Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.

Join the forum, it's quick and easy

Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.
Zid
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Čari dokolice

+3
Troja
zanesena
Still_dreaming
7 posters

Ići dole

Čari dokolice Empty Čari dokolice

Počalji od Still_dreaming Sub Mar 05, 2011 9:40 am

Desi se ponekad da nam ostane dosta slobodnog vremena. Na nama je da ga iskoristimo. Umete li vi to?

Umete li da sednete sami sa sobom i, osluškujući sebe, radite ono što vam najviše prija?
Umete li da se opustite i ostavite sve po strani?
Koje čari dokolice ste vi otkrili?
Šta vam je doklica dala?

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Broj poruka : 22089
Muški Jarac Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Čari dokolice Empty Re: Čari dokolice

Počalji od zanesena Ned Mar 06, 2011 10:21 am

Mnogo volim te trenutke kad uspijem zaboraviti na sve svakodnevne male brige i kad mogu da budem sama sa svojim mislima.
Imam dovoljno slobodnog vremena, ali ga sve rjedje provodim u dokolici...nekako u poslednje vrijeme ne uspijevam da se potpuno prepustim tim trenucima.
Ali kad mi uspije uzivam...uzivam u iskljucivanju svega, zaboravljanu na sve...
A cesto mi prija kad te svoje trenutke dokolice provedem sa nekim ko zna da uziva u istim sitnicama kao i ja.
zanesena
zanesena
Počasni član
Počasni član

Broj poruka : 2574
Ženski Ribe Godina : 41
Datum upisa : 17.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Čet Mar 24, 2011 11:38 am

Ja umijem da koristim slobodno vrijeme kada sam kod kuce, ali ako mi se desi da na poslu imam previse slobodnog vremena to mi nekada moze unijeti i nervozu (mada nikada otkako dolazim na Zid!). Kada sam kod kuce igram igre na kompjuteru, pisem blog, citam novine ili knjigu, slusam muziku ili prebacujem fotografije na skener i jos mnogo stosta drugo.

Na poslu sam ponekad pisala blog, ali je veoma rizicno da me uhvate, jer ga nije lako zatvoriti na brzinu, pa se ustrucavam da to radim kada su i druge kolege u kancelariji. Na Zid dolazim redovno i dok sam na poslu, jer ovih mjeseci zaista imam mnogo manje posla nego prije, pa moram nekako da popunim vrijeme.

Dokolica mi pruza priliku da se malo odmorim i opustim, kao i da ostvarim kontakt i razmijenim misljenja sa prijateljima sa neta. Nekada to vrijeme provodim i samo sanjareci. smajli-big_hug
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 17011
Ženski Lokacija : London
Datum upisa : 08.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nelly Sre Apr 06, 2011 12:22 pm

O, volim trenutke dokolice!
Čitam, šetam, plivam, maštam, dišem punim plućima.

Šta mi je dala dokolica?
- Mene. givenheart
Nelly
Nelly
Profi
Profi

Broj poruka : 362
Ženski Datum upisa : 06.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dora_Mar Sre Maj 18, 2011 7:12 am

Volim cari dokolice. Prija to vrijeme sa samim sobom.
juu-huuu
Ja cesto u tim trenutcima donesem odluke o stvarima koje mi se u tom trenutku desavaju.
Dora_Mar
Dora_Mar
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Broj poruka : 2926
Ženski Vodolija Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ms.k Ned Okt 26, 2014 12:15 pm

Stil :: Umete li da sednete sami sa sobom i, osluškujući sebe, radite ono što vam najviše prija?
Ohh .. .. . daa .. .. . :ahda: .. .. . Embarassed .. .. .

Stil :: Šta vam je doklica dala?
Ahh .. .. . Embarassed .. .. . pa .. sad .. .. . Embarassed .. .. . sramota me da pišem .. .. . Embarassed .. .. . valjda se nazire međ redovima .. .. . Embarassed .. .. .
ms.k
ms.k
Zavisni član
Zavisni član

Broj poruka : 3752
Ženski Datum upisa : 20.12.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Liza_N. Pet Jan 30, 2015 8:39 am

Odgovoriću na temu ozbiljnije nekom drugom prilikom. Mada, i fotka može dosta da kaže. Dokolica je za mene potpuno nekreativna i neupotrebljiva faza. :D

Čari dokolice Parizer2

Predah tokom proučavanja književnosti nadrealizma na studijama :D

Always believe that something wonderful is about to happen...
Liza_N.
Liza_N.
Počasni član
Počasni član

Broj poruka : 2032
Ženski Datum upisa : 04.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh