla bas takvo mjesto, ali sam pronasla prelijepo mjesto u Skotskoj u blizini planine Ben Nevis. Priroda je netaknuta, gotovo da i nema kuca, ograda, ovaca, krava.... Vodu mozete piti sa zemlje gdje god da se zateknete, a ako vidite negdje kravu, to je skotsko dugodlako govece koje lici na praistorijske zivotinje. Ja taj dio Skotske zovem "The Land Before the Beginning".
Nisam nikada pronasla bas takvo mjesto, ali sam pronasla prelijepo mjesto u Skotskoj u blizini planine Ben Nevis. Priroda je netaknuta, gotovo da i nema kuca, ograda, ovaca, krava.... Vodu mozete piti sa zemlje gdje god da se zateknete, a ako vidite negdje kravu, to je skotsko dugodlako govece koje lici na praistorijske zivotinje. Ja taj dio Skotske zovem "The Land Before the Beginning".
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Iza duge? Heh, pa tamo sam ja! Moj maleni svet je sakriven iza duge. Tamo je baš sve onako kako ja želim da bude. Netaknuta priroda, potoci, jezera... Mnoštvo razdraganih životinjica. Tamo ume da bude vedro, sunčano, blago vreme koje inspiriše. Tamo pada kiša, ona što polako natapa svaki pedalj pod sobom. Zavisi samo od mene same... Od mog raspoloženja. Moje mesto iza duge je ustvari moje srce, slika onoga što se dešava u njemu. Tako, da bila sam tamo, tamo sam svakodnevno, samo zatvorim oči, pogledam duboko u sebe i dospem na mirisnu livadu, ili u oluju.
Iza moje duge uvek pronađem nešto neočekivano. Upravo iz tog razloga tamo svakodnevno zavirim. Sa tog mesta prepisujem reči i rečenice koje postaju priče.
Iza moje duge uvek pronađem nešto neočekivano. Upravo iz tog razloga tamo svakodnevno zavirim. Sa tog mesta prepisujem reči i rečenice koje postaju priče.
"Where is the wonder where's the awe?
Where are the sleepless nights I used to live for?"
Where are the sleepless nights I used to live for?"
amaranth- Zaslužni član
- Broj poruka : 1943
Godina : 35
Datum upisa : 26.07.2010
.. .. . Sloboda ..
.. takođe .. ta pjesma me podsjeća na jedan događaj .. slušala sam je danima prije ko da je slutila .. .. .
.. takođe .. ta pjesma me podsjeća na jedan događaj .. slušala sam je danima prije ko da je slutila .. .. .
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu