Najveći blam
4 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Najveći blam
Sigurno vam se nekada desilo nešto zbog čega ste hteli da propadnete u zemlju... Ili je neko nešto rekao i time vas izblamirao.
Koji je Vaš najveći blam?
Koji je Vaš najveći blam?
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Najveći blam
Do sad nisam imala šta ovde da pišem, ali sad ću imati...
Čekam ispred jedne kancelarije u zgradi Univerziteta da predam neka dokumenta sa još stotinak ljudi. Sprčvili smo se u jednom malom hodniku, niko ne može da diše. Ja crkavam od vrućine kao i devojka ispred mene. A oko nas muškarci. I tako mi pričamo onako zbijeni, smejemo se nešto i odjednom primetim sebe kako uvijam devojci kosu i buljim joj u grudi.
Ona me pogleda belo... Mene blam ubija onde, svi me gledaju. Ne znam šta da kažem, šta mi se desilo, dal od one vrućine, čega već, ne znam. Da bih se izvukla, kažem: Uh, morala sam da se zadržim za tebe, nije mi dobro...
U zemlju sam propala... Totalno pomračenje uma... Sva sreća pa su ovi i dalje nastavili da se zezaju pa su i zaboravili, ali ja nisam...
Čekam ispred jedne kancelarije u zgradi Univerziteta da predam neka dokumenta sa još stotinak ljudi. Sprčvili smo se u jednom malom hodniku, niko ne može da diše. Ja crkavam od vrućine kao i devojka ispred mene. A oko nas muškarci. I tako mi pričamo onako zbijeni, smejemo se nešto i odjednom primetim sebe kako uvijam devojci kosu i buljim joj u grudi.
Ona me pogleda belo... Mene blam ubija onde, svi me gledaju. Ne znam šta da kažem, šta mi se desilo, dal od one vrućine, čega već, ne znam. Da bih se izvukla, kažem: Uh, morala sam da se zadržim za tebe, nije mi dobro...
U zemlju sam propala... Totalno pomračenje uma... Sva sreća pa su ovi i dalje nastavili da se zezaju pa su i zaboravili, ali ja nisam...
Catwoman- Član za primer
- Broj poruka : 1450
Godina : 33
Datum upisa : 17.01.2010
Ovih dana sam se izblamirala kod lekara i to je jedan od najvecih mojih blamova
Posle silnih nekih pregleda,dospela sam i do lekara za žene.
Vozali me jedno noć, da sam se sva smutila
Nikako mi nije jasno šta mi je trebao taj ultrazvuk, kad su već videli da je kamen krenuo.
Šta sam uradila, posle ultrazvučnog pregleda, koji nije bio klasičan, več nekom sondom...i koji je bio bespotreban, ne znam šta je bilo onom manijaku od lekara
Taj je mene pregledao pola sata i pola sata mi "hvatao" neke mere,a mene krsta odvaljivala
I naravno, kad sam izašla iz ordinacije Vilotić je bio šokiran, mislio je da umirem (verovatno se i potajno radovao, pa se šokirao kad me video živu ) pitao me šta se dešava, ja mu na brzinu ispričam da mi ništa nije jasno i da posle inekcije mi malo bolje.
Otišli smo do šaltera, koji je odmah uz ordinaciju, pokupili izveštaje i da krenemo kući, ja lepo 'omašim vrata i uđem opet kod tog "manijaka" da bi mi on rekao "izvolite" a bio je sav sumnjiv, blejao je na nekom sajtu, silne golaće sam videla
Veoma mi je bilo neprijatno, izašla sam i saplela se.
Da bi me jelte Vilotić i zezao (neću da kažem kako) a i sad me zeza
Posle silnih nekih pregleda,dospela sam i do lekara za žene.
Vozali me jedno noć, da sam se sva smutila
Nikako mi nije jasno šta mi je trebao taj ultrazvuk, kad su već videli da je kamen krenuo.
Šta sam uradila, posle ultrazvučnog pregleda, koji nije bio klasičan, več nekom sondom...i koji je bio bespotreban, ne znam šta je bilo onom manijaku od lekara
Taj je mene pregledao pola sata i pola sata mi "hvatao" neke mere,a mene krsta odvaljivala
I naravno, kad sam izašla iz ordinacije Vilotić je bio šokiran, mislio je da umirem (verovatno se i potajno radovao, pa se šokirao kad me video živu ) pitao me šta se dešava, ja mu na brzinu ispričam da mi ništa nije jasno i da posle inekcije mi malo bolje.
Otišli smo do šaltera, koji je odmah uz ordinaciju, pokupili izveštaje i da krenemo kući, ja lepo 'omašim vrata i uđem opet kod tog "manijaka" da bi mi on rekao "izvolite" a bio je sav sumnjiv, blejao je na nekom sajtu, silne golaće sam videla
Veoma mi je bilo neprijatno, izašla sam i saplela se.
Da bi me jelte Vilotić i zezao (neću da kažem kako) a i sad me zeza
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
.. .. jok .. nema .. odrasla sam u porodici čudaka koje ništa blam nije .. krenuvši od prababe (majke oca mog oca) koja se (pri čistoj svjesti i razumu) čim Sunac grane skidala u toples i sunčala na terasi a usput dobacivala kojkakve komentare prolaznicima .. do kojekavih prozivki od strane većine ako ne i svih članova porodice na račun izgleda, zaljubljenosti i ostalih psiho-emotivno-fizičkih stanja nekog od članova porodice/prijatelja/poznanika u prisustvu istih bilo da je u pitanju privatno druženje ili javnost .. nakon svega toga čovjek jednostavno ogugla ..
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu