Najbitnije u vezi je...
Zid :: Ljubav i sva njena lica :: Ljubav
Strana 1 od 1 • Delite •
Najbitnije u vezi je...
Šta tražite od partnera?
Šta je to što u vašoj vezi neizostavno treba da postoji? Bez čega ona ne bi mogla da opstane?
Šta je ono što je primarno, na čemu se temelji svaka veza?
A šta je ono što je iz dana u dan jača ili pak oslabljuje?
Šta je to što u vašoj vezi neizostavno treba da postoji? Bez čega ona ne bi mogla da opstane?
Šta je ono što je primarno, na čemu se temelji svaka veza?
A šta je ono što je iz dana u dan jača ili pak oslabljuje?

Amor fati
Live today

Still_dreaming- Administrator

- Broj poruka: 14207
Godina: 24
Datum upisa: 16.01.2010
Re: Najbitnije u vezi je...
Uvijek sam trazila i trazicu razumijevanje...mislim da je ono najbitnije za uspjeh i opstanak veze...
Da se partneri prihvataju onakvim kakvi jesu...imaju strpljenja za medjusobne bubice i lose dane....bez prevelikih gusenja, ljubomornih scena, pokusaja kontrolisanja....
Da se partneri prihvataju onakvim kakvi jesu...imaju strpljenja za medjusobne bubice i lose dane....bez prevelikih gusenja, ljubomornih scena, pokusaja kontrolisanja....

zanesena- Počasni član

- Broj poruka: 2503
Godina: 29
Datum upisa: 17.04.2010
Izuzetno je vazno razumevanje i kompromis... To su dve najvaznije stvari, pored neizmerne ljubavi...

Catwoman- Član za primer

- Broj poruka: 1450
Godina: 21
Datum upisa: 17.01.2010
Pa,meni se cini da je to postovanje....medjusobno postovanje...kad se to izgubi,sve je....

Dora_Mar- Počasni član

- Broj poruka: 2018
Godina: 20
Datum upisa: 17.12.2010
Ne znam sta je najvaznije, ali sam sigurna da pretjerana ljubomora niposto nije dobra, kao ni agresivnost od strane partnera. Divno je biti zaljubljen i osjecati se kao da letis na krilima ljubavi. Lijepo je imati postovanje i razumijevanje partnera, znati uzivati u slicnim stvarima, smijati se istom humoru...

Troja- Veteran

- Broj poruka: 5572
Datum upisa: 08.12.2010
Po meni je najbitnije povjerenje. Tražim da mi se vjeruje u vezi, a vjerovat ću i ja; treba vremena kako bi se to povjerenje steklo, ali ako stalno postoje neke sumnje... to izjeda vezu iznutra i jednostavno ne može opstati. I naravno, smatram da je jako važno prihvatiti osobu sa svim svojim vrlinama i manama. Ne volim da me partner pokušava promijeniti pa bih i ja to izbjegavala raditi njemu.

Life is a song... sing it. Life is a game... play it. Life is a challenge... meet it. Life is a dream... realize it. Life is sacrifice... offer it. Life is love... enjoy it.

polly88- Moderator

- Broj poruka: 1489
Godina: 23
Datum upisa: 28.07.2010
Najbitnija je obostrana ljubav i poverenje.
Ne mogu da ne spomenem da se poverenje stiče vremenom, tako da je temelj veze najbitnija jačina ljubavi
Da bi veza opstala mora da postoji razumevanje i prihvatanje svih mana uz blagu korekciju onoga što smeta.
Samo takva veza traje, koja ima sve navedene atribute
Vezu iništava patološka ljubomora i nerazumevanja i još mnogo toga, no tada nema ljubavi ni malo, ili je ima samo sa jedne strane.
Kad veza pukne, uvek jedan pati.
p.s. sve su to "slatke patnje" koje vremenom prođu
Ne mogu da ne spomenem da se poverenje stiče vremenom, tako da je temelj veze najbitnija jačina ljubavi
Da bi veza opstala mora da postoji razumevanje i prihvatanje svih mana uz blagu korekciju onoga što smeta.
Samo takva veza traje, koja ima sve navedene atribute
Vezu iništava patološka ljubomora i nerazumevanja i još mnogo toga, no tada nema ljubavi ni malo, ili je ima samo sa jedne strane.
Kad veza pukne, uvek jedan pati.
p.s. sve su to "slatke patnje" koje vremenom prođu

enigma_- Počasni član

- Broj poruka: 2150
Godina: 43
Datum upisa: 13.02.2010
Poverenje, iskrenost i osećanja. Čim nešto od toga ne funkcioniše ili se svodi na uslovljavanje ta veza je osuđenja na propast. Ili jako težak način života.

Ika- Ugledni forumaš

- Broj poruka: 3297
Godina: 25
Datum upisa: 10.03.2011
Zid :: Ljubav i sva njena lica :: Ljubav
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu