Velika iluzija (Now You See Me)
3 posters
Zid :: Umetnost :: Film :: Klub gledalaca
Strana 1 od 1
Velika iluzija (Now You See Me)
Godina: 2013.
Režija: Louis Leterrier
Scenario: Ed Solomon, Boaz Yakin, Edward Ricourt
Uloge: Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Mark Ruffalo, Michael Caine
Kakvi su vaši utisci nakon pogledanog filma?
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010
Re: Velika iluzija (Now You See Me)
Gledao sam film pre neki dan i, začudo, i pored toga što ima mnogo akcije, dopao mi se. Uvek su mi se dopali svi filmovi koji imaju za temu magiju / iluziju.
Film je pun preokreta i iznenađenja. Jedan od retkih u kojima nisam uspeo da predvidim kako će se radnja razvijati.
Nije nešto poučan (o, čuda li!), ali je svakako vredan gledanja i ima nekoliko jako dobrih momenata.
Film je pun preokreta i iznenađenja. Jedan od retkih u kojima nisam uspeo da predvidim kako će se radnja razvijati.
Nije nešto poučan (o, čuda li!), ali je svakako vredan gledanja i ima nekoliko jako dobrih momenata.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Velika iluzija (Now You See Me)
Meni se film baš dopao. Vrlo je uzbudljiv i drži pažnju. Bilo mi je zanimljivo što je tako koncipiran da se sve vreme navija i za jednu i za drugu stranu, a na kraju se ispostavi da upravo tako i treba da bude.
U principu nema mnogo toga da se ispriča o filmu, pošto nije zahtevan za gledanje, niti je poučan, ali ga svakako vredi pogledati, pošto su se scenaristi potrudili da priča bude vrlo interesantna, na trenutke komplikovana i tajnovita. Film posebno preporučujem svima koji vole mađioničarske trikove i iluzije (logično).
U principu nema mnogo toga da se ispriča o filmu, pošto nije zahtevan za gledanje, niti je poučan, ali ga svakako vredi pogledati, pošto su se scenaristi potrudili da priča bude vrlo interesantna, na trenutke komplikovana i tajnovita. Film posebno preporučujem svima koji vole mađioničarske trikove i iluzije (logično).
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
Similar topics
» Iluzija
» Velika ljepota (La grande bellezza/The Great Beauty)
» Ekatarina Velika
» Velika bioskopska sala
» Velika ljepota (La grande bellezza/The Great Beauty)
» Ekatarina Velika
» Velika bioskopska sala
Zid :: Umetnost :: Film :: Klub gledalaca
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu