Danas se osećam...
+21
Ivana_
ms.k
Still_dreaming
Anchy
Dafne
Asterix
amaranth
male
Liza_N.
Bult
Ika
Miloš_88
nebo bez oblaka
ces@ric@
Born to die
pahuljica
Kondor sa Anda
ThePoet
enigma_
Nymphadora
polly88
25 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 18 od 33
Strana 18 od 33 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 25 ... 33
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Godina : 36
Datum upisa : 11.12.2012
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Danas se osećam...
Ne mogu da zaspim. Ne znam zašto. Pada kiša. I čudno je. Treba mi neko, nešto što zove se život. Topla ruka, reč, pažnja. Treba mi poljubac za laku noć. Duša koja saoseća, voli, sluša, razume. Da. Ko razume. Treba mi uteha, rame, sigurnost. Neko jak. Neko smeo. Neko ko se ne boji ljubavi i njene snage. Kog neće uplašiti da me voli izvan mere. Da! To mi fali. I dalje od života želim samo jedno -da umrem za ljubav i da ljubav umre za mene!
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
Vrlo optimistično.
Kondor sa Anda- Član za primer
- Broj poruka : 1168
Godina : 35
Datum upisa : 24.06.2011
Ivana_- Ugledni forumaš
Dora_Mar- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2926
Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Datum upisa : 28.07.2010
"Sve u meni želi da te zagrli."
Ivana_- Ugledni forumaš
By tomorrow I'll be left in the darkness,
Amongst your cold sheets.
And your shoes will be gone,
And your body warmth no longer beside me.
But don't bring tomorrow
'cause I already know
I'll lose you
Don't bring tomorrow
'cause I already know
I'll lose
I'll lose
You
Amor fati
Live today
I thought, I saw a man brought to life
He was warm, he came around and he was dignified
He showed me what it was to cry
Well, you couldn't be that man I adored
You don't seem to know
Seem to care what your heart is for
But I don't know him anymore
There's nothing where he used to lie
The conversation has run dry
That's what's going on
Nothing's fine, I'm torn
I'm all out of faith
This is how I feel
I'm cold and I am shamed
Lying naked on the floor
Illusion never changed
Into something real
I'm wide awake and I can see
The perfect sky is torn
You're a little late, I'm already torn
So I guess the fortune teller's right
Should have seen just what was there
And not some holy light
It crawled beneath my veins
And now I don't care, I had no luck
I don't miss it all that much
There's just so many things
That I can touch, I'm torn - savršen spoj reči trenutno
....
There's nothing where he used to lie
My inspiration has run dry
That's what's going on
Nothing's right, I'm torn
...
Amor fati
Live today
loše, jako loše
Ivana_- Ugledni forumaš
Osećam se savršeno,odmorno...veselo i radosno.I to bez ikakvog razloga
Dafne- Istraživač
- Broj poruka : 157
Datum upisa : 27.04.2014
Poput leptirovih krila.
Ivana_- Ugledni forumaš
sva u nekom napetom uzđudjenju...
Dafne- Istraživač
.. Danas sve osjećam .. Samo što danas nije danas, danas je juče .. Čekao me je, a onda pratio čitavo veče čas iza lijevog čas iza desnog ramena .. Pored Mjeseca odraz na staklu je pisao na njegovom mobilnom 21:20 u gornjem uglu njene slike .. Kad čitav život gledaš đavola u oči naučiš prepoznati anđela .. Gledala ga je jednako zaljubljeno, spuštajući pogled sramežljivo svake nekolke sekunde prema zemlji kad god bi uhvatila moje oči na staklu (o, majko prirodo, odista jesu .. puste, (pra)stare i prazne), valjda je mislila da čujem šta šaputaju, bilo mi bezveze da im kažem ma opušteno, nema potrebe za tim stidim pogledom, mada moram priznati jeste slatki, ipak slobodno štogod .. ne čujem vas nisam ovdje ..
.. Jer danas nije danas, danas je april prije dvije godine .. (Sa)čekao me je, baš kao i svaki put i pratio, iako mi nikad jasno bilo nije kako zna da treba da me sačeka i kada i gdje, jednostavno zna .. Lijepo sam ti rekao .. Jesi .. Taj odgovor tražila nisam .. Kažem .. Gdje si .. Da li te ima .. U mračnom kutu one sobe .. Još uvijek se osmjehuje .. Gleda .. Prati me dok šetam .. Kaže .. Čujem ... nema ljubavi između Vas i mene ... nit' Vi volite mene, nit' ja Vas ... sasvim je jasno ... nema ljubavi između nas ... nema tu osjećanja ... ni logike, razuma ... sve smo ostavili drugima ili su nam ih uzeli ... nije sasvim jasno ... samo ... misao da nešto postoji ... ili bi trebalo da bude ... možda ... može biti da je bilo u nekom drugom životu (ako tako što uopšte postoji) ... ili (ne)će biti ... možda ... nije sasvim jasno ... samo ... neka misao o svemu tome ... zalutala ... možda ... dešava se ... može biti ... sve smo ostavili drugima ili ... ... nije sasvim jasno ... samo ... misao ...
.. Samo što danas nije danas .. U tom danas odzvanja eho .. Tragovi tvoje ljubavi nestaće u krvi .. I dalje mi jasno nije ..
.. Možda zato što danas nije danas, danas je dan baš kao i svaki drugi ... (ne)poseban kao i svi ostali ... ali ... kažu ... šta se bilo kog tog (ne)posebnog dana zaželi i u to vjeruje u danima koji slijede ... u nekom trenutku sadašnjosti ... to će se i ostvariti. ... ... sad ... utisak imam ... kad se protegnem ... čitav univerzum mogla bih obuhvatiti ...
.. Uglavnom zato što danas nije danas .. Danas sam na trećem spratu, sjedim na radijatoru i gledam kroz prozor, a proletjela ptica je ispisala riječi "neće biti bolje, nikad, nikad bolje" .. Dušo moje duše, rekla sam ti: "ne sjećaš se, sjetiti, sjećati se nikad nećeš" .. Čula te nisam od sve buke i ljudi u hodniku i opsesivnih misli u meni, dok si se približavao i besmisleno bezrazložno ulogorovao nasuprot mene sa sve pogledom "istina ili izazov" .. Sve sam se mislila "istina" .. nedostaju dva slova, a i meni štošta fali, a nečeg imam i viška, pa mi nije najjasnije .. Ništa mi jasno (bilo) nije, ali nije ni (bilo) važno .. Kad sam te vidjela peo si se uz stepenice i čula se pjesma (nikad skontala nisam da li dopirala iz kafea napolju ili iz nekog dijela moje (pod)svjesti) .. Vidjevši pogled kojim te gledam, prijateljica je upitno pokomentarisala: "Ti znaš da on nije strejt" .. "Ne znam, ne znam šta nije, ali znam da je božanstven" .. Taj pogled nasuprot mene zaustavlja vreme uglavnom zato što ga i nema i nema ljudi u hodniku, nema neba, nema ptica, ni drveća u parku, ni tulipana na trotoaru, ničeg nema, ni nas .. Kad si prvi put izgovorio moje ime izgovorio si ga toliko puta da sam utisak imala da nadoknađuješ čitavu godinu neizgovaranja istog .. Ćutao si i namršeno zurio fiksirajućim pogledom u mene, u toj skučenoj prostoriji valjda je profesor bio jedini kome je neprijatno kad je primjetio i postavio pitanje želeći da prekine tenziju, ostavši zatečen tvojim odgovorom (valjda očekivao nije da išta slušaš/čuješ) i činjenicom da ti riječi prelaze preko usana a ne prestaješ da zuriš .. Istim onim pogledom kojim si mi domarširao kroz hodnik, dok sam grickala gumene mede, iako su prošli sati otkad sam te pitala za datum, iako si izgledao kao te briga nije .. "A stvarno sam mislila da će da te ubije ", rekla mi je sestra .. Nasmijala sam se .. "Možda" .. Problematična balerina u spotu koju smo oboje konstatovali i napravili čitavu raspravu o njenoj egzistenciji i pitanju da li je stigla iz Narodnog pozorišta i dalje se vrti .. Hajde vodi me ... i svaki put sa svakom fotografijom odem ..
.. Možda zato što danas nije danas .. Satjeranoj u ćošak, prikovanoj uz zid, hladan sa (pod)smjehom pogled rukom mi drobi dušnik .. Slobodna .. Konačno slobodna .. Mislim .. Čula sam sebe između dva daha .. "Nož, uzmi nož" .. Isjeci vreme .. "Trči, bježi" čujem je kao kroz maglu dok me opet po ko zna koji put čupa iz njegovih ruku .. Ne umijem, ne znam .. Nikad nisam .. Kad se bivstvuje na vrhovima prstiju teško je i hodati, a kamoli trčati ..
.. Danas. Danas nije danas, danas je san .. Talasi i stubovi vode gline ilovače zemlje dižu se planine sa sobom vatru nose i ruše sve pred sobom čitav svijet život u rukama mi crteži i slike razlivaju se boje nestaju .. Otvorim oči i vidim sva upaljena svjetla i nebo kako gori .. Uveliko pali mrak u mrtvom gradu gdje svaka ulica je korzo ukrašen lipama i lampama na trgu iz pustog kafea Mars dovikuje You're Amazing Just The Way You Are .. Da vidjela nisam svoj odraz na staklu možda bih utisak imala da meni dobacuje, tako da riječi prolaze mimo mene iz poplave ispljunutoj i odlaze u eho prazne noći da stignu tamo gdje treba ..
.. Jer danas nije danas .. danas su dani prije i poslije i uvijek i nije i jeste .. Lako i jednostavno .. Slušati, čuti, reći, ići putem .. Zakoračiti na crvenoj sekundi koja odbrojava na semaforu, ne sakupaljti mačiće i sklanjati ih od točkova prije no što okreneš ključ od kola, prošetati do mosta, popeti se na peti sprat i otvoriti prozor (sve sam se uvijek mislila da što se više penješ bliži si smrti, oni na petom gaze po istoj) ..
.. Ali danas, danas nije danas, danas je juče tri sprata niže ispred na klupi oderana bez krvi da se slijeva, samo oderana .. "Baš si dobro pala", reče dečko u prolazu smiješeći se .. Nasmijala sam se .. Da, jesam ..
.. Danas nije danas, danas je juče na trećem spratu i 20:43 i vreme se ne zaustavlja .. Čujem riječi "neće biti bolje, nikad, nikad bolje" ..
.. P.S.
.. Korake ti znam .. You know nothing .. Sve je već (bilo) napisano .. Ima nekog reda u slovima, brojevima, u haosu .. Smrt je suprotnost rođenja, šta je suprotnost života? .. U oku, u treptaju oka vječnost nije (pre)duga .. Čekam ..
.. Danas sve osjećam ..
.. Jer danas nije danas, danas je april prije dvije godine .. (Sa)čekao me je, baš kao i svaki put i pratio, iako mi nikad jasno bilo nije kako zna da treba da me sačeka i kada i gdje, jednostavno zna .. Lijepo sam ti rekao .. Jesi .. Taj odgovor tražila nisam .. Kažem .. Gdje si .. Da li te ima .. U mračnom kutu one sobe .. Još uvijek se osmjehuje .. Gleda .. Prati me dok šetam .. Kaže .. Čujem ... nema ljubavi između Vas i mene ... nit' Vi volite mene, nit' ja Vas ... sasvim je jasno ... nema ljubavi između nas ... nema tu osjećanja ... ni logike, razuma ... sve smo ostavili drugima ili su nam ih uzeli ... nije sasvim jasno ... samo ... misao da nešto postoji ... ili bi trebalo da bude ... možda ... može biti da je bilo u nekom drugom životu (ako tako što uopšte postoji) ... ili (ne)će biti ... možda ... nije sasvim jasno ... samo ... neka misao o svemu tome ... zalutala ... možda ... dešava se ... može biti ... sve smo ostavili drugima ili ... ... nije sasvim jasno ... samo ... misao ...
.. Samo što danas nije danas .. U tom danas odzvanja eho .. Tragovi tvoje ljubavi nestaće u krvi .. I dalje mi jasno nije ..
.. Možda zato što danas nije danas, danas je dan baš kao i svaki drugi ... (ne)poseban kao i svi ostali ... ali ... kažu ... šta se bilo kog tog (ne)posebnog dana zaželi i u to vjeruje u danima koji slijede ... u nekom trenutku sadašnjosti ... to će se i ostvariti. ... ... sad ... utisak imam ... kad se protegnem ... čitav univerzum mogla bih obuhvatiti ...
.. Uglavnom zato što danas nije danas .. Danas sam na trećem spratu, sjedim na radijatoru i gledam kroz prozor, a proletjela ptica je ispisala riječi "neće biti bolje, nikad, nikad bolje" .. Dušo moje duše, rekla sam ti: "ne sjećaš se, sjetiti, sjećati se nikad nećeš" .. Čula te nisam od sve buke i ljudi u hodniku i opsesivnih misli u meni, dok si se približavao i besmisleno bezrazložno ulogorovao nasuprot mene sa sve pogledom "istina ili izazov" .. Sve sam se mislila "istina" .. nedostaju dva slova, a i meni štošta fali, a nečeg imam i viška, pa mi nije najjasnije .. Ništa mi jasno (bilo) nije, ali nije ni (bilo) važno .. Kad sam te vidjela peo si se uz stepenice i čula se pjesma (nikad skontala nisam da li dopirala iz kafea napolju ili iz nekog dijela moje (pod)svjesti) .. Vidjevši pogled kojim te gledam, prijateljica je upitno pokomentarisala: "Ti znaš da on nije strejt" .. "Ne znam, ne znam šta nije, ali znam da je božanstven" .. Taj pogled nasuprot mene zaustavlja vreme uglavnom zato što ga i nema i nema ljudi u hodniku, nema neba, nema ptica, ni drveća u parku, ni tulipana na trotoaru, ničeg nema, ni nas .. Kad si prvi put izgovorio moje ime izgovorio si ga toliko puta da sam utisak imala da nadoknađuješ čitavu godinu neizgovaranja istog .. Ćutao si i namršeno zurio fiksirajućim pogledom u mene, u toj skučenoj prostoriji valjda je profesor bio jedini kome je neprijatno kad je primjetio i postavio pitanje želeći da prekine tenziju, ostavši zatečen tvojim odgovorom (valjda očekivao nije da išta slušaš/čuješ) i činjenicom da ti riječi prelaze preko usana a ne prestaješ da zuriš .. Istim onim pogledom kojim si mi domarširao kroz hodnik, dok sam grickala gumene mede, iako su prošli sati otkad sam te pitala za datum, iako si izgledao kao te briga nije .. "A stvarno sam mislila da će da te ubije ", rekla mi je sestra .. Nasmijala sam se .. "Možda" .. Problematična balerina u spotu koju smo oboje konstatovali i napravili čitavu raspravu o njenoj egzistenciji i pitanju da li je stigla iz Narodnog pozorišta i dalje se vrti .. Hajde vodi me ... i svaki put sa svakom fotografijom odem ..
.. Možda zato što danas nije danas .. Satjeranoj u ćošak, prikovanoj uz zid, hladan sa (pod)smjehom pogled rukom mi drobi dušnik .. Slobodna .. Konačno slobodna .. Mislim .. Čula sam sebe između dva daha .. "Nož, uzmi nož" .. Isjeci vreme .. "Trči, bježi" čujem je kao kroz maglu dok me opet po ko zna koji put čupa iz njegovih ruku .. Ne umijem, ne znam .. Nikad nisam .. Kad se bivstvuje na vrhovima prstiju teško je i hodati, a kamoli trčati ..
.. Danas. Danas nije danas, danas je san .. Talasi i stubovi vode gline ilovače zemlje dižu se planine sa sobom vatru nose i ruše sve pred sobom čitav svijet život u rukama mi crteži i slike razlivaju se boje nestaju .. Otvorim oči i vidim sva upaljena svjetla i nebo kako gori .. Uveliko pali mrak u mrtvom gradu gdje svaka ulica je korzo ukrašen lipama i lampama na trgu iz pustog kafea Mars dovikuje You're Amazing Just The Way You Are .. Da vidjela nisam svoj odraz na staklu možda bih utisak imala da meni dobacuje, tako da riječi prolaze mimo mene iz poplave ispljunutoj i odlaze u eho prazne noći da stignu tamo gdje treba ..
.. Jer danas nije danas .. danas su dani prije i poslije i uvijek i nije i jeste .. Lako i jednostavno .. Slušati, čuti, reći, ići putem .. Zakoračiti na crvenoj sekundi koja odbrojava na semaforu, ne sakupaljti mačiće i sklanjati ih od točkova prije no što okreneš ključ od kola, prošetati do mosta, popeti se na peti sprat i otvoriti prozor (sve sam se uvijek mislila da što se više penješ bliži si smrti, oni na petom gaze po istoj) ..
.. Ali danas, danas nije danas, danas je juče tri sprata niže ispred na klupi oderana bez krvi da se slijeva, samo oderana .. "Baš si dobro pala", reče dečko u prolazu smiješeći se .. Nasmijala sam se .. Da, jesam ..
.. Danas nije danas, danas je juče na trećem spratu i 20:43 i vreme se ne zaustavlja .. Čujem riječi "neće biti bolje, nikad, nikad bolje" ..
.. P.S.
.. Korake ti znam .. You know nothing .. Sve je već (bilo) napisano .. Ima nekog reda u slovima, brojevima, u haosu .. Smrt je suprotnost rođenja, šta je suprotnost života? .. U oku, u treptaju oka vječnost nije (pre)duga .. Čekam ..
.. Danas sve osjećam ..
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
* * * * * * *
* * * *** * ** * * I Feel You ** * ** *
* * * * * ** ***** ** * ** * * *** *** *** * * *
** * * ** ** Jubel * * * ** * * *
* * ** ** ** * ** *** * * * * ** *
* * * * *** ** Far From Love * * * ** *** **
* ** ***** *** **** ** ** * * *
*** ** * ** * Forbidden Love * **** *** * ** *
* *** ***** *** Heartbeat *** * ** ** * * *
* **** * ** * One Minute More * ** *** * * * * * * *
***** *** * * * * * *
** * ** * ** * Love Runs Out ** * *** **** * ** *
** * ** * *** * ** * * ** ** *
***** ****** * * * ** Mr. Saxo Beat * ** * *** ** ** * *
** * * * * ** * *** *
**** ***** ***** We Found Love * ****** *** ***
**** * * * * A Sky Full Of Stars * * * * ****
* ** ***** ** *** Ecstasy *** **** ***** **** * * **
* ** **** ** *** * Amazing * ** * *** * * **
*** ** * *** ** * **
* ** * * ** * ** * ** * * * Love Never Felt So Good * *** ** *** *****
* ** ** ** * Make The World Go Round ** *** ** * ***** ***
** ** *** ** ** ** * ** *
********* **** ** ** LoveStoned ***** ** **** ******* **
** * * * * *** ** * **** Closer** ** ** ** **** *****
**** *** **** *** Sexy Lady *** * ****** ** *****
*********** **** **** ** **** ** *
**** **** ** Bailando ***** ***** *** * * ** *
** ** ** **** * * ** * * **** **
*** * **** ** Down For Whatever ** ** * * ** *** **
*** *** *** ** * ** ** **
** ***** ** *** * * **** ** Give Me Everything ******* *** * * **
*** * ** * * * *** * Waiting For The Night * **** **** ** *
*** * ** * *** *********** **
********** ** ** ** * Love To See You Cry ** ******** **
* ** * * * * ************* *** ** *
*** * * *** * * ** White Horse ********* ** **** ** * ** *
*** * * * * * * * ** ************* ** ** *
*** * * * * * * Relax ** ** ** * ** * * * * *
****** * * * ** * * * ** *** *
**** ** **** ** ** Magia Negra ******* *** **** * ** *
* * * * ** *** ** * **
*** * ** ** **** * A Good Year ******* ** **** * * *
*** ** * * ** * Inception ******* **** * ** ***** *
*** ******* ** *Figure 8 *** ***** **** * * ** ** *
*** * ** *** Hurricane ** * **** * ******** *****
*********** ** *** * * You Don't Fool Me ** * ******** * * **
* *** ** ** * ** * *** Father Figure ******** * *** ****
* ** * ** ** * * * Liberian Girl ***** ** ***** ** *
* * * * * * ** * * * ** * * ** **
* ** ******** ** * Insatiable * ** * ** * * * ** * * *
************ * *** * * * ** * **
* * * * * * * ** * Night Air ************** ** ** **
** * * * * * ** *** * * Here Comes The Rain Again *** * ** **
** * * * * * ** * ** *
* ** *** ** ** *** Thousand Years ******** ** * **
* * ** * * * ** *** ** * * * * ** ** * * * ** ** * **
* * * * * * *
ms.k- Zavisni član
Uhvatila me neka tuga za srce...pa ne pušta...želim da odem...i da se ne vratim..da napustim sve ono za čim sam toliko jurila...neka ostanu sve ruševine da počivaju iza mene...
Dafne- Istraživač
polly88- Moderator
∞
∞ ∞
∞ ∞ ∞
∞ ∞ ∞ ∞
∞ ∞ ∞ ∞ ∞
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
ms.k- Zavisni član
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Kava, knjiga i lagana muzika u pozadini. Da mi je češće ovako...
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
Strana 18 od 33 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 25 ... 33
Similar topics
» Sergej Aleksandrovič Jesenjin
» Ko vas je danas oduševio?
» Šta se danas čita?
» Danas otkriveno
» Danas samo želim da...