Upečatljivi momenti iz serija
2 posters
Upečatljivi momenti iz serija
Mnogi od nas su sigurno voleli neku seriju (ili serije) do te mere da su ih gledali i po nekoliko puta i da neke dijaloge znaju skoro napamet. Uz neke scene smo umirali od smeha, uz neke plakali, a uz neke cupkali nogom iščekujući rasplet radnje.
Ova tema je namenjena najupečatljivijim momentima iz naših najdržaih serija. Sve što se po vašem mišljenju izdvojilo, okačite ovde. Ovde možete postavljati video ili gifove koji su povezani (tako da imamo scenu ili jedan deo scene).
*Za napisane i kratke citate postoji druga tema.
Ova tema je namenjena najupečatljivijim momentima iz naših najdržaih serija. Sve što se po vašem mišljenju izdvojilo, okačite ovde. Ovde možete postavljati video ili gifove koji su povezani (tako da imamo scenu ili jedan deo scene).
*Za napisane i kratke citate postoji druga tema.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Upečatljivi momenti iz serija
Fenomenalna serija i scena koja odlicno ocrtava nase vrijeme. Znam svaku rijec iz ove scene i volim da koristim te replike:
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Jedna od mojih omiljenih scena! Lažni, ničim izazvani, potpuno nemotivisani optimizam.
Druga od mojih omiljenih scena je ova:
Loš je zvuk, ali ko zna - zna.
- Šta to znači da te badžim?
- Pogešila si.
- Steglo mi se u grlu, ništa nisam mogla da progovorim.
- Ja bi bogami rekla.
Ove tri replike često upotrebljavam, pojedinačno ili vezano. Mnogi često ne razumeju zašto se smejem nakon što izgovorim neku od njih pojedinačno, a neki ne razumeju čak ni kad ih sve tri izgovorim.
Druga od mojih omiljenih scena je ova:
Loš je zvuk, ali ko zna - zna.
- Šta to znači da te badžim?
- Pogešila si.
- Steglo mi se u grlu, ništa nisam mogla da progovorim.
- Ja bi bogami rekla.
Ove tri replike često upotrebljavam, pojedinačno ili vezano. Mnogi često ne razumeju zašto se smejem nakon što izgovorim neku od njih pojedinačno, a neki ne razumeju čak ni kad ih sve tri izgovorim.
Amor fati
Live today
Kad god krenem sredjivati nokte ovo mi padne napamet
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu