Do muškog srca preko stomaka?
+3
Ika
male
Still_dreaming
7 posters
Strana 1 od 1
Do muškog srca preko stomaka?
Verujem da je svima poznata ova rečenica. U ovoj temi je stavljam pod znak pitanja.
Je l istinita ova rečenica?
Koliko vam je bitno da žena bude dobra u kuhinji?
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Do muškog srca preko stomaka?
Jeste.Still_dreaming ::Je l istinita ova rečenica?
Nije preterano bitno ali je poželjno. Ja odlično kuvam i imam naviku da povremeno idem u kafane.Still_dreaming ::Koliko vam je bitno da žena bude dobra u kuhinji?
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
-Nije.
-Meni nije posebno važno. Ako ne zna - naučiće, sve se da naučiti. Postoje mnogo bitnije stvari od kuhinje.
-Meni nije posebno važno. Ako ne zna - naučiće, sve se da naučiti. Postoje mnogo bitnije stvari od kuhinje.
Ika- Zavisni član
- Broj poruka : 4253
Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011
Ovima kojima je bitno, oni pate za majkinom kuhinjom.
Kako ženi nije bitno da l muškarac ume da lepo kuva?!
A i danas ima toliko gotovih jela, tako da mislim da muškarci greše kojima je bitna ženina kuhinja.
Nažalost većini je bitno, pa u ženi traže sve .. majku , kuvaricu , čistačicu...
Mnogo su bitnije neke druge stvari, a ovo se sve nauči (prepisah od Ike )najlepše je kad oboje uče
Kako ženi nije bitno da l muškarac ume da lepo kuva?!
A i danas ima toliko gotovih jela, tako da mislim da muškarci greše kojima je bitna ženina kuhinja.
Nažalost većini je bitno, pa u ženi traže sve .. majku , kuvaricu , čistačicu...
Mnogo su bitnije neke druge stvari, a ovo se sve nauči (prepisah od Ike )najlepše je kad oboje uče
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
Hahh .. šta znam .. čini mi svi muškarci koji su me okruživali otkad znam za sebe znaju da kuhaju .. i rade to mnogo bolje nego ja (nego bilo koje žensko) .. čak i npr. sa cvijećem .. jedne godine sam ostala ozarenozapanjena kad sam vidjela cvjećara šta radi sa nekolke grane borovine, kalama, kostrikom i šlajerom .. ..
Ne znam što bi ijednom bilo stalo do tog da žena kuha kad ionako sve rade mnogo bolje nego mi ..
Ne znam što bi ijednom bilo stalo do tog da žena kuha kad ionako sve rade mnogo bolje nego mi ..
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
Ne znam samo zasto od kuhanja prave tesku nauku. Ne zna kuhati? Nadji recept na internetu i slijedi korake, pa nisi debil. Druga stvar sto nikad nije skuhala, jer je kuhao neko drugi ili je jednostavno bila lijena.
I sve one manekenke i starlete sto se "hvale" kako ne znaju ni jaja spremiti, jer su zaboga zene od karijere su mi smijesne. Kad bi znale koliko je to jednostavno, vjerovatno bi se osjecale kao najvece glupace.
I sve one manekenke i starlete sto se "hvale" kako ne znaju ni jaja spremiti, jer su zaboga zene od karijere su mi smijesne. Kad bi znale koliko je to jednostavno, vjerovatno bi se osjecale kao najvece glupace.
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Ces ::Ne znam samo zasto od kuhanja prave tesku nauku. Ne zna kuhati? Nadji recept na internetu i slijedi korake...
.. npr .. moj omiljeni .. ..
.. http://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&sqi=2&ved=0CBsQFjAA&url=http%3A%2F%2Fjna-kuvar.atwebpages.com%2F&ei=0FM4VIrtAcbiO7i1gYgB&usg=AFQjCNG_pj-S8HBPrCfrb7TLi73NkA63Ug&bvm=bv.77161500,d.ZWU&cad=rja
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
Ma to su zastarele priče. Ako mu je potreban moja kulinarska virtuoznost da bi me voleo - bolje da ni ne ulazimo ni u šta. Znam da kuvam. I to prilično dobro. Ne zato što sam stereotipna već zato što volim. E sad - ne kuvam uvek, i ne kuvam svakom. Nego kad poželim i kad mi je dan za takvu vrstu kreativnosti. Lepo je kad i muškarac kuva, kao što reče Ms.k vrlo su sposobni i umeju bolje od nas puno stvari. Smatram da je muškarac koji ženu posmatra kao štanc za gotova jela površan i bezveze. Čak, štaviše - ženu treba štedeti. U njoj treba uživati. Treba je negovati. Da vam bude sveža kao prolećni cvet od vaše ljubavi, a ne da skapava pored šporeta i uvek miriše na zapršku!
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Godina : 36
Datum upisa : 11.12.2012
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu