Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.

Join the forum, it's quick and easy

Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.
Zid
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sa snom na javu

4 posters

Ići dole

Sa snom na javu Empty Sa snom na javu

Počalji od Still_dreaming Sub Feb 04, 2012 12:48 am

Dešava se da nam ono što smo sanjali prethodne noći dosta utiče na ceo sledeći dan. Možemo biti nervozni ili srećni zbog sna kojeg se možda i ne sećamo. Nekad neko ni kriv ni dužan strada zbog onoga što nam je ‚‚zgrešio'' u snu. To može biti posledica toga što nekad ne možemo da odvojimo san od jave, ali i posledica osećanja koja je san ostavio, bez obzira na to što smo svesni da je u pitanju samo san.

Da li vam se ovo dešavalo?
Da li je uticalo samo na vaše raspoloženje ili i na osobu koju ste sanjali?

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Broj poruka : 22089
Muški Jarac Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Sa snom na javu Empty Re: Sa snom na javu

Počalji od Nymphadora Sre Mar 07, 2012 4:02 am

Jeste...Jednom sam sanjala ogromno razocarenje od osobe koja me je i na javi razocarala, kad malo razmislim taj san reflektuje sve te dogadjaje.
U jednom periodu, sve se svodilo na "vaznija mi je tvoja nesreca od moje srece" tako da sam nekim postupcima naskodila i sebi, i tek u tom momentu sam shvatila koliko krivim tu osobu (cak i danas kad je sve to proslo) za par strasno neprijatnih momenata kroz koje sam morala da prodjem, i kako nema sanse da bih to ikad priznala :D
Nymphadora
Nymphadora
Član za primer
Član za primer

Broj poruka : 1206
Ženski Lav Godina : 32
Datum upisa : 09.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Pon Mar 19, 2012 9:41 pm

Desavalo mi se nesto slicno. Sanjam tako nesto neprijatno i probudim se i onda razmisljam sta taj san moze da znaci, i brinem da nije najava neceg loseg sto ce mi se desiti, tako da mi san pokvari raspolozenje za taj dan. Desavalo mi se da se razocaram u neke ljude nakon sna koji to na neki nacin kao da najavljuje, pa sada pridajem vise paznje snovima nego sto bi to bilo pozeljno. Uglavnom se trudim da ne prenosim svoje (ne)raspolozenje na druge ljude, tako da mislim da moji snovi uticu samo na mene.

Ako je san lijep, pa se probudim radosna i ispunjena to je onda blazenstvo! :gogogo: Znam tako biti bezrazlozno sretna, i, naravno, u ovakvom slucaju se uvijek trudim da ako mogu i drugima uljepsam dan.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 17011
Ženski Lokacija : London
Datum upisa : 08.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od enigma_ Pet Feb 15, 2013 5:44 am

Koliko god se ja trudila da ružan san ne utiče na moje raspoložene, ne uspevam u tome.
Skoro sam sanjala svoju svadbu, zabrinula sam se posle tog sna, opustila i napisala, da bi bila ismejana.Od tada se osećam baš bzv, jer ja koliko se sećam nikada nikoga nisam ismejavala, naprotiv uvek sam se šalila samo na svoj račun.

Mislim, tačnije znam da ikome ne kvarim raspoloženje kad nešto loše sanjam, čak retko i pričam šta sanjam, a da razmišljam o snovima to da.Čak ne kažem ni onome koga sam sanjala, ako je san loš, zašto bih rekla, ne vidim ponentu toga.
Nisam opterećena snovima, ali umeju da mu poljuljaju dan i da se uvuče neki strah kod mene, jer nažalost mnogo toga su upravo snovi "predočili" ili je to moja "poremećena" psiha :jj:
enigma_
enigma_
Veteran
Veteran

Broj poruka : 4779
Lav Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole