Slaži me
+7
Liza_N.
male
Miloš_88
ThePoet
ces@ric@
Troja
Still_dreaming
11 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 2 od 3
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Re: Slaži me
Odusevljena sam sto mi je dan protekao bas onako kako sam zeljela. Vidjela sam se sa drugom i drugaricom, fino smo se ispricali.
I bas lijepo sto mi se javio da ne moze stici na vrijeme. Nisam mogla ljepse i ugodnije provesti subotu.
I bas lijepo sto mi se javio da ne moze stici na vrijeme. Nisam mogla ljepse i ugodnije provesti subotu.
zanesena- Počasni član
- Broj poruka : 2574
Godina : 41
Datum upisa : 17.04.2010
Jedva čekam da sutra vidim šta ima novo u Stanijim i Sorajinom svetu i svetu Kim Kardašijan. Ovih dana nisam stizao da vidim, a tako me sve to zanima.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Imam groznog prijatelja, ne zna objasniti ruski, nema nimalo strpljenja i ne insistira da pricamo na ruskom
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Srećna sam kao nikada u životu! Kao dete i više još! On me voli najviše na svetu! Maločas mi je doneo jorgovan i rekao da se više nikad nećemo rastajati. Da ne može dan bez mene. Da ne može da zamisli život bez mene! Ja sam najsrećnija devojka na planeti! Udaću se za ljubav svog života!
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Datum upisa : 11.12.2012
Baš sam se obradovala kad sam čula da će biti štrajk vozača podzemne željeznice. Tako mi je nedostajala ona gužva i neizvjesnost, duga putovanja autobusima po čitavom Londonu. Umjesto da za sat vremena stignem kući sada ću putovati sa posla po dva-tri sata. Jupiii! Ima da pročitam u novinama svaki i najdosadniji članak.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Imam avion. Nema jedno krilo. Ali leti po prekoj potrebi.
Ivana_- Ugledni forumaš
Danas mi je stvarno fantastican dan. Srecom, niko ne postavlja nerazumne zahtijeve pred mene, pa uopste nemam razloga za nervozu i stres. Kamo srece da je sto vise ovakvih dana!
Troja- Legendarni član
Ivana_- Ugledni forumaš
Kako je fantastično što sam dobila alergiju na polen baš sada! Baš zgodno da ne mogu izlaziti iz kuće. Ionako mrzim ovakvo vrijeme.
Troja- Legendarni član
Sinoć sam se bsš lepo naspavao i odmorio i danas mi je bio jedan od najboljih dana u poslednje vreme. Zato je super što su majstori baš danas menjali prozore, jer nikad nisam bio raspoloženiji da čistim 80 kilograma prašine. Osećao sam se kao da sam na plaži: gdegod da stanem - pesak! Samo šteta što danas nije bilo sunčano
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Datum upisa : 15.01.2010
Bas sam se obradovala jutros kad sam vidjela da nam je majstor poslao procjenu troskova za preuredjivanje potkrovlja i uvidjela da je ta procjena nekoliko stotina funti veca nego ona koju nam je usmeno dao preko telefona prije nedelju dana. Sigurna sam da su razlozi za skuplju cjenu opravdani i da nemaju nikakave veze sto moj muz nije rekao i za onu prvu procjenu da je skupa. Sigurna sam da cemo uzeti bas tog majstora.
Troja- Legendarni član
Bas se radujem beskrajnom nizu nepravdi kojima sam obasuta sa svih strana. To me nadahnjuje da krenem sa jos vecim zarom u nove radne pobjede. Naprosto ne znam kako bih im se oduzila za ovaj divan tretman kojem sam izlozena. Ah, kako divni ljudi!
Troja- Legendarni član
- Moji su ovaj put dosli bas kao sto su planirali, nije bilo pomjeranja od sedmicu-dvije. Konacno su sigurni kad dolaze
- Macka nije pomokrila po mojim papucama, njegovim carapama i bratovom kacketu
- Nije me boljela glava svaki dan
- Sef ovaj put nije dosao u petak u 16 sa novim zadatkom
- Macka nije pomokrila po mojim papucama, njegovim carapama i bratovom kacketu
- Nije me boljela glava svaki dan
- Sef ovaj put nije dosao u petak u 16 sa novim zadatkom
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
Baš sam se obradovala danas kad sam čula da u ponedeljak trebamo vršiti plaćanja u novim kompanijama. Ovih dana i onako nemam ništa da radim tako da će to biti pravo osvježenje.
Troja- Legendarni član
Konačno sam sve rešio i mnogo se bolje osećam. Sve mi je jasno i više čak i ne razmišljam o tebi.
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
Nije mi žao što ćeš se oženiti i stvoriti novi život daleko od mene. Srešću ja nekog boljeg.
Ivana_- Ugledni forumaš
U Pragu je divan suncan dan. Jos je i toplo. Mrzim suncane dane!
Kako te samo ne volim! Iz dna duše te prezirem! Svakom svojom porom. Gušim se od tvog postojanja!
Prosto me zvezdani sjaj oblije kada vidim reklame ...
Prosto me zvezdani sjaj oblije kada vidim reklame ...
Ivana_- Ugledni forumaš
Baš mi bi krivo kad nam danas rekoše da možemo otići kući u jedan sat. A baš sam se radovala što ću rusku salatu spremati tek naveče.
Troja- Legendarni član
Imam jednu divnu seficu, nimalo isfrustriranu, bez ikakvih kompleksa i strahova da joj neko ne uzme poziciju, koja nikad ne histerise, ne vrijedja ljude, ne vristi i kojoj se glavni sef uvijek suprostavlja
Mnogo mi je drago što je sve ovako i što sam ja uzrok tome.
Ivana_- Ugledni forumaš
ThePoet- Moderator
Bas ce mi jako nedostajati putovati na posao svaki dan po sat i po u jednom smjeru
Osećam se prelepo što ću od ponedeljka opet u rutinu. A još prelepije što sam završio master dok sam bio na odmoru.
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
Ne, ne, nisam umorna ni nervozna.
Dora_Mar- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2926
Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3