Jedinstveno
+2
Troja
Still_dreaming
6 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Jedinstveno
Nešto što mi doživljavamo kao jedinstveno. Nešto što je unikatno, nezamenljivo. Od materijalnih predmeta, preko sećanja do osećanja i svih divnih stvari koje se izdvajaju iz mora onih bezvrednih.
Šta je to posebno za vas?
Šta je to posebno za vas?
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Jedinstveno
Prelijepa umjetnicka djela koja me uspiju dirnuti u dusu i natjerati me da se sva pretvorim u emociju i misao. Nevjerovatno lijep pejzaz kombinovan sa prelijepom muzikom. Savrseno sretan trenutak u ljubavi.
Ukratko - osjecaj da na trenutak mogu spoznati perfekciju.
Ukratko - osjecaj da na trenutak mogu spoznati perfekciju.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Jedinstven je onaj prozor u mojoj staroj domskoj sobi. Na njemu još stojim ja.
Bio mi je inspirativan. Magle, zvezde, usamljeni mesec, drvo ispod njega i godišnja doba koja ga grle. Kucanje vetra u staklo. Dugo sam stajao na njemu. Prvi put sam tu zagrlio nekog koga tad nisam znao. Ležao na krevetu, u zagrljaju i gledao zvezde. Kakvo oduševljenje kad sam shvatio da nije romantično samo na travi gledati zvezde, kao što se u filmovima predstavlja! Nego pravo sa kreveta, pa kroz prozor do zvezdanog neba! Imao je nešto taj prozor... Nalakćen na njemu tražio sam ko zna šta. Uvek je znao da me navede da tražim. I uvek sam nalazio baš to ‚‚ko zna šta''.
Bio mi je inspirativan. Magle, zvezde, usamljeni mesec, drvo ispod njega i godišnja doba koja ga grle. Kucanje vetra u staklo. Dugo sam stajao na njemu. Prvi put sam tu zagrlio nekog koga tad nisam znao. Ležao na krevetu, u zagrljaju i gledao zvezde. Kakvo oduševljenje kad sam shvatio da nije romantično samo na travi gledati zvezde, kao što se u filmovima predstavlja! Nego pravo sa kreveta, pa kroz prozor do zvezdanog neba! Imao je nešto taj prozor... Nalakćen na njemu tražio sam ko zna šta. Uvek je znao da me navede da tražim. I uvek sam nalazio baš to ‚‚ko zna šta''.
Amor fati
Live today
Jedinstven je bio zid u mojoj sobi dok ga nisu prekrečili.
Jedinstveni su bili i pejzaži koje sam posmatrala ležeći na travi, sa slušalicama u ušima i oblacima koji plove tamo gore. Smenjivala su se tako godišnja doba...
Jedinstveni su svi oni trenuci sreće, smeha, ljubavi... Svaki je unikatan sam po sebi, svaki je neprocenjiv.
Jedinstveni su bili i pejzaži koje sam posmatrala ležeći na travi, sa slušalicama u ušima i oblacima koji plove tamo gore. Smenjivala su se tako godišnja doba...
Jedinstveni su svi oni trenuci sreće, smeha, ljubavi... Svaki je unikatan sam po sebi, svaki je neprocenjiv.
"Where is the wonder where's the awe?
Where are the sleepless nights I used to live for?"
amaranth- Zaslužni član
- Broj poruka : 1943
Godina : 35
Datum upisa : 26.07.2010
Jedinstven je osećaj kad ostanem gluv i slep za sve, kad osećam, vidim i čujem samo dodir. Samo usne. Kad postanem nesvestan da stojim, da sam za sebe postojim bez tog spoja. Kad se sve što potvrđuje moje postojanje slije samo u taj jedan dodir drugih usana. Kad je jedino želja da ne ispustim tuđi uzdah ono što me drži na nogama i diže na prste, iako noge ne osećam.
Amor fati
Live today
Jedinstven je osećaj koji budi ovaj video
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
Jedinstveno je osećanje najlepšeg iščekivanja dok čekaš da ugledaš kako izlazi iz autobusa i na delić sekunde se potpuno nerazumno zabrineš da možda i nije u njemu.
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
Prvi osmeh mog sina,njegova prva rec,prvo "mama" i prvo "volim te".
Ma,svaki trenutak njegovog odrastanja je jedinstven,sve drugo sto mi je nekad bilo jedinstveno izbledelo je kad sam postala majka.
Ma,svaki trenutak njegovog odrastanja je jedinstven,sve drugo sto mi je nekad bilo jedinstveno izbledelo je kad sam postala majka.
Nikolija- Novajlija
- Broj poruka : 24
Datum upisa : 05.01.2013
Jedinstvena su ona dva oka koja provire ispod pokrivača očekujući me da legnem pored. Jedinstven je osmeh koji usledi nakon leganja. Jedinstveno je saznanje da krevet inače namenjen za jednu osobu dobija svoju potpunost i udobnost tek kad se ‚‚guramo'' spavajući zajedno u njemu.
Amor fati
Live today
Jedinstveno je ovo čudno osećanje koje nosim u sebi otkad znam za sebe. Ono je neobjašnjivo, nepojmljivo. U isto vreme ga ponekad željno iščekujem, a i prezirem iz dna duše.
Jedinstveno je videti to naivno ushićeno lice koje čovek ne može da ne voli.
Jedinstven je božanski glas Tarje Turunen.
Jedinstveno je videti to naivno ushićeno lice koje čovek ne može da ne voli.
Jedinstven je božanski glas Tarje Turunen.
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
Jedinstven je svaki naš trenutak, svaki tvoj osmeh.
Jedinstveno je svako sećanje na nas i svako osećanje koje sećanje budi.
Jedinstveno je svako sećanje na nas i svako osećanje koje sećanje budi.
"Where is the wonder where's the awe?
amaranth- Zaslužni član
- Broj poruka : 1943
Godina : 35
Datum upisa : 26.07.2010
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu