Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.

Join the forum, it's quick and easy

Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.
Zid
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suze radosnice :')

+3
nexstosic
Still_dreaming
Catwoman
7 posters

Ići dole

Suze radosnice :') Empty Suze radosnice :')

Počalji od Catwoman Pet Jan 29, 2010 9:56 am

Koliko puta Vam se u životu desilo da ste toliko srećni da zaplačete od radosti?
Ja obično plačem od tuge...
Catwoman
Catwoman
Član za primer
Član za primer

Broj poruka : 1450
Ženski Strelac Godina : 33
Datum upisa : 17.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Suze radosnice :') Empty Re: Suze radosnice :')

Počalji od Still_dreaming Pon Feb 08, 2010 10:04 pm

Nekoliko puta... I predivan je osećaj. Izcmizdreo sam se poslednji put kad je neko rizikovao mnogo samo da bih ja bio srećan, tj. da bi moj hir bio ispunjen. :5cf6.:
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Broj poruka : 22089
Muški Jarac Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nexstosic Sub Apr 10, 2010 12:50 pm

mnogo više otkad sam upoznao najbolju drugaricu, i prosto se predivno osećam zbog toga, pa mi se dešava to, jer osećam veliku ljubav prema najboljoj drugarici. I svaki dan sam srećan što je imam za najbolju drugaricu.
nexstosic
nexstosic
Član za primer
Član za primer

Broj poruka : 1444
Muški Ovan Godina : 36
Datum upisa : 05.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ThePoet Ned Jan 12, 2014 11:36 pm

Ja se ne sećam da sam ikada plakao od sreće. Ni od tuge ne plačem skoro nikad (nekoliko puta u životu samo), a od sreće nikad. To sad može da se protumači na dva načina: prvi, da mi se nije desilo da budem toliko srećan da je to vredno plakanja, a drugi, da ja prosto ne reagujem na ono što mi se dešava tako što plačem. Uvek su mi bili fascinantni ljudi koji svaki čas briznu u plač.

najukusnija je sirova misao
ThePoet
ThePoet
Moderator
Moderator

Broj poruka : 6720
Muški Devica Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Pon Jan 13, 2014 12:15 am

Vrlo slicno kao i Poet, nisam bar pobornik plakanja i nisam tome sklona. Od radosti nikad nisam plakala. No, meni oni koji placu za svaku sitnicu nisu fascinantni, vec su cudaci, da ne kazem bolesnici, koji bi se ipak trebali malo suzdrzati ponekad.

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 11888
Ženski Datum upisa : 03.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od polly88 Pon Jan 13, 2014 3:09 am

Također kao i Poet i Cesarica, ne samo da ne plačem od sreće, nego i inače jako rijetko plačem. Suze radosnice su kod mene rezervirane za drage ljude koje jako dugo nisam vidjela pa u trenutku ponovnog susreta zaplačem. Koliko pamtim, dvaput mi se to dogodilo, no da nije zaplakala ta druga osoba, vjerojatno ne bih ni ja.

Gnothi seauton!
polly88
polly88
Moderator
Moderator

Broj poruka : 6404
Ženski Blizanci Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Pon Jan 13, 2014 9:10 pm

Ne placem cesto, ali mi se desavalo da zasuzim kada slusam neko muzicko djelo koje mi se narocito dopada, te sam toliko dirnuta muzikom da ne mogu da mi se oci ne ispune suzama. Ponekad zasuzim i kada gledam nekoga meni dragoga ko je postigao izuzetan sportski uspjeh. Jednostavno me jako dirne osjecaj da sam vidjela ili cula nesto apsolutno savrseno.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 17011
Ženski Lokacija : London
Datum upisa : 08.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu