Ima li granica?
5 posters
Zid :: Ljubav i sva njena lica :: Ljubav
Strana 1 od 1
Ima li granica?
Kad volimo dajemo sebe... Ulažemo deo onoga što smo u to. Sanjamo, letimo, predajemo se... Možemo sve! Pa zašto se onda ograničavati? Zašto pustiti naše demone da oskrnave i mali deo našeg sna? Da oskrnave ljubav...
Postavljate li granice? Šta se sme a šta ne u ljubavi?
Ili je ona ipak bez granica, bez okova i bez uslova...
Postavljate li granice? Šta se sme a šta ne u ljubavi?
Ili je ona ipak bez granica, bez okova i bez uslova...
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Ima li granica?
Ni jedna ljubav nije bez granice, mada se ljudi cesto samozavaravaju da jeste. Na primjer, ja nikada ne bih mogla biti sa agresivnim partnerom, partnerom koji bi me lose tretirao ili bio nerazumno ljubomoran. Da se razumijemo, neka mala ljubomora moze covjeku cak i da laska. Ali ljubomorno ludilo, koje moze da preraste u pokusaj ogranicavanja tvoje slobode ili agresiju, je vise nego sto bih ja mogla podnijeti.
Takodje ne bih mogla podnijeti da me neko dugo ignorise i pokazuje nedovoljno paznje prema meni. Neki ljudi vole igrati igre u kojima pokazu interesovanje za nekoga, pa se onda povuku. Ja bih mogla ostati zainteresovana za takvu osobu neko vrijeme, a onda bih se ohladila.
Ljubav je kao orhideja - zahtijeva mnogo njege da bi cvjetala.
Takodje ne bih mogla podnijeti da me neko dugo ignorise i pokazuje nedovoljno paznje prema meni. Neki ljudi vole igrati igre u kojima pokazu interesovanje za nekoga, pa se onda povuku. Ja bih mogla ostati zainteresovana za takvu osobu neko vrijeme, a onda bih se ohladila.
Ljubav je kao orhideja - zahtijeva mnogo njege da bi cvjetala.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Postoji taj strah, jer jednom kad covek da maksimumalno sebe, bez rezerve i bude povredjen, onda je oprezan.
Lepo je voleti bez ikakvih granica, okova...samo ja znam da ume da bude i prejako bolno.
Uslove ne podnosim, jer uz ljubav mi nikako ne ide ikakav uslov.
Lepo je voleti bez ikakvih granica, okova...samo ja znam da ume da bude i prejako bolno.
Uslove ne podnosim, jer uz ljubav mi nikako ne ide ikakav uslov.
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
Ljubav, sama po sebi, nema pravila.Ako ih postavimo, ili bar pokusamo, ne znaci da ce ih postovati bilo ko, pa cak ni mi.
Ljubav treba da bude slobodna, da je svaka drugacija, jedinstvena, bez "ugovorenog" pocetka i kraja, treba da iznenadi i zaprepasti.Tako je ljepsa i zanimljivija...
Ljubav treba da bude slobodna, da je svaka drugacija, jedinstvena, bez "ugovorenog" pocetka i kraja, treba da iznenadi i zaprepasti.Tako je ljepsa i zanimljivija...
Nymphadora- Član za primer
- Broj poruka : 1206
Godina : 32
Datum upisa : 09.03.2010
Ljubav, sama po sebi, nema pravila.Ako ih postavimo, ili bar pokusamo, ne znaci da ce ih postovati bilo ko, pa cak ni mi.
Slazem se!Granice mozda i postoje,ali postaviti granice ne znaci da cemo ih postovati ni mi ni taj neko drugi.
Opet mislim da nismo ni svjesni gdje je granica dok je taj neko ne predje.
Dora_Mar- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2926
Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010
Zid :: Ljubav i sva njena lica :: Ljubav
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu