Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.

Join the forum, it's quick and easy

Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.
Zid
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Maskenbal...

+7
Troja
enigma_
f-lady
Catwoman
nexstosic
Maja
Still_dreaming
11 posters

Ići dole

Maskenbal... Empty Maskenbal...

Počalji od Still_dreaming Pon Feb 01, 2010 10:05 am

Postoji mišljenje da niko od nas ne otkriva sebe u potpunosti, da svi mi pokazujemo samo mali deo sebe, a mnogo toga krijemo od drugih... Negde sam pročitao da svi mi imamo jednu fioku sa maskama koju po potrebi otvaramo i biramo najprikladniju masku za određenu priliku. Retko kad dopustimo da nas neko vidi bez maske.

Koju masku vi nosite?
Imate li ih više?
Da li ste pred nekim skinuli sve svoje maske i rekli ''Vidi, ovo sam ja''?
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Broj poruka : 22089
Muški Jarac Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Maskenbal... Empty Re: Maskenbal...

Počalji od Still_dreaming Sre Mar 24, 2010 3:26 am

Nosim masku, imam ih više. Ali najviše nosim masku koja me predstavlja kao jaku osobu spremnu na sve i sposobnu da sve izdrži stoički. Ta osoba je spremna da ponese ceo svet na svojim leđima, da podnese celu njegovu težinu na sebi i krene da ga menja, okreće i obrće u svoju korist. Ta osoba je spremna da gleda u oči onome ko je povredio i da ne pusti ni suzu. Da ima miran ton onda kad bi vrištala na glas. Sposobna je da sve prećuti i pravi se da nije čula sve dok ne ostane sama. Tada se maska spušta i isplivava na površinu lice u ranama, suznih očiju, lece koje je odraz srušenih iluzija. Ali ne dopuštam sebi da dugo budem bez te maske, čak ni sam. Hoću da srastem sa njom, da ta maske ne bude više maska... Hoću da to budem ja!

Ipak, uvek se nađe neko ko mi skine masku. Tj. uvek se nađe neko koga moja maska, tj. ono što uspeva da prođe kroz nju od onog pravog mene, počne da plaši. Tad, da ne bih pretrpeo gubitak, nenormalnom brzinom skidam svoju masku i pokazujem se! Vidi, nije tako kako izgleda! Ovo sam ustvari ja! Ovaj tužni uplakani dečak kojem tvoja ruka znači sve...

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Broj poruka : 22089
Muški Jarac Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja Pet Mar 26, 2010 8:22 am

Nemam masku,na žalost. Nikada je nisam imala. Ogoljujem se pred ljudima potpuno i puštam ih da rade šta žele sa onim šta im pružam. Pružam ruku,reči,srce...sve.
Zato me sve boli,i treba da me boli.

Maja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 6121
Ženski Datum upisa : 19.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nexstosic Pet Mar 26, 2010 9:14 am

ja imam perfektnu masku, a to sam - JA LICNO.
kad bih i isao na neki maskenbal, u sebe bih bio prerusen

P.S. Sparrow, nemoj mnogo da se ogoljujes pred ljudima, nekog da ne strefi srcka ili slog :-PPP
nexstosic
nexstosic
Član za primer
Član za primer

Broj poruka : 1444
Muški Ovan Godina : 36
Datum upisa : 05.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Catwoman Čet Apr 01, 2010 7:09 am

Ne otkrivam sebe u potpunosti iz vise razloga.
Prvo, ne znam ni sta to imam posebno da otkrivam. Ono sto imam da kazem to i uradim.
Drugo, nisam od onih koji se ponasaju srdacno pa ti posle zabodu noz u ledja. Sa dozom nepoverenja prilazim ljudima da bih ih upoznala, da bih znala kako da se odnosim prema njima kao licnostima.
Mislim da svako od nas ima poneku masku, samo sto je ta maska kod nekih dobro skrivena, a drugi se i ne trude da je sakriju, dok je treci uopste i nemaju (ako postoje) pa im je posle kriva kifla kad budu povredjeni.
Catwoman
Catwoman
Član za primer
Član za primer

Broj poruka : 1450
Ženski Strelac Godina : 33
Datum upisa : 17.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od f-lady Čet Apr 08, 2010 12:36 am

Moja maska je samo ono kako se trenutno osecam i takvom se u tom trenutku prikazujem. Onaj ko me dovoljno dugo i dovoljno dobro zna, ne primecuje te promene, ostali verovatno da. Al' ja sam ja, kod mene se ne spremaju maske za bal.
Maskenbal... Facelesscompositionbyla Maskenbal... Venetianmask

f-lady
Odvažni član
Odvažni član

Broj poruka : 652
Ženski Lokacija : Beograd
Datum upisa : 25.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od enigma_ Uto Mar 29, 2011 8:21 am

Nema masku, i mislim da mi nije potrebna.Ne kazem da je nisam imala dok sam bila mladja, ali sada ne. Verovatno su ove godinice ucinile svoje, da nemam potrebu da se maskiram.
Jasno dajem do znanja ko sam, i od kada sam takva, ja se mnogo bolje osecam. Jer sam svesna da oni koji me prihvate prihvacena sam za sav zivot.
Inace razumem mlade koji imaju masku, cuvaju sebe...ili se prilagodjavaju vecini.,,i zele da budu prihvaceni.
enigma_
enigma_
Veteran
Veteran

Broj poruka : 4779
Lav Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Sre Jun 01, 2011 3:03 am

Najcesce nemam masku, ali kada procijenim da je nepozeljno da pokazujem svoje misli ili osjecanja da ne bih izazvala nepozeljnu reakciju ili nekoga povrijedila, mogu da ih prikrivam. Nisam sigurna koliko sam dobra u tome, nekada da, nekada ne, ali mislim da ljudi najcesce mogu da osjete moje promjene raspolozenja, mada nekada ne mogu da pogode razlog za to. Sigurna sam da ima tamo neko ko me zna u dusu i svjestan je svake i najmanje promjene u meni, a mozda se i poigrava sa mnom i izaziva te moje reakcije da bi se zabavio.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 17011
Ženski Lokacija : London
Datum upisa : 08.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dora_Mar Sre Jun 01, 2011 5:14 am

Imam masku, nekad i vise njih. Situacije su me dovele do toga. Nekako sam tako sigurnija.
I skinula sam maske pred jednom osobom i ne kajem se zbog toga.
Dora_Mar
Dora_Mar
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Broj poruka : 2926
Ženski Vodolija Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ika Sre Jun 01, 2011 5:14 am

Dešava se da nosim tu masku pred ljudima koje ne poznajem dovoljno. To je maska povučenije, ćutljive osobe, rezervisane po svakom pitanju. Kada nekoga upoznam dovoljno ta maska se sama od sebe skine jer ne umem da glumim nešto što nisam. Nemam potrebe da se pretvaram, da tim zatvaram i zavaravam sebe i one koje volim.

Ika
Zavisni član
Zavisni član

Broj poruka : 4253
Muški Lav Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dora_Mar Sre Jun 01, 2011 10:14 am

Nemam potrebe da se pretvaram, da tim zatvaram i zavaravam sebe i one koje volim.

Naravno,oni koji nas vole,vole nas a ne nase maske.Sve u svemu, sa njima nam maske i ne trebaju.
Dora_Mar
Dora_Mar
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Broj poruka : 2926
Ženski Vodolija Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marija_cvetic Ned Jul 24, 2011 12:38 am

Nemam masku i to ne volim kod sebe. Mislim da sam cak i previse otvorena ka ljudima. U nekim momentima treba biti povucen, bar dok ne upoznas ljude sa kojima razgovaras. Polazim od sebe i ne pomisljam da ce tu moju otvorenost neko iskoristiti i onda se razocaram. Polako pocinjem da ucim na svojim greskama i da budem opreznija :)
marija_cvetic
marija_cvetic
Početnik
Početnik

Broj poruka : 68
Ženski Datum upisa : 25.06.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Miloš_88 Sre Sep 14, 2011 3:07 am

Uglavnom imam masku kojom sam uvek pozitivan i vedrog duha dok prave emocije, tugu, strah... skrivam u sebi. Jednostavno sam akav, što bi se reklo - takav mi horoskop :D haha

Priviliegija je upoznati mene ispod te maske :hide:
Miloš_88
Miloš_88
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Broj poruka : 3461
Muški Škorpija Godina : 36
Datum upisa : 22.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content