Nestala (Gone Girl)
2 posters
Zid :: Umetnost :: Film :: Klub gledalaca
Strana 1 od 1
Nestala (Gone Girl)
Godina: 2014.
Režija: David Fincher
Scenario: Gillian Flynn prema svom romanu
Uloge: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris
Vaše mišljenje o filmu?
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010
Re: Nestala (Gone Girl)
Jedva sam čekala da napokon pogledam ovaj film jer volim Finchera i svidio mi se svaki njegov film koji sam do sada pogledala. Ovaj me je, ipak, malo razočarao. Valjda su očekivanja bila prevelika.
Nije bilo nekih prevelikih iznenađenja, osim kraja, koji mi se najviše i svidio. Zanimljivo da su mi dva i pol sata brzo prošla, radnja je dosta zanimljiva, likovi su mi bili čudni, neki previše karikirani (ovdje mi se to nije svidjelo) pa valjda i zbog toga nisam imala osjećaj da bi se pravda trebala zadovoljiti i nisam navijala za nekoga od likova.
Nije bilo nekih prevelikih iznenađenja, osim kraja, koji mi se najviše i svidio. Zanimljivo da su mi dva i pol sata brzo prošla, radnja je dosta zanimljiva, likovi su mi bili čudni, neki previše karikirani (ovdje mi se to nije svidjelo) pa valjda i zbog toga nisam imala osjećaj da bi se pravda trebala zadovoljiti i nisam navijala za nekoga od likova.
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010
Re: Nestala (Gone Girl)
Meni se film dopao, mada ima dosta nekih propusta.
Film sam gledala sa momkom i nekim prijateljima i djevojkama se uglavnom svidio kraj, dok su ga muskarci mrzili. Ja sam kraj dozivjela kao sto je rekao onaj advokat, oni su jednostavno cudni i stvoreni jedno za drugo.
Sam razlog da sa njom ostane zbog djeteta koje ocekuju mi je glup. Ja sam dozivjela to kao njegov izgovor da je ne prijavi i ostane sa njom.
Lik Desia mi je neuvjerljiv. Ne vjerujem da neko moze biti tako naivan i tu sam se nadala nekom preokretu.
Zapravo film mi je najzanimljiviji do dijela kad se otkriva da je ona ustvari ziva. Onda slijedi objasnjenje i onda se film jednostavno razvlaci i pretvara u niz nelogicnosti.
Film sam gledala sa momkom i nekim prijateljima i djevojkama se uglavnom svidio kraj, dok su ga muskarci mrzili. Ja sam kraj dozivjela kao sto je rekao onaj advokat, oni su jednostavno cudni i stvoreni jedno za drugo.
Sam razlog da sa njom ostane zbog djeteta koje ocekuju mi je glup. Ja sam dozivjela to kao njegov izgovor da je ne prijavi i ostane sa njom.
Lik Desia mi je neuvjerljiv. Ne vjerujem da neko moze biti tako naivan i tu sam se nadala nekom preokretu.
Zapravo film mi je najzanimljiviji do dijela kad se otkriva da je ona ustvari ziva. Onda slijedi objasnjenje i onda se film jednostavno razvlaci i pretvara u niz nelogicnosti.
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Zid :: Umetnost :: Film :: Klub gledalaca
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu