Glasanje i rezultati za citat nedelje
+4
ms.k
polly88
ces@ric@
Ivana_
8 posters
Zid :: Takmičenja :: Takmičenja
Strana 12 od 21
Strana 12 od 21 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21
Re: Glasanje i rezultati za citat nedelje
1
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Ou 2 pa puca. Dvojka razbija.
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Godina : 36
Datum upisa : 11.12.2012
Prijedlog broj 1.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
ms.k je ove nedelje poslala bolji predlog. Čestitam!
"This idea of the greater good... There is no greater good. It's only good, no matter how small the act."
Dr. Theo Yedlin, "Wayward Pines"
"This idea of the greater good... There is no greater good. It's only good, no matter how small the act."
Dr. Theo Yedlin, "Wayward Pines"
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
Imamo 5 predloga za citat. Svoje glasove šaljete meni na pp do ponedeljka (31. 10) u ponoć. Za svoj predlog ne možete glasati. Onaj ko je poslao predlog, a ne bude glasao - rizikuje da mu predlog bude diskvalifikovan. Kad budete poslali glasove, samo javite ovde da ste to obavili.
Bodovanje: 7, 4, 2, 1 (za one koji su poslali predlog)
9, 6, 4, 2, 1 (za one koji nisu poslali predlog, a hteli bi da glasaju)
1.
‚‚Nije toliko bitno što je na stolu, već tko je na stolicama."
Vilijam Švenk Gilbert
2.
"The most merciful thing in the world, I think, is the inability of the human mind to correlate all its contents."
H.P. Lovecraft
3.
"You think man can destroy the planet? What intoxicating vanity. Earth has survived everything in its time. It will certainly survive us. To the earth...a million years is nothing. This planet lives and breathes on a much vaster scale. We can't imagine its slow and powerful rhythms, and we haven't got the humility to try. We've been residents here for the blink of an eye. If we're gone tomorrow, the earth will not miss us."
Michael Crichton
4.
"The devil doesn't come dressed in a red cape and pointy horns. He comes as everything you've ever wished for."
Max Tucker
5.
‚‚Verujem da je osnovni zadatak svakog od nas da ovaj svet načinimo boljim, da svi postanemo vitezovi, ne po mačevima koje nosimo, već po rečima iza kojih stojimo..."
Slaviša Pavlović
Poslao Stillu. Ostali šalju meni.
Bodovanje: 7, 4, 2, 1 (za one koji su poslali predlog)
9, 6, 4, 2, 1 (za one koji nisu poslali predlog, a hteli bi da glasaju)
1.
‚‚Nije toliko bitno što je na stolu, već tko je na stolicama."
Vilijam Švenk Gilbert
2.
"The most merciful thing in the world, I think, is the inability of the human mind to correlate all its contents."
H.P. Lovecraft
3.
"You think man can destroy the planet? What intoxicating vanity. Earth has survived everything in its time. It will certainly survive us. To the earth...a million years is nothing. This planet lives and breathes on a much vaster scale. We can't imagine its slow and powerful rhythms, and we haven't got the humility to try. We've been residents here for the blink of an eye. If we're gone tomorrow, the earth will not miss us."
Michael Crichton
4.
"The devil doesn't come dressed in a red cape and pointy horns. He comes as everything you've ever wished for."
Max Tucker
5.
‚‚Verujem da je osnovni zadatak svakog od nas da ovaj svet načinimo boljim, da svi postanemo vitezovi, ne po mačevima koje nosimo, već po rečima iza kojih stojimo..."
Slaviša Pavlović
Poslao Stillu. Ostali šalju meni.
ThePoet- Moderator
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Datum upisa : 28.07.2010
Glasala.
Ivana_- Ugledni forumaš
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Datum upisa : 15.01.2010
Glasala
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
Glasala.
Ivana_- Ugledni forumaš
Od Ivane nam je stigao i citat koji je ove nedelje odneo najviše glasova. Čestitam!
Tabela:
Max Tucker
Tabela:
Max Tucker
ThePoet- Moderator
Imamo 3 predloga za citat. Svoje glasove šaljete meni na pp do nedelje (6. 11) u ponoć. Za svoj predlog ne možete glasati. Onaj ko je poslao predlog, a ne bude glasao - rizikuje da mu predlog bude diskvalifikovan. Kad budete poslali glasove, samo javite ovde da ste to obavili.
Bodovanje: 3, 1 (za one koji su poslali predlog)
5, 2, 1 (za one koji nisu poslali predlog, a hteli bi da glasaju)
1.
‚‚Najviši stepen duše je poslušati čak i ono čemu se um protivi, a najniži stepen uma je protiviti se onome čemu se duša pokorava."
Halil Džubran
2.
"Even in the most peaceful surroundings the angry heart finds a quarrel. Even in the most quarrelsome surroundings the grateful heart finds peace.”
Doe Zantamata
3.
"Everyone appreciates your honesty, until you're honest with them, then you're an asshole."
George Carlin
Poslao Stillu. Ostali šalju meni.[/i]
Bodovanje: 3, 1 (za one koji su poslali predlog)
5, 2, 1 (za one koji nisu poslali predlog, a hteli bi da glasaju)
1.
‚‚Najviši stepen duše je poslušati čak i ono čemu se um protivi, a najniži stepen uma je protiviti se onome čemu se duša pokorava."
Halil Džubran
2.
"Even in the most peaceful surroundings the angry heart finds a quarrel. Even in the most quarrelsome surroundings the grateful heart finds peace.”
Doe Zantamata
3.
"Everyone appreciates your honesty, until you're honest with them, then you're an asshole."
George Carlin
Poslao Stillu. Ostali šalju meni.[/i]
ThePoet- Moderator
polly88- Moderator
Glasala.
Ivana_- Ugledni forumaš
Ovde pobeđuje ms.k iako nije poslala glasove, zbog novog pravila koje smo uveli (razlika je tolika da njeni glasovi ne bi ugrozili pobedu). Čestitam!
Tabela:
Halil Džubran
Tabela:
Halil Džubran
ThePoet- Moderator
Imamo 4 predloga. Svoje glasove šaljete meni na pp do ponedeljka (21. 11) u podne (12:00). Za svoj predlog ne možete glasati. Onaj ko je poslao predlog, a ne bude glasao - rizikuje da mu predlog bude diskvalifikovan. Kad budete poslali glasove, samo javite ovde da ste to obavili.
Bodovanje: 5, 2, 1 (za one koji su poslali predlog)
7, 4, 2, 1 (za one koji nisu poslali predlog, a hteli bi da glasaju)
1.
‚‚Neki ljudi nas ponižavaju svojom dobrotom. Odvikli smo se od dobrote. Ne razumemo zašto nam neko nešto čini, ako ne traži nikakvu protivuslugu. Dobrota se ne može vratiti, jer se i ne daje. Dobri ljudi su dobri zbog sebe, a ne zbog drugih."
Duško Radović
2.
"I am where I am because I believe in all possibilities.”
Whoopi Goldberg
3.
‚‚Prijatelj je onaj koji te poznaje onakvog kakav stvarno jesi, shvata šta si prošao, prihvata ono što si postao i i dalje ti dopušta da rasteš."
Vilijam Šekspir
4.
"Whenever you fall, pick something up."
Oswald Avery
Poslao Poetu. Ostali šalju meni.
1.
‚‚Neki ljudi nas ponižavaju svojom dobrotom. Odvikli smo se od dobrote. Ne razumemo zašto nam neko nešto čini, ako ne traži nikakvu protivuslugu. Dobrota se ne može vratiti, jer se i ne daje. Dobri ljudi su dobri zbog sebe, a ne zbog drugih."
Duško Radović
2.
"I am where I am because I believe in all possibilities.”
Whoopi Goldberg
3.
‚‚Prijatelj je onaj koji te poznaje onakvog kakav stvarno jesi, shvata šta si prošao, prihvata ono što si postao i i dalje ti dopušta da rasteš."
Vilijam Šekspir
4.
"Whenever you fall, pick something up."
Oswald Avery
Amor fati
Live today
Glasala
polly88- Moderator
A moj predlog? Izgubljen u prevodu, između redova,...?
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
ThePoet- Moderator
Ovde je pobedio predlog koji nam je poslala Polly. Čestitam!
Tabela:
Duško Radović
Tabela:
Duško Radović
Amor fati
Live today
Imamo 4 predloga. Svoje glasove šaljete meni na pp do nedelje (27. 11) u podne (12:00). Za svoj predlog ne možete glasati. Onaj ko je poslao predlog, a ne bude glasao - rizikuje da mu predlog bude diskvalifikovan. Kad budete poslali glasove, samo javite ovde da ste to obavili.
1.
"The French have a phrase 'mutilé de guerre'. Do you know it? 'Mutilated by war'. I spend my days in the company of those mutilated by life. Most of them beyond repair. But I always held to belief that there are times. Not times. Moments. When the right word or emotion, a single touch, might heal."
Dr. Eldon Chance, "Chance"
2.
"It is strange that the years teach us patience; that the shorter our time, the greater our capacity for waiting."
Elizabeth Taylor
3.
‚‚Gotov sam već. I stupam. Bezbroj je flaša u stroju. Ja zapušače skupljam – da dušu zapušim svoju."
Sergej Aleksandrovič Jesenjin
4.
‚‚Mislila sam, kao što ljudi u teškim nevoljama misle, da će mi promena mesta pomoći da zaboravim svoj bol, kao da svoju nesreću ne nosimo u sebi.”
Danilo Kiš
1.
"The French have a phrase 'mutilé de guerre'. Do you know it? 'Mutilated by war'. I spend my days in the company of those mutilated by life. Most of them beyond repair. But I always held to belief that there are times. Not times. Moments. When the right word or emotion, a single touch, might heal."
Dr. Eldon Chance, "Chance"
2.
"It is strange that the years teach us patience; that the shorter our time, the greater our capacity for waiting."
Elizabeth Taylor
3.
‚‚Gotov sam već. I stupam. Bezbroj je flaša u stroju. Ja zapušače skupljam – da dušu zapušim svoju."
Sergej Aleksandrovič Jesenjin
4.
‚‚Mislila sam, kao što ljudi u teškim nevoljama misle, da će mi promena mesta pomoći da zaboravim svoj bol, kao da svoju nesreću ne nosimo u sebi.”
Danilo Kiš
Amor fati
Live today
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
polly88- Moderator