Zašto (ne) volite leto?
4 posters
Zašto (ne) volite leto?
Tokom boravka na forumima i društvenim mrežama primetio sam da se ljudi često prepriru oko toga zašto je leto bolje od zime i obrnuto. Nekima je toplo, nekima hladno, pa ne razumeju jedni druge. Ali to nije tema ovde.
Zbog čega vi volite leto?
A zbog čega ne? (čak i ako ga volite, može biti da vam neke stvari smetaju)
Zbog čega vi volite leto?
A zbog čega ne? (čak i ako ga volite, može biti da vam neke stvari smetaju)
Poslednji izmenio Still_dreaming dana Sre Jul 12, 2017 1:59 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Zašto (ne) volite leto?
Volim ljeto jer je toplo, jer nema jakih vjetrova, jer mogu izaci napolje I zapaliti cigaretu kada god to pozelim. Volim ga jer je dan dug, jer nema previse kise, jer priroda ozeleni. Volim ljeto jer ne moram nositi na sebi vise slojeva odjece, vuci teske jakne I kapute.
Jedino sto ne volim u vezi sa ljetom je kada bude bas vruce, a u Engleskoj to nije previse cesto. Ne volim kuvanje kada su visoke temperature. Sve u svemu ljeto mi je draze nego zima.
Jedino sto ne volim u vezi sa ljetom je kada bude bas vruce, a u Engleskoj to nije previse cesto. Ne volim kuvanje kada su visoke temperature. Sve u svemu ljeto mi je draze nego zima.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Volim ljeto:
- jer je toplo, a ja odlicno podnosim i volim vrucine (daleko bolje nego smrzavanje)
- jer mogu da nosim haljinice
- jer ne moram da nosim salove, kape, rukavice, kapute i da sve to skidam i uzimam posebnu stolicu u kaficu za sve to
- jer je to period kad idem na more, koje obozavam
- jer mi stopala nisu cijeli dan u cizmama
- jer nema ciscenja auta od snijega i da zbog toga kasnim na posao
- jer su dani dugi
- jer ne nosim vise slojeva odjece i ne krecem se kao ormar
- jer me podsjeca na odmor
- jer je odlicno za putovanja i slikanja, bez da ti se ruke smrzavaju ili da moras da drzis kisobran
- jer mogu da fino prirodno pocrnim
- jer je to za mene najbolja sezona za rolanje i biciklizam
- jer su ljetne cipele uglavnom jeftinije od zimskih i samim tim imam ih vise
Ne volim ljeto jer mi vecina serija bude na pauzi
- jer je toplo, a ja odlicno podnosim i volim vrucine (daleko bolje nego smrzavanje)
- jer mogu da nosim haljinice
- jer ne moram da nosim salove, kape, rukavice, kapute i da sve to skidam i uzimam posebnu stolicu u kaficu za sve to
- jer je to period kad idem na more, koje obozavam
- jer mi stopala nisu cijeli dan u cizmama
- jer nema ciscenja auta od snijega i da zbog toga kasnim na posao
- jer su dani dugi
- jer ne nosim vise slojeva odjece i ne krecem se kao ormar
- jer me podsjeca na odmor
- jer je odlicno za putovanja i slikanja, bez da ti se ruke smrzavaju ili da moras da drzis kisobran
- jer mogu da fino prirodno pocrnim
- jer je to za mene najbolja sezona za rolanje i biciklizam
- jer su ljetne cipele uglavnom jeftinije od zimskih i samim tim imam ih vise
Ne volim ljeto jer mi vecina serija bude na pauzi
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Volim leto zato što uveče mogu da sedim na terasi ili negde napolju i zato što mogu da e kupam i da plivam. Volim ga zbog voća i povrća i hladnih pića i sokova i uzavrele krvi i histerije. Volim ga zbog kože i zbog tena, zbog raspusta i odmora, a vrelina i rashlađivanja.
Ne volim leto zbog znoja i zbog smrada u prevozu. Ne volim ga zbog usijanog betona, zagušljivosti i otežanog disanja. Ne volim ga zbog tromosti i gužve, zbog egoističnosti i poza.
Ne volim leto zbog znoja i zbog smrada u prevozu. Ne volim ga zbog usijanog betona, zagušljivosti i otežanog disanja. Ne volim ga zbog tromosti i gužve, zbog egoističnosti i poza.
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
Similar topics
» Navike koje ne volite kod drugih
» Volite li svoj posao?
» Kakve teme volite?
» Sportovi koje (ne) volite
» Pisac kojeg ne volite
» Volite li svoj posao?