Abeceda muzike
+7
nexstosic
Troja
Maja
ces@ric@
Miloš_88
polly88
Still_dreaming
11 posters
Strana 8 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Abeceda muzike
London Grammar
Jedan od alternativnih, indie bendova iz Engleske. Vokal je predivan. Koliko je meni poznato, imaju samo taj jedan album za sad, If You Wait, koji je odličan za putovanja, jer opušta. Odličan je i za čitanje, a i da se prosto u njemu uživa u kasnim večernjim satima.
Interlude mi je jedna od omiljenih pesama. Prelepa je.
Grey stares beneath the moon
Tonight I'll be dreaming of you
Jedan od alternativnih, indie bendova iz Engleske. Vokal je predivan. Koliko je meni poznato, imaju samo taj jedan album za sad, If You Wait, koji je odličan za putovanja, jer opušta. Odličan je i za čitanje, a i da se prosto u njemu uživa u kasnim večernjim satima.
Interlude mi je jedna od omiljenih pesama. Prelepa je.
Grey stares beneath the moon
Tonight I'll be dreaming of you
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
Massimo Savić
Massimo ima previše odličnih pjesama pa je teško odabrati samo jednu, ali "Sretan put" mi se s godinama najviše uvukla pod kožu i uvijek ju rado ponovno pustim.
Massimo ima previše odličnih pjesama pa je teško odabrati samo jednu, ali "Sretan put" mi se s godinama najviše uvukla pod kožu i uvijek ju rado ponovno pustim.
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010
Nightwish
Imaju dobrih pjesama, ali ovu pjesmu obozavam, sto rece Polly "uvukla mi se pod kozu"
I wish I had an angel
For one moment of love
I wish I had your angel tonight
Imaju dobrih pjesama, ali ovu pjesmu obozavam, sto rece Polly "uvukla mi se pod kozu"
I wish I had an angel
For one moment of love
I wish I had your angel tonight
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
One Republic
Jeste da se više pronalazim u pesmi "Counting stars", ali ovo (ova verzija pesme) mi je umetničko delo.
Jeste da se više pronalazim u pesmi "Counting stars", ali ovo (ova verzija pesme) mi je umetničko delo.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Strana 8 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu