Cafe ‚‚Utopija"
+8
ThePoet
polly88
Troja
Virginija_Woolf
Dafne
Still_dreaming
Ivana_
ces@ric@
12 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 13 od 40
Strana 13 od 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: Cafe ‚‚Utopija"
Hvala Polly.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Poslala... ...Poet ::Svoje predloge za ovonedeljno takmičenje možete slati meni na pp do četvrtka (7. 4) u ponoć...
Poslao Stillu. Ostali šalju meni.
...Da ne bi bilo "Nisam video pp..." itd, i sl... ...I, ah, da... ...Onako... Palo mi na pamet...
P.S.
Dobar dan, Polili ...Ostali...
Divan dan vam želim...
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
Ceeees, srećna nesretnice (nesretnice mi je uzreka), čestitam ti što si prva završila 100 dana sreće! Hoćemo li se mi konačno videti ako boraviš u Bgd? Već planiram vino, Zdravka, Merlina i Balaševića. Ja, razume se, pivo ili rakiju. I prostorija sa otvorenim prozorom i ti koja se uzdržavaš od komentara tipa "dokle ćeš više paliti/pušiti/dimiti/gušiti me".
Dogovor? :trep-trep:
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Still_dreaming ::...četvrtak! Čini mi se da mi se otvaraju raznovrsna vrata. Poželite mi sreću!
Sretno Still.
Uzgred budi rečeno, je li ti se dopadaju radovi Zahe Hadid? To jest, ako ti se dalo da guglaš.
Troja- Legendarni član
Izgledaju veoma zanimljivo! Futuristički, živo, drugačije! Hvala ti što si mi je otkrila!
Amor fati
Live today
Baš mi je drago da ti se dopalo. I da sam ti mogla uzvratiti nečim lijepim na sve one prelijepe priče kojima mi često uljepšaš dan.
Troja- Legendarni član
Jedini sinonim kojega se mogu sjetiti je zviždanje. Ono kad zaobljenim usnama proizvodiš neku melodiju.
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Datum upisa : 28.07.2010
Divan dan/veče vam želim...Stil ::Ceeees, srećna nesretnice (nesretnice mi je uzreka), čestitam ti što si prva završila 100 dana sreće! Hoćemo li se mi konačno videti ako boraviš u Bgd? Već planiram vino, Zdravka, Merlina i Balaševića. Ja, razume se, pivo ili rakiju. I prostorija sa otvorenim prozorom i ti koja se uzdržavaš od komentara tipa "dokle ćeš više paliti/pušiti/dimiti/gušiti me".
I od mene...Troja ::Stil ::...četvrtak! Čini mi se da mi se otvaraju raznovrsna vrata. Poželite mi sreću!
Sretno Still.
A ja sam mislila (uglavnom jer sam čula da drugi taj izraz upotrebljavaju u kontekstu konzumiranja cigareta) da je fućkanje kad neko ne uvlači dim cigarete sve do pluća, nego samo površno povuče i izdahne istog trena, ili tako što...Poli ::Jedini sinonim kojega se mogu sjetiti je zviždanje. Ono kad zaobljenim usnama proizvodiš neku melodiju.
P.S.
Per tutti... ...Lijepu sedmicu vam želim...
ms.k- Zavisni član
ms.k :: P.S.
Per tutti... ...Lijepu sedmicu vam želim...
Hvala Ms.K.
Jao, gdje god se okrenem svuda samo pusenje!
Gledam "Inspektora George Gently-ja" - detektivsku dramu iz 60-tih godina proslog stoljeca - svi puse. Na ulicu - gdje god se okrenem pusaci. Na forum - spominje se pusenje (ovo nije kritika tebe Ms.K , bilo mi je interesantno procitati sto si imala da kazes). I sve to ne bi bio nikakav problem da meni poslije 109 dana nepusenja nije i dalje vrlo tesko sto ne pusim. Ne razumijem kako to da me do sada nije proslo!
Troja- Legendarni član
Troja...
...Ivana ::Sedam malih slončića! Lepo pitanje Troja!
...
I meni se baš baš dopao, kao i Bram Stoker's Dracula... Mada... Sad kad pomislim... Takođe i Blade kao i onaj Underworld sa Kejt Bekinsejl... Zapravo i Sumrak... ...A sve kao nešto zbog neke scene, trzaja, ili neke naizgled (ne)bitne sitnice... Al generalno uglavnom nemam pojma konkretno što...Ivana ::
Dracula Untold - jedan od najboljih filmova sa ovom tematikom koje sam ikada pogledala. Posebna mi je scena kada mu umire žena, fantastična scena. Preporučila bih ga za neko kišno veče uz kokice. Vampirast i lepo urađen film.
ms.k- Zavisni član
Moje 'opravdanje' je što mi je iznenada uletio posao, pristala sam mijenjati nastavnicu fizike i tehničkog desetak dana dok je na bolovanju pa mi je trebalo dosta da se pripremim, s obzirom da to nije moje područje. Sad se vraćam u normalu jer sam uglavnom završila pripreme i za sljedeći tjedan.Troja ::Želim znati: Zasto niko ne pise na ovom forumu vec dva dana?
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
Poslala...Poet ::Svoje predloge za ovonedeljno takmičenje možete slati meni na pp do petka (15. 4) u ponoć...
... ...Svaka čast...Poli ::...pristala sam mijenjati nastavnicu fizike i tehničkog desetak dana dok je na bolovanju pa mi je trebalo dosta da se pripremim, s obzirom da to nije moje područje. Sad se vraćam u normalu jer sam uglavnom završila pripreme i za sljedeći tjedan.
ms.k- Zavisni član
Dobro veče
Forumaši dragi.
Forumaši dragi.
Dafne- Istraživač
- Broj poruka : 157
Datum upisa : 27.04.2014
'Veče mrmoti!
Mnogo obaveza imam
Možda vam o tome ispričam za 20-ak dana...
Mnogo obaveza imam
Možda vam o tome ispričam za 20-ak dana...
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Ja i dalje radim dva posla, ali vas promatram Nemojte da se opuštate
Amor fati
Live today
Wow, sve meni drago! Malo čak i zavidim.Still_dreaming ::... što sam upoznao Ces!
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
A bas sam govoria Stillu da bih tebe bas htjela upoznati
Inace Still je u potpunosti odgovorio mojim ocekivanjima, upravo je onakav kakvim sam ga zamisljala. Malo sam se plasila da cu se razocarati, da cu otkriti neka pretvaranja u RL-u, ali nista od toga. Vrijeme je proletjelo i fino smo vas sve istracali
Inace Still je u potpunosti odgovorio mojim ocekivanjima, upravo je onakav kakvim sam ga zamisljala. Malo sam se plasila da cu se razocarati, da cu otkriti neka pretvaranja u RL-u, ali nista od toga. Vrijeme je proletjelo i fino smo vas sve istracali
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
ces@ric@ ::Pogledaj jednu epizodu Pinkovih Zvezda 2, napisi koju epizodu tacno si pogledao i napisi veci komentar na emisiju, ziri, voditelja i par takmicara
Hahhahha! Bitno je da nisu zvezdICE. Zaista ne mogu da slušam decu kako pevaju.
Amor fati
Live today
Zvezdice ni ja ne mogu da gledam. Nesto me nikad nisu fascinirala djeca koja lijepo pjevaju
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
Odzvonilo mi je. Najebala sam.
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Datum upisa : 11.12.2012
Still ::Ces, mnogo mi duguješ za ova dva i po bačena sata. Da nije Bore i jednog takmičara, zaspao bih. Toliko od mene.
Ja volim ovaj show upravo zbog zirija (i naravno muzike), ali ovu epizodu nisam gledala, sad cu morati da vidim koliko se slazemo sa komentarima. Polako sreco, mogla sam reci i Zvezde Granda, tu ja nisam izdrzala 5 min. No, nakon Farme, Pinkove Zvezde su super
'Veče mrmoti!
Proveo sam dan u nekoj vukojebini 100km od Kragujevca. Neki Belo...Beli... Ne. Beograd. J-bo ga ko ga napravio.
Sada nešto sređujem na internetu, a sutra radim nešto po gradu. Obaveze imam planirane po nedelju dana unapred...
Proveo sam dan u nekoj vukojebini 100km od Kragujevca. Neki Belo...Beli... Ne. Beograd. J-bo ga ko ga napravio.
Sada nešto sređujem na internetu, a sutra radim nešto po gradu. Obaveze imam planirane po nedelju dana unapred...
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Strana 13 od 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 13 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu