Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.

Join the forum, it's quick and easy

Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.
Zid
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dnevnik o Zidu

2 posters

Ići dole

Dnevnik o Zidu Empty Dnevnik o Zidu

Počalji od Still_dreaming Sre Jan 15, 2014 12:09 pm

Nekim danima nam izgleda kao da se ništa ne dešava na Zidu, a nekim danima prosto ne stižemo da pročitamo ono što se pisalo. Neki dani (ako ne i svaki) zaslužuju da budu zapisani u dnevnik, prepričani, opisani, duhovito sročeni - kako kome odgovara.

Ovaj dnevnik pišemo svi, ali jednog dana samo jedna osoba i to osoba koja ga se prva dohvati. Skoro svako od nas bi umeo to da uradi.

Osoba koja se prihvati pisanja dnevnika mora da pazi da obuhvati skoro sve što se tog dana desilo na Zidu. Ono što smatra manje bitnim, samo će pomenuti, a ono što je bitnije za nju, opisaće opširnije.

Kako se ne bi desilo da dnevnik pišemo u isto vreme, pa dve osobe napišu za jedan dan, onaj ko počne da piše može, recimo, u ‚‚Utopiji'' obavestiti ostale da se prihvatio pisanja.

Cilj teme je da se nasmejemo duhovitim opisima dana, da zabeležimo bitne dane na Zidu kako se oni ne bi zaboravili i da imamo još nešto što smo zajedno stvorili.

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Broj poruka : 22089
Muški Jarac Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Dnevnik o Zidu Empty Re: Dnevnik o Zidu

Počalji od Still_dreaming Pet Jan 17, 2014 2:35 pm

petak, 17. 1.

Svi koji su sinoć bili na žurci, danas su bili mamurni, pa su manje pisali. Sinoć se pilo, pevalo i izjelo ono što su pripremili male i Kondor, a na kraju se pojela i Dorina torta (iako se niko ne seća jasno tog događaja).

Cesarica i Troja su se igrale jutros, održavale tradiciju, a ja sam po prvi put ostavio neki pokon maletu. Miloš je (kao i uvek svuda :P) kasnio na žurku. I još odbija da pije alkohol na reprizi!

Child nam se vratila i obradovala nas. Svima nam je donela magiju. Sad se nadamo da će ostati sa nama (ona tvrdi da hoće).

Liza se sinoć pojavila u ljubičastom korsetu i sve nas ostavila bez daha. Polly je stalno nešto žvakala i pred kraj malo igrala sa mnom. Dotad sam igrao sam u Drakulinom plaštu. Poet je na žurku doneo votku, i, po svemu sudeći, popio je sam, jer od njega danas ni traga ni glasa. Cesarica je posle nekoliko neuspešnih pokušaja da parkira metlu pored Utopije, odlučila da se ne pojavi na žurci. ms.k je kasnije, kad su svi zaspali, pronašala cesaricinu metlu i proletela kroz takmičenja.

Dora je izgleda odlučila da nam se vrati. Nije zvanično objavila, ali tako deluje.  givenheart 

Sve u svemu, jedan lep i aktivan dan na Zidu.

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Broj poruka : 22089
Muški Jarac Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Pon Jan 27, 2014 9:57 am

27.01.2013

Maleta je izgleda ova zima uspavala. Ne budi se vise sa kokoskama i ne proziva u 6 ujutro. Pojavio se tek negdje navece, bez da se objasni za danasnje kasnjenje i samo ostavio neki clip. Vise se i ne igra s nama.

Troja i ja smo se po obicaju zalile na lose hladno vrijeme. Izgleda da ni Milosu ne godi pretjerano. Ostali su pjesnicke duse, pa ih ovo odvratno vrijeme jos i raduje. Sem razgovora o vremenu i nije bilo nekog veceg razgovora danas. Svi su nekako uspavani.

Dobro, sem Troje. Danima ne mogu da nadjem metlu, mislila sam da mi ju je ms.k uzela, ali izgleda da je to ipak bila Troja. Nije problem, slobodno nek pozajmljuju, ali nek je parkiraju tamo gdje smo se dogovorile.

Izgleda da se Polly pocela buditi. Ne pamtim kad je zadnji put bila nesto aktivna, ali sad je vidjam. Srele smo se i kod "Abecede muzike", i bilo mi je drago da je jos neko pored mene i ms.k svratio tu na malo dobre muzike. Naravno, nije me odusevilo to sto je zaboravila pustiti nam nesto od Balasevica, no racunam na to da ce to nadoknaditi neki drugi put :)

Poeta nema, valjda se nije zatrpao u nekom dubokom snijegu od silne radosti sto je zima konacno dosla. Nema vise one tradicije da malo prije 1 objavi rezultate. Sad sacekam da mi prodje skoro pola radnog vremena da on dodje. Ali dobro je, jos mi ove godine slika nije bila fotosopirana.

O, mislim da sam ugledala svoju metlu!

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 11888
Ženski Datum upisa : 03.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Sre Jan 29, 2014 10:56 am

U Londonu kisa...

Jos razmatram kako da se postavim prema Kondoru. Jutros je izjavio da ne voli Balasevica, sto bi ga odmah trebalo staviti na ignore listu. Ukoliko se takva izjava ponovi, predlozicu Vrhovnom (citaj: Stillu) da se Kondoru uvede kazna izganstva ili kod nas u narodu receno "ban"  :ej bre 

Ipak, Kondor je danas postao i clan SDMZ (Socijal-demkratski mrzimo zimu), pa je onaj incident oko Balsavica stavljen na stranu. Danas je u kafani, koju je juce otvorio Poet, bilo zasjedanje. Na sjednici je usvojen Trojin prijedlog da snijeg moze padati prvi dan za vikend, kad niko od nas ne mora nigdje i po mogucnosti navece. Prijedlog, potpisan od strane Kondora, Troje, Milosa i mene, je poslat Zimi... ocekujemo odgovor.

Polly i ja smo pogledale film "The Hunt" i uhvatile se u komentarisanje istog. Imam osjecaj da nas ostali gledaju zbunjeno, ali ocekujem od Troje da se uskoro pridruzi.

Poet je juce polozio jos jedan ispit sa desetkom (streber!), pa je odmah otvorio novu kafanu (ima se, moze se) i danas je konacno bio aktivan. Ne znam samo da li je bio istraumiran kad sam u kafani viknula "Momci, aktivirajte se" ili su ga proganjali njegovi djaci - vanzemaljci, ali je osvjezio mnoge teme koje su mjesecima bile neaktivne. On i Still su se onda uhvatili neke Tamare, poklanjali jedan drugom njene pjesme. Meni je ipak vise nekako legla Viktorija, koju je u istoimenom topicu postavila Polly. Jos jedan osvjezen topic.

Inace, ne znam na cemu je Poet, ali i ja bih to... Ili je to samo primjer sta fakultet uradi od tebe? Mislim, ipak govorimo o liku koji je u Beogradu, uredjenom kao London ugledao Ajfelov toranj... Pa sad ti vidi...

A u Londonu i dalje kisa...

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 11888
Ženski Datum upisa : 03.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh