Filmovi koje iščekujemo
2 posters
Filmovi koje iščekujemo
Ova tema je namenjena nekoj vrsti najave filmova koje čekamo da budu objavljeni. U njoj ćemo pričati o neobjavljenim filmovima i o tome zašto jedva čekamo da se pojave u bisokopima (ili na torentu).
Napišite koji glumci glume u njemu, o čemu se radi, zbog čega ga iščekujete, šta vas je to zagrejalo.
Napišite koji glumci glume u njemu, o čemu se radi, zbog čega ga iščekujete, šta vas je to zagrejalo.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Filmovi koje iščekujemo
Već dugo čekam da se snimi film ‚‚Warcraft", jer sam kao srednjoškolac bio zaluđen tom igricom. I konačno će biti objavljen sledeće godine 10. juna. Oduvek su mi se u igrici mnogo dopadali maštoviti pripovedački momenti ispraćeni dobrom animacijom, pa od filma očekujem mnogo.
U filmu će da glume meni nepoznati glumci, ali ću ipak da navedem nekoliko glavnih: Travis Fimmel, Toby Kebbell, Paula Patton, Ben Foster, Robert Kazinsky, Dominic Cooper, Clancy Brown...
U filmu će da glume meni nepoznati glumci, ali ću ipak da navedem nekoliko glavnih: Travis Fimmel, Toby Kebbell, Paula Patton, Ben Foster, Robert Kazinsky, Dominic Cooper, Clancy Brown...
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Filmovi koje iščekujemo
Na torrent još nije stigao pa sam na iglama čekajući Malog princa.
Mali princ je francuski animirani film nastao, naravno, prema romanu Antoinea de Saint-Exupéryja. Od romana ga razlikuje to što je glavni lik djevojčica čiji je susjed pilot. Da, onaj pilot koji je upoznao Malog princa.
Za adaptaciju ne bih ni saznala da nisam vidjela da jedna od mojih najdražih glumica, Marion Cotillard, posuđuje glas ruži.
Zanimljivo mi je to što su grafički različito predstavljena dva svijeta: onaj stvarni (u kojem su djevojčica i pilot) i onaj iz mašte (gdje je Mali princ).
Roman obožavam pa jedva čekam da vidim i ovaj animirani film i još jednom uživam u svijetu Maloga princa.
Mali princ je francuski animirani film nastao, naravno, prema romanu Antoinea de Saint-Exupéryja. Od romana ga razlikuje to što je glavni lik djevojčica čiji je susjed pilot. Da, onaj pilot koji je upoznao Malog princa.
Za adaptaciju ne bih ni saznala da nisam vidjela da jedna od mojih najdražih glumica, Marion Cotillard, posuđuje glas ruži.
Zanimljivo mi je to što su grafički različito predstavljena dva svijeta: onaj stvarni (u kojem su djevojčica i pilot) i onaj iz mašte (gdje je Mali princ).
Roman obožavam pa jedva čekam da vidim i ovaj animirani film i još jednom uživam u svijetu Maloga princa.
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Datum upisa : 28.07.2010
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu