Žena kao inicijator ljubavne veze
3 posters
Zid :: Ljubav i sva njena lica :: Ljubav
Strana 1 od 1
Žena kao inicijator ljubavne veze
Tradicionalno se smatralo da su muškarci ti koji su jači, snažniji, pametniji. Oni su domaćini u kući, šefovi na poslu. Tradicionalno se očekivalo da su muškarci ti koji prilaze djevojci i koji započinju ljubavnu vezu. Međutim, vremenom se pomalo mijenjaju uloge muškaraca i žena, pa su sada žene često isto tako obrazovane kao i muškarci. Mnoge rade, ili su čak i na položajima.
Da li se tradicionalno podređena uloga žene u započinjanju veze takođe mijenja, ili smatrate da su žene te od kojih se jos uvijek očekuje da strpljivo čekaju da im muškarac prvi priđe?
Da li ste vi ikada prve pitale mladića koji vam se dopada da li bi izašao ili se zabavljao sa vama? Ako jeste, na koji način ste to učinile? Kakav je bio uspjeh te veze?
Vjerujete li da veze koje su započele inicijativom žene imaju manje šanse za uspjeh od onih koje su započele zahvaljujuci inicijativi muškarca?
Da li se tradicionalno podređena uloga žene u započinjanju veze takođe mijenja, ili smatrate da su žene te od kojih se jos uvijek očekuje da strpljivo čekaju da im muškarac prvi priđe?
Da li ste vi ikada prve pitale mladića koji vam se dopada da li bi izašao ili se zabavljao sa vama? Ako jeste, na koji način ste to učinile? Kakav je bio uspjeh te veze?
Vjerujete li da veze koje su započele inicijativom žene imaju manje šanse za uspjeh od onih koje su započele zahvaljujuci inicijativi muškarca?
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Re: Žena kao inicijator ljubavne veze
Mozda sam staromodna, ali licno vise volim muskarce koji znaju sta hoce i koji su sigurniji u sebe. Moje je da mu pokazem da sam slobodna, zainteresovana za njega, ali na njemu je dalje.
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Ja sam izgleda veoma slicna tebi, ces@ric. Zato mi je malo smijesno sto je najduzi i najuspjesniji odnos u mom zivotu uslijedio malu, mada potpuno nepromisljenu, akciju sa moje strane. Naime, ja sam druga sa kojim sam se druzila vec godinu dana jednom pitala da li ce biti u kafani jedno vece kada nisam mogla da nadjem drugaricu sa kojom cu izaci, kako bih mogla svratiti na pice poslije kina. Ne samo da je bio u kafani, nego me je dosao sacekati pred kinom i nakon toga se uvijek sa mnom dogovarao o izlascima.
The rest is history.
The rest is history.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Nisam nikada mnogo razmisljala ko bi trebao da nacini prvi korak. Cini mi se da takve situacije treba da budu spontane.
U svojoj najduzoj vezi sam ja uradila prvi korak...ja sam njega pozvala u kino, a sve poslije se desilo spontano, nekako smo oboje doveli do toga da veza pocne.
Ne smatram da uspjeh veze moze zavisti od toga da li je nesto krenulo od muskarca ili zene.
U svojoj najduzoj vezi sam ja uradila prvi korak...ja sam njega pozvala u kino, a sve poslije se desilo spontano, nekako smo oboje doveli do toga da veza pocne.
Ne smatram da uspjeh veze moze zavisti od toga da li je nesto krenulo od muskarca ili zene.
zanesena- Počasni član
- Broj poruka : 2574
Godina : 41
Datum upisa : 17.04.2010
Zid :: Ljubav i sva njena lica :: Ljubav
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu