Kako osvežiti vezu / brak?
+2
enigma_
Still_dreaming
6 posters
Zid :: Ljubav i sva njena lica :: Ljubav
Strana 1 od 1
Kako osvežiti vezu / brak?
Duže veze neminovno prolaze kroz loše faze. Nekad je jednoličnost glavni problem. Potrebno je imati što više zajedničkih aktivnosti da bi se ona izbegla, jer može uzrokovati veliki broj problema. Koji su vaši načini za osvežavanje veze / braka? (pitanje ne uključuje novitete u seksu, da tema ne bi otišla u tom pravcu) Ne traži se teoretisanje, nego konkretni primeri - šta ste tačno radili da biste izbegli monotoniju?
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Kako osvežiti vezu / brak?
- Putovanja nam prijaju, gde smo sami nas dvoje.
- Prisećanje na lepe trenutke, pričanje o tim trenucima.
- Ponekad neko iznenađenje, kao recimo pisamce u đzepu.
- Naravno izlazak, mi smo više za restorane i to one restorane gde smo išli kao mladi
- Odmor, pa nek je to i 5-6 dana osvežava brak, onda vikend.
Za sve ovo ne treba mnogo parica i ovako nekoliko puta godišnje i braku nema monotonije.
No, ja sam dinamična osoba, pa retko kada se neka monotonija oseti.
Sad planiram da izbacim televizor iz sobe, to je zlo u spavaćoj sobi.
Inače monotnoje mnoge brakove bukvalno "proguta" i dvoje ljudi koji su se neizmerno voleli, postanu stranci.
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
Ništa ne osveži dugu vezu/brak kao lepa višemesečna avantura. Naravno, drugoj strani ne treba osveženje jer ću ja svoju svežinu prosto da zračim.
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
male ::Ništa ne osveži dugu vezu/brak kao lepa višemesečna avantura.
Ne vidim da to osvjezava vezu, samo je moze unistiti. Mozda jedino tebi osvjezi ljubavni zivot, ali nikako i vezu.
Kljuc je da se ne upliva u kolotecinu. Da se cesto rade i izmisljaju nove stvari. Putovanja su jedan od boljih primjera. Ne moraju to biti neka ekstra skupa putovanja, nekad je dovoljan i jednodnevni izlet negdje u prirodu. I opcenito neka zajednicka aktivnost, tipa odlaska u teretanu, na neki sport, pracenje nekog sporta zajedno, ili gledanje neke serije.
Ali mora postojati i zelja kod obje strane da se izbjegne monotonija. Ako se samo jedno trudi, a ovo drugo samo klima glavom, to brzo dosadi. Ovaj prvi se umori i ponestane mu ideja... Ja uvijek imam u rukavu dosta ideja kojima iznenadim partnera i na taj nacin malo osvjezim vezu. Uradim nesto sto on, a vjerovatno ni ja ne ocekujemo da cu uraditi. No, ako dugo nema odgovora sa druge strane, dosadi mi.
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Ne može da opstane veza ili brak, ako oboje ništa ne menjaju i ne osvežavaji svoju vezu/brak.
Najbitnija je spontanost u svemu i da ne bude išta obaveza.
Inače brak od 25 godina i ovo
Recimo, odemo kod njegove majke, usput svratimo na Vlasinu i to je to
Ovo za pisamca, par puta sam uradila imalo je efekta, al ne kao vikend, sedmica gde smo sami.
Obična šetnja isto ima efekta, kao i neki ručak.
Ovo što Male piše, mislim da se zeza, jer upravo to nastaje kad je brak već uništen od monotonije!
Najbitnija je spontanost u svemu i da ne bude išta obaveza.
Inače brak od 25 godina i ovo
Iz iskustva znam da iteeee kako se osveži.- Putovanja nam prijaju, gde smo sami nas dvoje.
- Prisećanje na lepe trenutke, pričanje o tim trenucima.
- Ponekad neko iznenađenje, kao recimo pisamce u đzepu.
Recimo, odemo kod njegove majke, usput svratimo na Vlasinu i to je to
Ovo za pisamca, par puta sam uradila imalo je efekta, al ne kao vikend, sedmica gde smo sami.
Obična šetnja isto ima efekta, kao i neki ručak.
Ovo što Male piše, mislim da se zeza, jer upravo to nastaje kad je brak već uništen od monotonije!
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
male ::Ništa ne osveži dugu vezu/brak kao lepa višemesečna avantura. Naravno, drugoj strani ne treba osveženje jer ću ja svoju svežinu prosto da zračim.
Ej, bre, male, pravi si balkanac. Tebi treba osvjezenje avanturom, a tvojoj zeni ne. Gdje je tu ravnopravnost?
Salu na stranu, ja sam po ovdasnjim novinama citala kako se zene hvale da su svoju vezu sa partnerom osvjezile flertom sa nekim drugim - kolegom sa posla, bastovanom i slicno. Primanje komplimenata, sale i smijeh u drustvu drugih ljudi su ih nacinili samouvjerenijim, raspolozenijim i opustenijim i u drustvu partnera, pa je, kazu one, njihov brak pobrao glavnu korist. Ja mislim da je to ipak dvosjekli mac, i da se, ako nisu pazljive, citava stvar moze zavrsiti i u suzama ako razviju osjecanja za tu drugu osobu.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Putovanje, što kaže male, avantura. Obilazak nekih lepih destinacija. Ja bih na primer voleo da idem u Egipat ili Italiju. Mada može i Španija, Francuska.
Svaka ideja koja vezuje putovanje, nešto što pokreće. Daleko od svih poznatih ljudi.
Svaka ideja koja vezuje putovanje, nešto što pokreće. Daleko od svih poznatih ljudi.
Ika- Zavisni član
- Broj poruka : 4253
Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011
Similar topics
» Može li se na internetu naći osoba za ozbiljnu vezu?
» Brak danas
» Koliko su svađe dobre za vezu?
» Kako ste se upoznali?
» Da li platonska ljubav može prerasti u pravu vezu?
» Brak danas
» Koliko su svađe dobre za vezu?
» Kako ste se upoznali?
» Da li platonska ljubav može prerasti u pravu vezu?
Zid :: Ljubav i sva njena lica :: Ljubav
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu