Suze radosnice :')
+3
nexstosic
Still_dreaming
Catwoman
7 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Suze radosnice :')
Koliko puta Vam se u životu desilo da ste toliko srećni da zaplačete od radosti?
Ja obično plačem od tuge...
Ja obično plačem od tuge...
Catwoman- Član za primer
- Broj poruka : 1450
Godina : 33
Datum upisa : 17.01.2010
Re: Suze radosnice :')
Nekoliko puta... I predivan je osećaj. Izcmizdreo sam se poslednji put kad je neko rizikovao mnogo samo da bih ja bio srećan, tj. da bi moj hir bio ispunjen. :5cf6.:
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
mnogo više otkad sam upoznao najbolju drugaricu, i prosto se predivno osećam zbog toga, pa mi se dešava to, jer osećam veliku ljubav prema najboljoj drugarici. I svaki dan sam srećan što je imam za najbolju drugaricu.
nexstosic- Član za primer
- Broj poruka : 1444
Datum upisa : 05.02.2010
Ja se ne sećam da sam ikada plakao od sreće. Ni od tuge ne plačem skoro nikad (nekoliko puta u životu samo), a od sreće nikad. To sad može da se protumači na dva načina: prvi, da mi se nije desilo da budem toliko srećan da je to vredno plakanja, a drugi, da ja prosto ne reagujem na ono što mi se dešava tako što plačem. Uvek su mi bili fascinantni ljudi koji svaki čas briznu u plač.
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
Vrlo slicno kao i Poet, nisam bar pobornik plakanja i nisam tome sklona. Od radosti nikad nisam plakala. No, meni oni koji placu za svaku sitnicu nisu fascinantni, vec su cudaci, da ne kazem bolesnici, koji bi se ipak trebali malo suzdrzati ponekad.
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Također kao i Poet i Cesarica, ne samo da ne plačem od sreće, nego i inače jako rijetko plačem. Suze radosnice su kod mene rezervirane za drage ljude koje jako dugo nisam vidjela pa u trenutku ponovnog susreta zaplačem. Koliko pamtim, dvaput mi se to dogodilo, no da nije zaplakala ta druga osoba, vjerojatno ne bih ni ja.
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Datum upisa : 28.07.2010
Ne placem cesto, ali mi se desavalo da zasuzim kada slusam neko muzicko djelo koje mi se narocito dopada, te sam toliko dirnuta muzikom da ne mogu da mi se oci ne ispune suzama. Ponekad zasuzim i kada gledam nekoga meni dragoga ko je postigao izuzetan sportski uspjeh. Jednostavno me jako dirne osjecaj da sam vidjela ili cula nesto apsolutno savrseno.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu