Čari dokolice
+3
Troja
zanesena
Still_dreaming
7 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Čari dokolice
Desi se ponekad da nam ostane dosta slobodnog vremena. Na nama je da ga iskoristimo. Umete li vi to?
Umete li da sednete sami sa sobom i, osluškujući sebe, radite ono što vam najviše prija?
Umete li da se opustite i ostavite sve po strani?
Koje čari dokolice ste vi otkrili?
Šta vam je doklica dala?
Umete li da sednete sami sa sobom i, osluškujući sebe, radite ono što vam najviše prija?
Umete li da se opustite i ostavite sve po strani?
Koje čari dokolice ste vi otkrili?
Šta vam je doklica dala?
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Čari dokolice
Mnogo volim te trenutke kad uspijem zaboraviti na sve svakodnevne male brige i kad mogu da budem sama sa svojim mislima.
Imam dovoljno slobodnog vremena, ali ga sve rjedje provodim u dokolici...nekako u poslednje vrijeme ne uspijevam da se potpuno prepustim tim trenucima.
Ali kad mi uspije uzivam...uzivam u iskljucivanju svega, zaboravljanu na sve...
A cesto mi prija kad te svoje trenutke dokolice provedem sa nekim ko zna da uziva u istim sitnicama kao i ja.
Imam dovoljno slobodnog vremena, ali ga sve rjedje provodim u dokolici...nekako u poslednje vrijeme ne uspijevam da se potpuno prepustim tim trenucima.
Ali kad mi uspije uzivam...uzivam u iskljucivanju svega, zaboravljanu na sve...
A cesto mi prija kad te svoje trenutke dokolice provedem sa nekim ko zna da uziva u istim sitnicama kao i ja.
zanesena- Počasni član
- Broj poruka : 2574
Godina : 41
Datum upisa : 17.04.2010
Ja umijem da koristim slobodno vrijeme kada sam kod kuce, ali ako mi se desi da na poslu imam previse slobodnog vremena to mi nekada moze unijeti i nervozu (mada nikada otkako dolazim na Zid!). Kada sam kod kuce igram igre na kompjuteru, pisem blog, citam novine ili knjigu, slusam muziku ili prebacujem fotografije na skener i jos mnogo stosta drugo.
Na poslu sam ponekad pisala blog, ali je veoma rizicno da me uhvate, jer ga nije lako zatvoriti na brzinu, pa se ustrucavam da to radim kada su i druge kolege u kancelariji. Na Zid dolazim redovno i dok sam na poslu, jer ovih mjeseci zaista imam mnogo manje posla nego prije, pa moram nekako da popunim vrijeme.
Dokolica mi pruza priliku da se malo odmorim i opustim, kao i da ostvarim kontakt i razmijenim misljenja sa prijateljima sa neta. Nekada to vrijeme provodim i samo sanjareci.
Na poslu sam ponekad pisala blog, ali je veoma rizicno da me uhvate, jer ga nije lako zatvoriti na brzinu, pa se ustrucavam da to radim kada su i druge kolege u kancelariji. Na Zid dolazim redovno i dok sam na poslu, jer ovih mjeseci zaista imam mnogo manje posla nego prije, pa moram nekako da popunim vrijeme.
Dokolica mi pruza priliku da se malo odmorim i opustim, kao i da ostvarim kontakt i razmijenim misljenja sa prijateljima sa neta. Nekada to vrijeme provodim i samo sanjareci.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
O, volim trenutke dokolice!
Čitam, šetam, plivam, maštam, dišem punim plućima.
Šta mi je dala dokolica?
- Mene.
Čitam, šetam, plivam, maštam, dišem punim plućima.
Šta mi je dala dokolica?
- Mene.
Nelly- Profi
- Broj poruka : 362
Datum upisa : 06.01.2011
Volim cari dokolice. Prija to vrijeme sa samim sobom.
Ja cesto u tim trenutcima donesem odluke o stvarima koje mi se u tom trenutku desavaju.
Ja cesto u tim trenutcima donesem odluke o stvarima koje mi se u tom trenutku desavaju.
Dora_Mar- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2926
Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010
Ohh .. .. . daa .. .. . .. .. . .. .. .Stil :: Umete li da sednete sami sa sobom i, osluškujući sebe, radite ono što vam najviše prija?
Ahh .. .. . .. .. . pa .. sad .. .. . .. .. . sramota me da pišem .. .. . .. .. . valjda se nazire međ redovima .. .. . .. .. .Stil :: Šta vam je doklica dala?
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
Odgovoriću na temu ozbiljnije nekom drugom prilikom. Mada, i fotka može dosta da kaže. Dokolica je za mene potpuno nekreativna i neupotrebljiva faza.
Predah tokom proučavanja književnosti nadrealizma na studijama
Always believe that something wonderful is about to happen...
Liza_N.- Počasni član
- Broj poruka : 2032
Datum upisa : 04.05.2010
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu