Zakon o zabrani pušenja
+9
Visnja
Nymphadora
Shadow
enigma_
8
joca
Maja
ces@ric@
Still_dreaming
13 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Zakon o zabrani pušenja
Aha. I ja sam lezbos. :aha:
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Zdravlje je najvažnije.
Maja- Legendarni član
- Broj poruka : 6121
Datum upisa : 19.02.2010
Sada tek vidim koliko je zakon o zabrani pušenja malo uticao. Čak i po kafićima gde je na jednoj strani dozvoljeno, a već na pola metra odatle zabranjeno. Koja logika...
Ika- Zavisni član
- Broj poruka : 4253
Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011
Ika ::Sada tek vidim koliko je zakon o zabrani pušenja malo uticao. Čak i po kafićima gde je na jednoj strani dozvoljeno, a već na pola metra odatle zabranjeno. Koja logika...
I kod nas je tako. Ne znam sad točno od kad zakon o zabrani pušenja na javnim mjestima vrijedi u Hrvatskoj, ali znam da se malo tko toga pridržava. U kafićima je baš tako kao što je Ika rekao - u jednom dijelu pušači, u drugom nepušači, nikakva pregrada između njih, dim na sve strane... dotle je došlo da je sad opet moguće pušiti u čitavom kafiću. Malo koji ima ventilaciju, a i onaj koji ima - kao da nema. Budući da od te zabrane nema nikakve koristi i da je se više nitko ne pridržava, neka ju onda ukinu. Mislim, meni smeta dim, ali nisam toliko često na mjestima gdje se puši pa to nekako istrpim.
Naišla sam na jednu antipušačku reklamu o kojoj sad stalno razmišljam. Zanimljivo je to da svi pušači znaju sve o štetnosti pušenja, ali o sebi ne brinu, kao da ih sve to zaobilazi... Pogledajte!
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010
Strana 2 od 2 • 1, 2
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu