Bolji smo kada volimo
5 posters
Zid :: Ljubav i sva njena lica :: Ljubav
Strana 1 od 1
Bolji smo kada volimo
Da li ste primetili to kod sebe da kada ste voljeni i kada volite želite da podelite to sa svima? Želite da prenesete bar deo svog zadovoljstva i na one koji vas okružuju. Iritira vas kada vidite tužno lice... Uhvatili ste sebe nekad da tako razmišljate-''Bože, kako možeš da budeš tužan kad je sve tako divno i lepo?''
Da li kada smo voljeni dobijemo ''amneziju'' za sve one trenutke kad je nama bilo loše i ne možemo da shvatimo ljude koji se tako osećaju?
Ili je samo u pitanju empatija pojačanog intenziteta, tj. saosećanje sa drugom osobom želimo da pretvorimo u njeno saosećanje sa nama iliti želimo da i njoj bude lepo bar mali deo od onoga koliko je lepo nama?
Da li kada smo voljeni dobijemo ''amneziju'' za sve one trenutke kad je nama bilo loše i ne možemo da shvatimo ljude koji se tako osećaju?
Ili je samo u pitanju empatija pojačanog intenziteta, tj. saosećanje sa drugom osobom želimo da pretvorimo u njeno saosećanje sa nama iliti želimo da i njoj bude lepo bar mali deo od onoga koliko je lepo nama?
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Bolji smo kada volimo
Ja kad vidim tužnu osobu, a poznajemo se, pokušavam da je razveselim na bilo koji način. Mada i meni se to dešava, najviše zbog toga što ne mogu toliko često da se viđam sa voljenom osobom, ali sam i dalje srećan jer znam da sam voljen i da imam najbolju osobu pored sebe za drugaricu.
nexstosic- Član za primer
- Broj poruka : 1444
Godina : 36
Datum upisa : 05.02.2010
Ja sam primjetila da kada se osjecam zaljubljeno znam se osjecati kao da lebdim na krilima i sve mi se cini ljepse. Primjetila sam i da su ljudi koji su cesto zlovoljni obicno i nesretni u ljubavi, i cesto tu svoju nesrecu iskaljuju tako sto ce ogovarati i cak zagorcavati zivot drugima, za koje im se cini da su bolje prosli u zivotu. Kao da zamisljaju da ce njima biti bolje ako nekome drugom uspiju da pokvare dan.
Volim se nasaliti i pokusati ljude oko sebe oraspoloziti kada sam sretna, a kada nisam povucem se u sebe i pricam sa prijateljima. Voljela bih kada bi i drugi ljudi bili slicni.
Volim se nasaliti i pokusati ljude oko sebe oraspoloziti kada sam sretna, a kada nisam povucem se u sebe i pricam sa prijateljima. Voljela bih kada bi i drugi ljudi bili slicni.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
E,pa kada volimo zracimo pozitivnom energijom,prenosimo je na druge i oni to osete....probala sam i stvarno je tako....kazu da sijam....moguce da je tako,ne znam u cemu je caka,ali tako je...
horoskop- Novajlija
- Broj poruka : 15
Datum upisa : 23.09.2011
Mislim da nisam bolja, samo malo tolerantnija i ne cepidlačim.
Nelly- Profi
- Broj poruka : 362
Datum upisa : 06.01.2011
Similar topics
» Elemental
» Vredniji su uvek bolji u krevetu
» Da li je bolji prijatelj muško ili žensko?
» Pesme koje ne volimo
» Ko su ljudi koje volimo?
» Vredniji su uvek bolji u krevetu
» Da li je bolji prijatelj muško ili žensko?
» Pesme koje ne volimo
» Ko su ljudi koje volimo?
Zid :: Ljubav i sva njena lica :: Ljubav
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu