Odgovarajući poslovi za Ribe
5 posters
Zid :: Zabava :: Astrologija :: Ribe (Pisces)
Strana 1 od 1
Odgovarajući poslovi za Ribe
Posao:
Šta god da je njihov izbor, materijalna sigurnost nije ono čime se rukovode. Potrebno im je nešto što ih istovremeno vezuje i oslobađa, što im daje dovoljno prostora da njihova mašta dođe do izražaja, ali i mogućnost da se izoluju od sveta ukoliko se javi želja za tim. U zavisnosti od sklonosti pojedinca, da li prevladava razum ili osećajnost, to mogu da budu i umetnost i nauka, pa se Ribe ističu kao odlični slikari, glumci i kompozitori, ili pak psiholozi i lekari. Ali osobe u ovom znaku su više nego bilo koje druge sklone potpunom i nepovratnom prepuštanju sanjarenju, koje ih neretko dovodi u situaciju da ostave svoje potencijale do krajnjih granica neiskorišćene.
Odgovarajući poslovi:
Vaše saosećanje čini Vas pravom osobom u poslovima kao što su socijalni radnik i veterinar, a umetnički nastrojene Ribe mogu imati uspešnu karijeru na pozornici ili na filmu.
Šta god da je njihov izbor, materijalna sigurnost nije ono čime se rukovode. Potrebno im je nešto što ih istovremeno vezuje i oslobađa, što im daje dovoljno prostora da njihova mašta dođe do izražaja, ali i mogućnost da se izoluju od sveta ukoliko se javi želja za tim. U zavisnosti od sklonosti pojedinca, da li prevladava razum ili osećajnost, to mogu da budu i umetnost i nauka, pa se Ribe ističu kao odlični slikari, glumci i kompozitori, ili pak psiholozi i lekari. Ali osobe u ovom znaku su više nego bilo koje druge sklone potpunom i nepovratnom prepuštanju sanjarenju, koje ih neretko dovodi u situaciju da ostave svoje potencijale do krajnjih granica neiskorišćene.
Odgovarajući poslovi:
Vaše saosećanje čini Vas pravom osobom u poslovima kao što su socijalni radnik i veterinar, a umetnički nastrojene Ribe mogu imati uspešnu karijeru na pozornici ili na filmu.
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Odgovarajući poslovi za Ribe
Mene su mnogo privlacili pozivi kao psiholog ili ljekar zbog zelje da se pomogne bliznjima, a narocitu sam sklonost imala prema citanju knjiga i ucenju jezika. Mozda je malo ironicno da sam zavrsila kao racunovodja, ali mislim da pronalazim mir i smisao u stalnom analiziranju i uvodjenju reda u prvobitni haos, koji su prisutni u ovom pozivu.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Mala statistika - tri ribe (Liza N, zanesena i Troja) su radile, rade ili ce raditi u prosveti. Ja imam i ujnu ribu koja je bila prosvetar, pa mi se cini da je to cest izbor zivotnog zanimanja za ovaj znak.
Troja- Legendarni član
Lepo izveden zaključak, Troja. I ja poznajem nekoliko osoba rođenih u ovom horoskopskom znaku koje su, ili predavači, ili rade u neposrednom kontaktu sa ljudima.
Jedino što mene koči i sputava je ovo:
Jedino što mene koči i sputava je ovo:
Still_dreaming :: Ali osobe u ovom znaku su više nego bilo koje druge sklone potpunom i nepovratnom prepuštanju sanjarenju, koje ih neretko dovodi u situaciju da ostave svoje potencijale do krajnjih granica neiskorišćene.
Always believe that something wonderful is about to happen...
Liza_N.- Počasni član
- Broj poruka : 2032
Datum upisa : 04.05.2010
Slazem se Lizo, i ja cesto imam taj problem.
Troja- Legendarni član
Astrologija ne samo da je definisala profil svakog horoskopskog znaka nego je svoje tvrdnje koje idu od transcendentnog pa do materijalnog , dovela do savršenstva a što samo po sebi dokazuje tezu koliko se čovjek odmakao od samog sebe i biti svog postojanja kao i nužnom povratku svom pravom biću...svako ko se pravilno informiše o svom horop. znaku naći će i više nego se nada o samome sebi...
jaxander- Novajlija
- Broj poruka : 1
Datum upisa : 08.07.2011
jaxander, moram te ispraviti, ne radi se samo o horoskopskom znaku već o celokupnoj natalnoj slici. Horoskopski znak je samo jedan jedini aspekt.
Što se tiče odgovarajućih poslova za Ribe, generalno im prija fotografija, odnosno obrada slike. Dalje od toga je potrebno pogledati celokupnu sliku, recimo desetu kuću (karijera) i šestu (posao, zdravlje...). Ima raznih aspekata, nije dovoljno gledati samo Sunce.
Što se tiče odgovarajućih poslova za Ribe, generalno im prija fotografija, odnosno obrada slike. Dalje od toga je potrebno pogledati celokupnu sliku, recimo desetu kuću (karijera) i šestu (posao, zdravlje...). Ima raznih aspekata, nije dovoljno gledati samo Sunce.
Benzaiten- Početnik
- Broj poruka : 79
Godina : 32
Datum upisa : 15.07.2011
Similar topics
» Odgovarajući poslovi za Raka
» Odgovarajući poslovi za Lava
» Odgovarajući poslovi za Devicu
» Odgovarajući poslovi za Vagu
» Odgovarajući poslovi za Škorpiju
» Odgovarajući poslovi za Lava
» Odgovarajući poslovi za Devicu
» Odgovarajući poslovi za Vagu
» Odgovarajući poslovi za Škorpiju
Zid :: Zabava :: Astrologija :: Ribe (Pisces)
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu