Na koju poznatu osobu ličite?
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1 • Delite •
Na koju poznatu osobu ličite?
Neki vjeruju da svatko od nas ima svoga dvojnika. Možda je to baš neka poznata osoba...
Jeste li i sami primijetili sličnosti s nekom poznatom osobom? Jesu li vam ljudi u okolini govorili kako sličite nekome?
Sada to možete i sami provjeriti ovdje.
Jedino što morate napraviti jest otvoriti neku svoju sliku, kliknuti na ‚‚pokreni prepoznavanje lica" i pričekati dok vam se s lijeve strane ne pojave poznate osobe kojima sličite. Možete isti postupak napraviti koristeći nekoliko različitih slika, a osoba koja se najčešće pojavljuje vaš je poznati blizanac!
Zatim možete ovdje napisati koje su to osobe i slažete li se i sami da ličite. Jesu li vas baš s njima uspoređivali?
Jeste li i sami primijetili sličnosti s nekom poznatom osobom? Jesu li vam ljudi u okolini govorili kako sličite nekome?
Sada to možete i sami provjeriti ovdje.
Jedino što morate napraviti jest otvoriti neku svoju sliku, kliknuti na ‚‚pokreni prepoznavanje lica" i pričekati dok vam se s lijeve strane ne pojave poznate osobe kojima sličite. Možete isti postupak napraviti koristeći nekoliko različitih slika, a osoba koja se najčešće pojavljuje vaš je poznati blizanac!
Zatim možete ovdje napisati koje su to osobe i slažete li se i sami da ličite. Jesu li vas baš s njima uspoređivali?

Life is a song... sing it. Life is a game... play it. Life is a challenge... meet it. Life is a dream... realize it. Life is sacrifice... offer it. Life is love... enjoy it.

polly88- Moderator

- Broj poruka: 1489
Godina: 23
Datum upisa: 28.07.2010
Re: Na koju poznatu osobu ličite?
Uradila sam ovo s pet različitih fotografija i dobro sam se nasmijala 
Cate Blanchett mi se pojavljuje 3 puta, a po 2 puta Yasmine Bleeth, Angela Lansbury, Christina Aguilera, Sophia Bush i Scarlett Johansson. S dotičnim damama dijelim ili svjetliju boju kose ili svijetle oči. Sa Scarlett možda oblik lica. Inače sličnost uopće ne vidim. Čemu sam se najviše smijala jest to da mi se jednom pojavila i Madeline Albright
Inače, dok sam bila dosta mlađa, jedna prijateljica mi je stalno govorila da ličim na Jelenu Rozgu
Valjda zbog kose i što sam bila jako mršava. Sada mi je kosa malčice potamnila, ja se udebljala, pa ni prijateljica više ne spominje tu sličnost 

Cate Blanchett mi se pojavljuje 3 puta, a po 2 puta Yasmine Bleeth, Angela Lansbury, Christina Aguilera, Sophia Bush i Scarlett Johansson. S dotičnim damama dijelim ili svjetliju boju kose ili svijetle oči. Sa Scarlett možda oblik lica. Inače sličnost uopće ne vidim. Čemu sam se najviše smijala jest to da mi se jednom pojavila i Madeline Albright
Inače, dok sam bila dosta mlađa, jedna prijateljica mi je stalno govorila da ličim na Jelenu Rozgu
Valjda zbog kose i što sam bila jako mršava. Sada mi je kosa malčice potamnila, ja se udebljala, pa ni prijateljica više ne spominje tu sličnost 

Life is a song... sing it. Life is a game... play it. Life is a challenge... meet it. Life is a dream... realize it. Life is sacrifice... offer it. Life is love... enjoy it.

polly88- Moderator

- Broj poruka: 1489
Godina: 23
Datum upisa: 28.07.2010

ces@ric@- Ugledni forumaš

- Broj poruka: 3316
Datum upisa: 03.04.2010
Ne znam na koga ja licim, ali casa koja je svo vrijeme skenirana ocigledno lici na Lee Marvina

Nymphadora- Član za primer

- Broj poruka: 1070
Godina: 19
Datum upisa: 09.03.2010
Prvo mi je izbacilo Scarlett Jahansson, verovatno zbog usana.
A nisam plavuša, majkeMi!
A nisam plavuša, majkeMi!

Amor fati
Live today

Still_dreaming- Administrator

- Broj poruka: 14207
Godina: 24
Datum upisa: 16.01.2010
Meni je prvo izbacilo Karla Lagerfelda, sigurno zbog suncanih naocara koje sam nosila na fotografiji.
A niti sam musko, niti sam sijeda!!!
A niti sam musko, niti sam sijeda!!!
Troja- Veteran

- Broj poruka: 5572
Datum upisa: 08.12.2010
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu