Ružno je...
+35
Dionis
MaskedStranger
ms.k
ThePoet
male
Miloš_88
Eurinome
pahuljica
Virginija_Woolf
Teixos
Ika
nana cipiripi
Dora_Mar
Nelly
Ginger
enigma_
chegirl
Ireth
black_morena
Nymphadora
amaranth
Sanjalica
Liza_N.
Bult
child_in_the_night
zanesena
Mima
nexstosic
f-lady
Bella
Callisto
Catwoman
Majolina
Maja
Still_dreaming
39 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 26 od 43
Strana 26 od 43 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43
Re: Ružno je...
.. takođe .. kad ostavljaju (sa sve povučenom linijom koja vodi do) 'objašnjenja' sa strane, između redova, ..
.. prem da .. nekol'ka puta sam 'nabasala' na smajlije i srca .. i nisam smogla snage da ih izbrišem
.. prem da .. nekol'ka puta sam 'nabasala' na smajlije i srca .. i nisam smogla snage da ih izbrišem
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
...sto mi je i nakon dva mjeseca nepusenja dovoljno da procitam da neko puno pusi pa da pozelim cigaretu.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
...što su u Britaniji opet psi uništili ljudski život. Djevojčicu od 14 godina je rastrgla skupina od pet agresivnih pasa. Reći da je to strašno je nedovoljno. Ovakvi slučajevi se svako malo dešavaju, a niko ništa ne poduzima. Kakvim ludacima sam ja to okružena ovdje gdje živim?
Troja- Legendarni član
... sto se par iznad nas cijelu noc prepirao, pa sam slabo spavala
... sto jos nije sigurno hocu li imati slobodan ponedjeljak
... sto ga je posao promijenio u tako kratkom vremenu i sto to svi primjecujemo, osim njega
... sto od mrava pravi slona za svaki zadatak
... sto jos nije sigurno hocu li imati slobodan ponedjeljak
... sto ga je posao promijenio u tako kratkom vremenu i sto to svi primjecujemo, osim njega
... sto od mrava pravi slona za svaki zadatak
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Definitvno ovo vreme, jer nema proleća!
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
...što u poslednje vreme imam toliko obaveza da ne stižem da se posvetim nekim stvarima koje volim.
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
...sto me mogu onemoguciti da idem na forume. Vrlo je ruzno...
Troja- Legendarni član
... sto sam se dogovorila da danas idem skupa sa bratom na posao. Trebali smo se naci na njegovoj stanici u 7:45, u prednjem dijelu, ja sam vec bila u metrou i naglasila mu sinoc da ne kasni. On je kasnio, pa sam izasla iz metroa i nazvala ga da vidim gdje je. Rekao je da stize (nije se ispricao sto kasni). Cekala sam ga 10 min na prednjem ulazu kako smo se dogovorili. On je na kraju dosao, bacio blic pogled, nije me vidio i usao u metro na zadnji ulaz. Kad su se vrata zatvorila, nazvao me da vidi gdje sam. Kao budala sam ga cekala 10 min, da bi on samo usao. Vozacu smo kasnili 10 min, a brat je sve svalio na mene kako sam se sakrila iza stuba. A to sto sam ja bila na vrijeme, sto on nije dosao na prednju ulaz nego sa zadnjeg pogledao i usao i sto smo zbog njega kasnili, to se ne racuna?! Ni izvinjenja, jos svalio sve na mene - bas je ruzno!
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
..je onaj čika što ima Rota kome daje komandu "drž Mrvicu i komšinicu"
..što nam stalno serviraju na tv-u temu Kosovo, a niko ne spominje kako nam deca ne rade i kako po završetku faksa nemaju posao, jer nemaju radno iskustvo ili nisu sinovi "bitnih faca" (danas sam slušala mladog moka koji traži posao već dve godine)
..da i mnogo je ružno što se skoro svakog vikenda nerviram, jer "neko"ko sutradan može biti niko nama, neće da jede sa nama, već jede u sobi.
..što nam stalno serviraju na tv-u temu Kosovo, a niko ne spominje kako nam deca ne rade i kako po završetku faksa nemaju posao, jer nemaju radno iskustvo ili nisu sinovi "bitnih faca" (danas sam slušala mladog moka koji traži posao već dve godine)
..da i mnogo je ružno što se skoro svakog vikenda nerviram, jer "neko"ko sutradan može biti niko nama, neće da jede sa nama, već jede u sobi.
enigma_- Veteran
... sto je zena koja je svojevremenom radila sa mnom u butiku (tj. ja s njom), zenula moju nekadasnju seficu, koja je prema njoj bila predobra tako sto je u blizini otvorila svoj butik i pokupila joj musterije. Pored toga je ruzno to sto ju je o svemu obavijestila dan pred odlazak, a vec mjesec dana imala iznajmljen prostor.
..kad žensko psuje.
enigma_- Veteran
...sto mi je juce dan, narocito druga polovina dana na poslu, bila sva naopaka. Pocela je opsta ludnica, svi traze sve hitno, softveri se "kvare" pa ih moras ponovo instalirati, ne mozes da uradis nesto sto ti je u drugim okolnostima islo od ruke. Nadam se da ce mi danas biti bolji dan.
Troja- Legendarni član
Ružno su mi ošišali Mrvicu, sad je kao pacov
Ružno je što je toliko skupo šišanje kučića Mogla je "gazdarica" da je ošiša
Ružno je što je toliko skupo šišanje kučića Mogla je "gazdarica" da je ošiša
enigma_- Veteran
... sto se kolega pravi da mi je sef i svemoguc, a ustvari nista ne radi.
... sto mi je uvalio toliki posao, a mom sefu samo rekao da mu treba moja pomoc (pomoc koja iziskuje rad za Prvi maj, subotu i nedjelju )
... sto je kad sam mu rekla da nema sanse da to zavrsim do roka, on odgovorio "ako ja mogu, mozes i ti", da bih kasnije saznala da on nije skoro nista uradio, vec je dao (istu kolicinu koju je dao meni samoj) 3-4 prijatelja da to urade
... sto mi je uvalio toliki posao, a mom sefu samo rekao da mu treba moja pomoc (pomoc koja iziskuje rad za Prvi maj, subotu i nedjelju )
... sto je kad sam mu rekla da nema sanse da to zavrsim do roka, on odgovorio "ako ja mogu, mozes i ti", da bih kasnije saznala da on nije skoro nista uradio, vec je dao (istu kolicinu koju je dao meni samoj) 3-4 prijatelja da to urade
...je Mrvica, sad mi pomalo liči i na kozu
...i što laje na mene nisam joj ostavila malo sladoleda pa laje i sad je kažnjena
Ružno je što mi danas baš bilo loše pa nisam otišla kod mojih u Miloševcu.
...i što laje na mene nisam joj ostavila malo sladoleda pa laje i sad je kažnjena
Ružno je što mi danas baš bilo loše pa nisam otišla kod mojih u Miloševcu.
enigma_- Veteran
...što se u poslednja dva dana tako malo pisalo...
...što ja ne mogu da pišem tako često, jer ne smem sebi da dopustim da se upuštam u to hodočašće zato što mere nemam.
...što ja ne mogu da pišem tako često, jer ne smem sebi da dopustim da se upuštam u to hodočašće zato što mere nemam.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
...što nisam površna!!!
enigma_- Veteran
...što mi se ugasio telefon, pa mi nije zvonio alarm, a ispit počinje za 2 minuta, a ako bude čitao rezultate pismenog, čitaće ih na početku. Uzdam se sad u to da on uvek kasni sat i po bar (uglavnom ‚‚zbog parkiranja'' ili ‚‚zbog automobila koji je bio kod majstora'').
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
...sto je put izmedju Foce i Scepan polja tako grozan da je jedini nadimak koji zasluzuje "put strave i uzasa". Ne sjecam se da sam ikada vidjela neki tako grozan put. Obavezno izbjegavaj!
Troja- Legendarni član
... što neki ljudi kukaju kako se sve promenilo, a zapravo su se oni promenili. Kako kukaju da smo se udaljili, a zapravo se oni udaljavaju.
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
..što sam zaboravila koliko imam godina i što sam pri preskaknju gelendera tako pala da me svaka koska boli.
Ružno je što mi se komšija smejao i podizao.
Ružno je što mi se sve to desilo, zbog glupog kučenceta, koje se umotalo oko neke ruže, dok sam ja pričala sa komšijom.
Ružno je što mi komšija pričao strašne priče šta bi njegov mačor Mića(koji ima 8 kg) uradio Mrvici
Njaružnije je što mi se sad Vilotić smeje umesto da mi spremi neke obloge za ove modrice
Ružno je što mi se komšija smejao i podizao.
Ružno je što mi se sve to desilo, zbog glupog kučenceta, koje se umotalo oko neke ruže, dok sam ja pričala sa komšijom.
Ružno je što mi komšija pričao strašne priče šta bi njegov mačor Mića(koji ima 8 kg) uradio Mrvici
Njaružnije je što mi se sad Vilotić smeje umesto da mi spremi neke obloge za ove modrice
enigma_- Veteran
... moje misli osjećanja riječi .. ponekad .. obično u neka čudnovata neprospavana jutra .. u nekakvom afektu ili tako nečem .. pa je sve valjda još stašnije što utisak imam da je tako što iskreno jer nema nikakve cenzure i dolazi od ko zna gdje i kakve dubine (?) duše (?) ili čega god već .. i ne samo da je ružno već i zastrašujuće i koješta još negativno .. al' možda ima i nečeg trunku pozitivnog jer se gnušam sebe same i stresem od gadosti .. šteta što usput ne uspijem da otresem sve to ružno od sebe zanavijek ..
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
..što sam zapala na pola filma.
..i ružno sam spavala, budila se mnogo puta
..i ružno sam spavala, budila se mnogo puta
enigma_- Veteran
...sto me bole ledja...
...sto sam lose spavala...
...sto se opet vracam losim navikama...
...sto necu moci igrati badminton sledece srijede...
...sto smo odavno planirali setnju po Londonu sa grupom ljudi zainteresovanih za arhitekturu, a ja sada sigurno necu moci da im se pridruzim, pa ce mi i to propasti...
...sto muz nece da ide bez mene, pa ce i njemu sve to da propadne. Osjecam se krivo sto ga vucem nazad umjesto naprijed...
...sto sam lose spavala...
...sto se opet vracam losim navikama...
...sto necu moci igrati badminton sledece srijede...
...sto smo odavno planirali setnju po Londonu sa grupom ljudi zainteresovanih za arhitekturu, a ja sada sigurno necu moci da im se pridruzim, pa ce mi i to propasti...
...sto muz nece da ide bez mene, pa ce i njemu sve to da propadne. Osjecam se krivo sto ga vucem nazad umjesto naprijed...
Troja- Legendarni član
... sto sam najprije imala ukocen vrat, pa onda visok pritisak, pa sam se sad izgleda i prehladila
... sto se ne mogu natjerati da ispeglam ves
... sto se ne mogu natjerati da ispeglam ves
Strana 26 od 43 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 26 od 43
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu