Cafe ‚‚Utopija"
+8
ThePoet
polly88
Troja
Virginija_Woolf
Dafne
Still_dreaming
Ivana_
ces@ric@
12 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 11 od 40
Strana 11 od 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: Cafe ‚‚Utopija"
Ništa ja nisam pogrešno shvatila tj. sve sam shvatila kako treba Nego ti, izgleda, nisi shvatila, da to da li si me prozvala ili nisi nije bitno, već (mi) je bitno da moji postovi koji ništa skrivili nisu ostanu tamo gdje jesu, a ako tu gdje jesu nisu željeni - radije bih i da se obrišu, nego da budu prebačeni I, takođe, to što želiš da (mi) sječeš postove iz "Utopije" reže mi dušu i srce (Imajući u vidu da "A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears." zadržah se samo na jednom smajliju, da ne bih bila vulgarna, iako mi i duša i srce plaču makar tri reda plačućih smajlija )
Jeste... Velika je vjerovatnoća da sad misliš (što voelm ovaj gif ):
...Da, dobićeš bonus poene ako se praviš da te je briga ...
Da gledam onda s vedrije strane da je dobro što ti nisi admin?
Imam izvjesnu predstavu, ako ne i posve jasnu sliku, kakvo je tvoje mišljenje o "Utopiji" i šta bi ti i kako bi ti... Da si ti moderator, riječ ne bih napisala u "Utopiji"...jer ista vjerovatno ne bi ni postojala...
Ti ako imaš vremena da preturaš po temama i tražiš svoje "spašene" postove to je tvoj izbor... ...Što se mene tiče možeš da dozvoliš i svom bratu ili snahi ili kome god već da želiš da ti uđu u stan i premještaju tvoje stvari tamo gdje im je volja, a ti poslije da ih tražiš... To je odista tvoj izbor...
S druge strane – ja baš zbog toga što nemam vremena da pretražujem teme, volim da su mi stvari tamo gdje sam ih ostavila, jer imam određeni sistem/uređenje/način razmišljanja po kome nešto pamtim, pretpostavljam, uostalom kao i svi...valjda...
Tako mi je npr. trebao zilioniti dio sekunde da se sjetim gdje je i minut da PrtSc ovaj post iz teme "Šta je obeležilo treću godinu Zida?":
Što se cenzure tiče... Imajući u vidu da je forum javno mjesto gdje ljudi daju/izlažu svoje mišljenje i/ili razmjenjuju isto, a ti si (su)odgovorna šta će biti sa istim, onda se može reći da cenzurišeš i uređuješ...
Copy-Paste Wikipedia...nisu baš najpouzadniji kao izvor, ali tako sam nekako i ja sknotala, pa ako sam u zabludi, izgleda da nisam jedina ...
"Cenzura je postupak nadziranja slobode izražavanja. Cenzura se može provoditi u širokom rasponu korištenih sredstava i postupaka, od uništavanja nepoželjnih sredstava izražavanja, preko brisanja ili precrtavanja nepoželjnih dijelova, do mijenjanja, izokretanja, odnosno falsificiranja onih dijelova koji se ne podudaraju sa svjetonazorom ili zakonskim odredbama vlasti ili urednika."
Da se mi dalje ne bi raspravljale i presipale iz šupljeg u prazno, jer mi stvarno nije namjera da te gnjavim/provociram/svađam/i sl. (volim da se raspravljam s tobom ali mi baš ovo nešto sad ide u neku ružnu stranu a to mi nije ni namjera ni želja jer te volem i nećem da zalazim u nešto ružno), a i nešto smo se zapetljale oko svega toga šta koja misli, pitanje za admine:
Da li ja mogu da pišem komentare u "Utopiji" bez da se razmišljam da će biti prebačeni negdje drugdje, a, m?
Jer ako postoji vjerovatnoća i i od 0,01 da ćete mi iz iste pomjerati postove – ja ću da se suzdržim od pisanja komenatra u "Utopiji" i riješen problem
Jeste... Velika je vjerovatnoća da sad misliš (što voelm ovaj gif ):
...Da, dobićeš bonus poene ako se praviš da te je briga ...
Da gledam onda s vedrije strane da je dobro što ti nisi admin?
Imam izvjesnu predstavu, ako ne i posve jasnu sliku, kakvo je tvoje mišljenje o "Utopiji" i šta bi ti i kako bi ti... Da si ti moderator, riječ ne bih napisala u "Utopiji"...jer ista vjerovatno ne bi ni postojala...
Ti ako imaš vremena da preturaš po temama i tražiš svoje "spašene" postove to je tvoj izbor... ...Što se mene tiče možeš da dozvoliš i svom bratu ili snahi ili kome god već da želiš da ti uđu u stan i premještaju tvoje stvari tamo gdje im je volja, a ti poslije da ih tražiš... To je odista tvoj izbor...
S druge strane – ja baš zbog toga što nemam vremena da pretražujem teme, volim da su mi stvari tamo gdje sam ih ostavila, jer imam određeni sistem/uređenje/način razmišljanja po kome nešto pamtim, pretpostavljam, uostalom kao i svi...valjda...
Tako mi je npr. trebao zilioniti dio sekunde da se sjetim gdje je i minut da PrtSc ovaj post iz teme "Šta je obeležilo treću godinu Zida?":
Što se cenzure tiče... Imajući u vidu da je forum javno mjesto gdje ljudi daju/izlažu svoje mišljenje i/ili razmjenjuju isto, a ti si (su)odgovorna šta će biti sa istim, onda se može reći da cenzurišeš i uređuješ...
Copy-Paste Wikipedia...nisu baš najpouzadniji kao izvor, ali tako sam nekako i ja sknotala, pa ako sam u zabludi, izgleda da nisam jedina ...
"Cenzura je postupak nadziranja slobode izražavanja. Cenzura se može provoditi u širokom rasponu korištenih sredstava i postupaka, od uništavanja nepoželjnih sredstava izražavanja, preko brisanja ili precrtavanja nepoželjnih dijelova, do mijenjanja, izokretanja, odnosno falsificiranja onih dijelova koji se ne podudaraju sa svjetonazorom ili zakonskim odredbama vlasti ili urednika."
Da se mi dalje ne bi raspravljale i presipale iz šupljeg u prazno, jer mi stvarno nije namjera da te gnjavim/provociram/svađam/i sl. (volim da se raspravljam s tobom ali mi baš ovo nešto sad ide u neku ružnu stranu a to mi nije ni namjera ni želja jer te volem i nećem da zalazim u nešto ružno), a i nešto smo se zapetljale oko svega toga šta koja misli, pitanje za admine:
Da li ja mogu da pišem komentare u "Utopiji" bez da se razmišljam da će biti prebačeni negdje drugdje, a, m?
Jer ako postoji vjerovatnoća i i od 0,01 da ćete mi iz iste pomjerati postove – ja ću da se suzdržim od pisanja komenatra u "Utopiji" i riješen problem
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
Ne napiše niko ništa na forumu tri dana i onda kad neko nešto konačno napiše najednom nije napisao tamo gdje je trebalo. Budite sretni da neko uopšte piše.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Ja uopšte ne razumem zašto se oko ovoga vodila rasprava. Razumem cesaricu zašto hoće da prebaci postove, ali ako ms.k neće da joj se prebace postovi, onda nećemo ni da ih prebacujemo - i to je otprilike to.
Što se tiče Objasni me, pravila za igre se i postavljaju da neko ne bi mogao da igra kako mu volja, posle dođe do problema. Tako da, ono što sam tamo napisao i ostaje tako. Pogađaju se imenice (skoro svaki pridev može da se prebaci u imenicu) i ne može da se zadaje pojam na stranom jeziku.
Ja sam ovih dana baš bio zauzet na poslu, danas sam išao i kod doktora po neke upute. Jedva sam čekao ovaj vikend, baš sam se nešto umorio.
Što se tiče Objasni me, pravila za igre se i postavljaju da neko ne bi mogao da igra kako mu volja, posle dođe do problema. Tako da, ono što sam tamo napisao i ostaje tako. Pogađaju se imenice (skoro svaki pridev može da se prebaci u imenicu) i ne može da se zadaje pojam na stranom jeziku.
Ja sam ovih dana baš bio zauzet na poslu, danas sam išao i kod doktora po neke upute. Jedva sam čekao ovaj vikend, baš sam se nešto umorio.
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
Jao, Msk, ala se tebi pisalo u prazno Ja se samo nadam da te Ces nije mrtva ozbiljna čitala. A ni ostali. (Hoću reći: Sve je to moglo mnogo kraće, ali da je bilo živopisno - bilo je! ) U Utopiji svi mogu da pišu apsolutno o svemu, bez obzira na to da li za to postoji tema ili ne. To je odavno rečeno.
S druge strane, Ces, ti ako primetiš da bi radije na nečiji post iz Utopije odgovorila u drugoj temi, možeš da citiraš pa tamo da odgovoriš. I svi srećni i zadovoljni
Ja sam trenutno u prelaznom periodu između dva posla, pa radim oba neko vreme, dok ne prođe otkazni rok i ne pređem na novo mesto definitivno. Jeste da nije sjajno, ali je bolje od ovoga. Mislite na mene dok jedva budem sastavljao 4-5 sati sna.
S druge strane, Ces, ti ako primetiš da bi radije na nečiji post iz Utopije odgovorila u drugoj temi, možeš da citiraš pa tamo da odgovoriš. I svi srećni i zadovoljni
Ja sam trenutno u prelaznom periodu između dva posla, pa radim oba neko vreme, dok ne prođe otkazni rok i ne pređem na novo mesto definitivno. Jeste da nije sjajno, ali je bolje od ovoga. Mislite na mene dok jedva budem sastavljao 4-5 sati sna.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Ja sam samo preletila sta je pisala, nemam vremena za takve gluposti Objasnila sam vise puta sta sam htjela postici prebacivanjem postova. Samim tim ako trenutno nisam gledala nijedan od Oskarovih filmova, onda tesko da cu sad citirati neciji post i pisati u temi za to. No, nakon nekog vremena kad budem htjela, sigurno necu pregledati ovaj topic i traziti taj post. Jednostavno cu se ponasati kao da niko nije ni izrazio svoje misljenje o tom
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
To će biti veća tragedija od zemljotresa u Crnoj Gori.
Troja- Legendarni član
Troja...
Mada, ono što mi je uvijek bilo kul u vezi tebe je što si djevojka (ili možda više preferiraš riječ žena, pa slobodno pročitaj umjesto djevojka - žena ) od djela, baš kao što sam i ja, i što stojimo iza svojih riječi djelima/akcijom...
...Hvala na odgovoru na pitanjePoet ::Ja uopšte ne razumem zašto se oko ovoga vodila rasprava. Razumem cesaricu zašto hoće da prebaci postove, ali ako ms.k neće da joj se prebace postovi, onda nećemo ni da ih prebacujemo - i to je otprilike to.
...
Ako neko piše u prazno, onda si to ti... ...Obično iste/slične priče... ...Kao i uvijek... Jasan, glasan... ...I kao i uvijek... Kratak...Stil ::Jao, Msk, ala se tebi pisalo u prazno ...
Misliš da sam duga?... ...Naravno da sam duuuga...i živopisnost se podrazumjeva... ...Ali, u svakom slučaju... Hvala na komplimentu i utrošenom vremenu na misli o meni ... Mogao si taj sat da potrošiš na spavanje koje ti je kao potrebnije...Stil ::...Hoću reći: Sve je to moglo mnogo kraće, ali da je bilo živopisno - bilo je! ...
Ništa se ne nadam... ..."Hope is a tease designed to prevent us accepting reality."... Al' imam vjere...Stil ::...Ja se samo nadam da te Ces nije mrtva ozbiljna čitala. A ni ostali...
Samo voliš/ želiš/ imaš potrebu da trošiš vreme za spasavanje istih?Ces ::Ja sam samo preletila sta je pisala, nemam vremena za takve gluposti ...
Mada, ono što mi je uvijek bilo kul u vezi tebe je što si djevojka (ili možda više preferiraš riječ žena, pa slobodno pročitaj umjesto djevojka - žena ) od djela, baš kao što sam i ja, i što stojimo iza svojih riječi djelima/akcijom...
ms.k- Zavisni član
... ...Maki ::Ivana, bre!
W
Epilog...??? Sve ok?Maki ::E, mrmoti, nemam snage ni da prepričavam dešavanja od poslednjih par nedelja... Ukratko, mnogo posla + režem voće + čuvali Acu pod staklenim zvonom 10 dana (a naporan je kao tesne gaće) da bi operisali treći krajnik, onda odemo u bolnicu i vrate nas jer su mu uvećani leukociti i kalijum... Sada Jovo-nanovo...
Klub čitalaca... Izbor dela za mart...
Stil ::Grrr, Msk, Troja, ajde prelomite. Tj. ne morate - možete i za treće delo obe da glasate, pa ću da maltretiram Maleta da glasa. Ali ako glasate za prva dva, računaću samo post one koja se bude prva oglasila.
Kad se Troja ništa odlučila nije i nije bilo bitno šta možda Ivana misli, mene neopisivo zanima za šta će Maki da se odluči... ...Imajući u vidu da ja već pooodavno rekoh...
ms.k ::FiiiiiLiiip... ...Ništa čitala nisam , ali sam gledala filmove ...Blade Runner, Total Recall (sa Švarcijem , rimejk sa Kolinom nisam mogla da pronađem ) , Screamers, Minority Report , Impostor, Paycheck , A Scanner Darkly, Next, The Adjustment Bureau ... A skontala sam ( ) tek nakon Next-a da su i prethodni filmovi bazirani na njegovim knjigama... I oduševila se... ...Sve te misli/osjećaji iz jednog mozga...Polili ::Philip K. Dick - Sanjaju li androidi električne ovce?
ms.k- Zavisni član
ms.k ::
Klub čitalaca... Izbor dela za mart...Stil ::Grrr, Msk, Troja, ajde prelomite. Tj. ne morate - možete i za treće delo obe da glasate, pa ću da maltretiram Maleta da glasa. Ali ako glasate za prva dva, računaću samo post one koja se bude prva oglasila.
Kad se Troja ništa odlučila nije...
Troja prvi put vidi ovaj Stilov komentar. Nisam sigurna izmedju cega je izbor, ali zvuci mi kao dobra ideja citati Philipa K Dicka.
Troja- Legendarni član
Evo i tebi: Divan smajli!ms.k ::... ...Maki ::Ivana, bre!
W
Zakazana operacija za 30.03. Sada ide u obdanište. Podivljao je kod kuće.ms.k ::Epilog...??? Sve ok?Maki ::E, mrmoti, nemam snage ni da prepričavam dešavanja od poslednjih par nedelja... Ukratko, mnogo posla + režem voće + čuvali Acu pod staklenim zvonom 10 dana (a naporan je kao tesne gaće) da bi operisali treći krajnik, onda odemo u bolnicu i vrate nas jer su mu uvećani leukociti i kalijum... Sada Jovo-nanovo...
Trojanka, glasaj, ne pravi se šašava! Ja nemam vremena ni da napišem par rečenica na forumu a kamo li da sednem i satima čitam knjigu!Stil ::Grrr, Msk, Troja, ajde prelomite. Tj. ne morate - možete i za treće delo obe da glasate, pa ću da maltretiram Maleta da glasa. Ali ako glasate za prva dva, računaću samo post one koja se bude prva oglasila.
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
I Poli i meni je zvučalo dobro... Ali... Ah... Avaj...Troja ::...Nisam sigurna izmedju cega je izbor, ali zvuci mi kao dobra ideja citati Philipa K Dicka.
Što rek'o onaj za ćupriju na Drini... "Ču ba čito...odo po njoj..."... Vidjela sam cvjetove tikve, i rat i mir, itd... Tako da... Električne ovce, sve i da nisam gledala film, svakako zvuče maštovitije...
... ...Maki ::Evo i tebi: Divan smajli!ms.k ::... ...Maki ::Ivana, bre!
W
Trebalo je samo da klikneš na tačkicu... ...Maki ::
...Ja nemam vremena ni da napišem par rečenica na forumu a kamo li da sednem i satima čitam knjigu!
ms.k- Zavisni član
Pozdravljam vas! Kod mene je hladno i kiša. Brrrr
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Datum upisa : 11.12.2012
Zdravo Ivana. I kod nas je hladno. Kiša je padala do predveče, ali eto sada presta, pa se moglo fino prošetati.
Troja- Legendarni član
Nisam uspela da šetam. Kasno ustadoh, i onda sam radila neke radove ...
Čitala neku poeziju... Pa kuvala. Al' sam zato juče lepo prošetala. I bejaše prelep dan.
Čitala neku poeziju... Pa kuvala. Al' sam zato juče lepo prošetala. I bejaše prelep dan.
Ivana_- Ugledni forumaš
Baš lijepo da si juče fino prošetala.
Kod nas je ove zime bilo dosta dobro vrijeme za izlaske. Mnogo vedrih, mada hladnih dana, vrlo malo kiše i ni malo snijega.
Kod nas je ove zime bilo dosta dobro vrijeme za izlaske. Mnogo vedrih, mada hladnih dana, vrlo malo kiše i ni malo snijega.
Troja- Legendarni član
Ovde je bilo prave zime Boga mi, jedno dve nedelje ispod minus deset ... Sada je fino. Popustilo je, mada, još je sveže.
Ivana_- Ugledni forumaš
Kod nas nije padala temperatura ispod minus tri, ali nekako bude hladno, da li zbog vlage ili je to neki moj subjektivni osjećaj ne bih znala reći. Ali znam da mi je i ovdje potrebna bunda da mi ni bi bilo hladno, kao i recimo u Sarajevu na minus sedamnaest.
Troja- Legendarni član
Baš si osetljiva na hladnoću Troja. I ja sam. Ali je nekako više podnosim nego one užasne letnje žege. Draži su mi džemperi, čizme, kape, šalovi ... čajevi, vatra, miris svežine
Ivana_- Ugledni forumaš
ces@ric@ ::Zbogom, Prle!
Ja htjedoh napisati koju riječ povodom smrti Dragana Nikolića, pa nisam znala gdje. Bio je divan glumac. Odlaze polako velikani moje mladosti.
Troja- Legendarni član
Bas me je rastuzila vijest, gledala sam ga u mnogim filmovima i serijama. Odlican glumac sa stilom
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
I ja sam se rastužila. Meni je posebno drag kao Flojd. Zbogom i od mene ...
Ivana_- Ugledni forumaš
Srećan rođendan, Troja
ms.k- Zavisni član
Hvala MsK. Bas lijepo sto si se sjetila.
Troja- Legendarni član
'Veče mrmoti. Ne stižem da pišem, ali i nemam volje...
Danas sam imao dan koji je od početka krenuo po zlu: pogrešno sam adresirao neke pošiljke pa sam sa službenicom u pošti sve stornirao i krenuli od početka... Onda sam pogrešne količine mesa naručio (ponovo ću da sušim meso i slaninu... ), pa sam rešio da ništa ne radim nego da Aci popravim neke igračke (iako ih ima na stotine... ). E tu sam se zEbao pa sam zalepio super lepkom kažiprst i palac u "vegeta" položaj. Onda sam odlepljivao i čistio prste bar pola sata. Posle me je zabolela glava i vrat i do malopre sam bio na pola koplja. Sada sam OK.
Danas sam imao dan koji je od početka krenuo po zlu: pogrešno sam adresirao neke pošiljke pa sam sa službenicom u pošti sve stornirao i krenuli od početka... Onda sam pogrešne količine mesa naručio (ponovo ću da sušim meso i slaninu... ), pa sam rešio da ništa ne radim nego da Aci popravim neke igračke (iako ih ima na stotine... ). E tu sam se zEbao pa sam zalepio super lepkom kažiprst i palac u "vegeta" položaj. Onda sam odlepljivao i čistio prste bar pola sata. Posle me je zabolela glava i vrat i do malopre sam bio na pola koplja. Sada sam OK.
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Dragi moji, mnogo sam umoran večeras, pa ću objaviti takmičenja sutra. A vi slobodno krenite da spremate za ovu nedelju, otvoriću nova isto sutra veče.
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
Strana 11 od 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 11 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu