Za sve je kriva svekrva
+9
Still_dreaming
male
Bult
Troja
Shadow
ces@ric@
Bella
enigma_
Catwoman
13 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Za sve je kriva svekrva
Današnje moderne devojke ne mogu ni da zamisle život sa roditeljima svog muža. Ili samo njih dvoje u stanu, ili ništa od braka. Medjutim, tu dolaze i saveti roditelja kao što je: "Udaj se u grad da bi mogla normalno da ziviš".
Pojedine zene ne mogu da prihvate da njihov sin voli drugu "zenu" i da ce sa njom deliti sve. To je greska u startu. Majka se voli na jedan, a zena na potpuno drugi naci. U srcu ima mesta za sve...
Citala sam u novinama da su se brakovi raspadali uglavnom zbog neke zenske osobe, retko je tu upadao u pricu muskarac (svekar)...
Pojedine zene ne mogu da prihvate da njihov sin voli drugu "zenu" i da ce sa njom deliti sve. To je greska u startu. Majka se voli na jedan, a zena na potpuno drugi naci. U srcu ima mesta za sve...
Citala sam u novinama da su se brakovi raspadali uglavnom zbog neke zenske osobe, retko je tu upadao u pricu muskarac (svekar)...
Poslednji izmenio Catwoman dana Ned Apr 04, 2010 4:58 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Catwoman- Član za primer
- Broj poruka : 1450
Godina : 33
Datum upisa : 17.01.2010
Re: Za sve je kriva svekrva
Ne, nije kriva svekrva.
Muskrac treba da se postavi tako, da svojoj majci da do znanja da mu se ne mesa u brak, isto tako snaja treba da uvek bude na nekom odstojanju, i, da postuje tu svekrvi,a, ako nesto nije ok, tu je muz!
Ne volim to za sve je kriv ovaj ili onaj, vise sam za resenje, a resenje uvek postoji...
Najbolje je ziveti odvojeno, i, ici u goste kod svekrve. Ne traziti 'dlaku u jajetu' vec biti sa njom na pertu...jer zasto bi krivili neku zenu, a volimo njenog sina?!
Isto tako ne kriviti ni sebe, vec laganica...sve to polako 'legne' na svoje mesto, samo se treba pravilno postaviti, i, na fini nacin dati do znanja svima, da su i snaje clanovi porodice(naravno, ako ima problem u zajednici)
Muskrac treba da se postavi tako, da svojoj majci da do znanja da mu se ne mesa u brak, isto tako snaja treba da uvek bude na nekom odstojanju, i, da postuje tu svekrvi,a, ako nesto nije ok, tu je muz!
Ne volim to za sve je kriv ovaj ili onaj, vise sam za resenje, a resenje uvek postoji...
Najbolje je ziveti odvojeno, i, ici u goste kod svekrve. Ne traziti 'dlaku u jajetu' vec biti sa njom na pertu...jer zasto bi krivili neku zenu, a volimo njenog sina?!
Isto tako ne kriviti ni sebe, vec laganica...sve to polako 'legne' na svoje mesto, samo se treba pravilno postaviti, i, na fini nacin dati do znanja svima, da su i snaje clanovi porodice(naravno, ako ima problem u zajednici)
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
Slazem se Vranac... Tacno je da je ipak muz taj koji odlucuje kako ce se odvijati stvari izmedju zene i majke. Trebalo bi svi uporodici da se slazu. Medjutim, neke zene ili muskarci ne mogu da prihvate to da su njihova deca odrasla i da grade sebi zivot. Zbog toga se javlja i Edipov i Elektra kompleks. Pojedine zene ne mogu da prihvate da njihov sin voli drugu "zenu" i da ce sa njom deliti sve. To je greska u startu. Majka se voli na jedan, a zena na potpuno drugi naci. U srcu ima mesta za sve...
Ali, i dalje stoji da jaca polovina treba da zastiti zenu i da stane u njenu odbranu ako je potrebno. A ne da je svi gaze i da pogubi zivce zbog nekih nerazumnih ljudi...
Ali, i dalje stoji da jaca polovina treba da zastiti zenu i da stane u njenu odbranu ako je potrebno. A ne da je svi gaze i da pogubi zivce zbog nekih nerazumnih ljudi...
Catwoman- Član za primer
Debilizam...grubo zvuci, al je tako.
Ja sam majka, moj klinac je odrasao, i ja sam tu dok sam potrebna, i to u onoj meri, koliko oni smtraju da treba,U ostalom, za mene je moj sin odrastao jos od svoje 19.god..kad je postao akademski gradjanin.
Tako da mene odavnooooooooooo vec klinci postavili na svoje mesto, i hvala im.
Naravno da se drugacije voli majka, a drugacije zena, samo shto zaista neke 'majke' losu uslugu cine svojim sinovima, kad previse brinu, i to jasno pokazuju pred snajom.
Uzas!
Nema sanse, ja se sklanjam, odooooooohhhhhhhhhhhh daleko, necu da im smetam...mogu samo gost da budem, i to na par sati.
I, tu sam ako im zatrebam, a da im se nudim, necu!
Pisala sam u prvom licu, izvinjavam se, mislim da nisam 'omasila temu.
enigma_- Veteran
Ne, nisi omasila temu. I svaka cast za ovo sto si napisala. Tako razmisljaju sve normalne zene koje zaista shvataju o cemu je rec. Tako razmisljaju one koje cvrsto stoje na nogama i koje su svesne prostora i vremena u kome se nalaze.vranac ::
Ja sam majka, moj klinac je odrasao, i ja sam tu dok sam potrebna, i to u onoj meri, koliko oni smtraju da treba,U ostalom, za mene je moj sin odrastao jos od svoje 19.god..kad je postao akademski gradjanin.
Tako da mene odavnooooooooooo vec klinci postavili na svoje mesto, i hvala im.
Naravno da se drugacije voli majka, a drugacije zena, samo shto zaista neke 'majke' losu uslugu cine svojim sinovima, kad previse brinu, i to jasno pokazuju pred snajom.
Uzas!
Nema sanse, ja se sklanjam, odooooooohhhhhhhhhhhh daleko, necu da im smetam...mogu samo gost da budem, i to na par sati.
I, tu sam ako im zatrebam, a da im se nudim, necu!
Pisala sam u prvom licu, izvinjavam se, mislim da nisam 'omasila temu.
Nadam se da ce sutra i moja svekrva biti tako trezvena...
Catwoman- Član za primer
Ja vise i ne znam ko je u pravu...zasto?Epa ovako...ja sam sa svojom svekrvom probala na sve moguce nacine da budem dobra snaja,Dok mi je moj muz govorio nemoj ni da se trudis jer nije ona vredna toga.Kada sam dosla u kucu ubrzo se porodila,rekoh ona je ceo dan radi levo desno ima obaveze ja da spremam rucak.Istog trena mi je jasno rekla da ona ne jede ono sto neko drugi kuva sem kada mora i da nece da jede ako ja spremam...ja sam se povukla...tako dan za danom i jednog dana moj muz se posvadja sa njom i resio da se odvojimo.I tako svi smo takoreci u jednoj kuci ali opet odvojeni...i tako sada nismo ni odvojeni ni zajedno...ona je od onih koje navodno nista ne zanima ali mora sve da zna...
Bella- Početnik
- Broj poruka : 92
Datum upisa : 10.02.2010
Dok mi je moj muz govorio nemoj ni da se trudis jer nije ona vredna toga
Lepo ti je muz rekao,i to za svoju majku, i ti si nastavila po svome!
Nemoj da se ljutis na mene, ja pisem ono sto mislim.
Onaj ko ne prihvata mene, odbacen je za sav zhivot.
Ne bih ja sa njom nikakve razgovore, ne bih je primecivala, cuvam svoju decu, ne zanima me sta prica, sta jede, gde je, sa kim je..., i ne bih muza smarala, jer ti je u startu rekao...
Mali off
enigma_- Veteran
PA moje je bilo da pokusam...sada ko mi je kriv sto nisam uspela u tome...ali vise ni ne pokusavam,sada kada prica pricam kada ne cutim.
Bella- Početnik
- Broj poruka : 92
Datum upisa : 10.02.2010
Uz duzno postovanje prema svima, mislim da i jedni i drugi roditelji trebaju da zive dalje od mladenaca. Ja sam skoro 19 godina zivjela sa bakom i dedom i pratila odnos svekrve i snahe. Ne bih pozeljela nikom. Stalno prepucavanje, kao neka borba za njegovu ljubav i paznju, da dokazu koja je korisnija, bolja... ja mrzim kontrolu i zabadanje nosa, nepotrebne komentare, pa mi se dize kosa na glavi kad baka komentarise slobodno oblacenje moje macehe, previse sminke kod nje, sto je nema kuci... Ne bih to mogla podnositi, niti bih ocekivala od njega da on moje roditelje podnosi i da zive s nama. Ja razumijem da nikad necu pronaci svekrvu kojoj cu biti dovoljno dobra za njenog ljubljenog sina, to i ne ocekujem, ali bih zeljela da nismo uvijek na ratnoj nozi, da je postujem i volim kao zenu koja ga je rodila i odgojila i da ona mene postuje i voli kao sinovu izabranicu.
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Ja sam pre 5 god. izgubila majku, a pre toga sam imala i svekrvu. I ona se na sve načine potrudila (a i dalje se trudi) da ne osetim u potpunosti gubitak majke. Uvek je tu. Ali je uvek tu kad je ja pozovem. Nenametljiva, skromna, optimistična. Jednom mi je rekla da je ona takva zato što je ja činim takvom. Otvorena sam i nimalo kurtoazna i ona to ceni. Sećam se da smo pile vino (iako ona ne pije alkohol, ali mi je udovoljila tada) i pričale kao drugarice. To veče je bilo prelepo. Otvorile smo jedna drugoj dušu, kao potupne neznanke, totalno opušteno. Njen sin, moj muž, je bio tada na operaciji pluća i obe smo brinule podjednako. Ona kao njegova majka, a ja kao njegova supruga i majka njegove dece. Tada sam se po prvi put nasmejala predrasudama i stereotipima oko svekrva, tašti i ostalih "veza". Ne postoji svekrva, tašta, zaova ili šta god. Postoji čovek.
A da li će ona/on pokazati svoje judsko lice, uveliko zavisi i od osobe koja sedi "peko puta"
A da li će ona/on pokazati svoje judsko lice, uveliko zavisi i od osobe koja sedi "peko puta"
Shadow- Istraživač
- Broj poruka : 113
Godina : 52
Datum upisa : 21.10.2010
Shadow ::Ja sam pre 5 god. izgubila majku, a pre toga sam imala i svekrvu. I ona se na sve načine potrudila (a i dalje se trudi) da ne osetim u potpunosti gubitak majke... Ne postoji svekrva, tašta, zaova ili šta god. Postoji čovek.
Odusevio me je ovaj prilog od Shadow. Ja se u potpunosti slazem sa njom, mada sam svjesna da je ona u zivotu imala jako puno srece i da ima mnogo ljudi cija su iskustva veoma razlicita od gore navedenog. Shadow, ti mi dajes nadu!!!
Moja mati je zivjela u zajednici skoro citav zivot i bila veoma nezadovoljna zbog toga. Baka je vrsila uticaj na oca da joj ne pomaze u kucnim poslovima (nije to za muskarce) i time unosila zlu krv u porodicu. Kada je moja majka mislila da je dobila rak dojke, baka je otisla kod cerke i ostavila nas da se snalazimo kako znamo i umijemo, pa se vratila kod nas kada je sve opet bilo u redu. Moram priznati, ni moja majka nije najlaksa osoba na svijetu, pa mi nije nikakvo cudo sto se njih dvije nisu slagale.
Moj suprug i ja zivimo u inostranstvu i do sada nismo nikada zivjeli sa roditeljima otkako smo se odvojili od njih. Ja sam uvijek govorila da nam je to sa jedne strane sreca, jer nije bilo nikoga da nam se petlja u odnos. S druge strane, svjesna sam da ima i nekih drazi u tome da budes okruzen bliskim ljudima. Promatrajuci probleme koje su drugi ljudi imali, mogu sa sigurnoscu da kazem da do problema uvijek dolazi kada su u pitanju kompetitivne, posesivne i sebicne osobe koje zele da dominiraju, pa se zato sukobljavaju sa drugima. Nekada je zaista krivica do svekrve, a nekada sigurno i nije. Ja sam, na primjer, smatrala da je moja bliska rodjaka napravila veliku gresku sto nije dopustala roditeljima muza da vide i nekada na kratko i pricuvaju unuka. Ti ljudi su se odrekli stana u Beogradu da bi ga dali sinu i njihovoj mladoj na raspolaganje! Nisam se previse zacudila kada njen brak nije potrajao vise od godine-dvije dana.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Shadow :: Ne postoji svekrva, tašta, zaova ili šta god. Postoji čovek.
Lijepo receno Shadow
Bult- Odvažni član
- Broj poruka : 546
Datum upisa : 03.06.2010
Moja svekrva je daleko od nas, i nije zena kriva.Ne mogu da osudjujem staricu od 75 godina.Oduvek je trazila mnogo, i dobijla vise nego sto je trazila.
Do skoro sam mislila da je muskarac kriv.Nanositi nekome krivicu, sazmo zato sto ima majku koja nema razumevanje, je zasita bzv.Tako da nije kriv ni muskarac.Jer se nije snasao izmedju majke i zene. Sta sad treba da ga okrivljujem, ne nikako,Ali mislim da treba na pocetku jasno staviti granice sta moze, sta ne.Kako zeni, tako i majci.
Kasnije ne.Jer kasnije mu zene nanose krivicu, a to nije ok.
Inace, ja nemam problema sa svekrvom,nikada se nije mesala izmedju nas dvoje, Sad je stara, i sama.Strarost plus samoca je teska.Moje je da sto cesce je obilazim, budem sa njom.Dok njena deca da joj obezbede sve, i da je vise obilaze, i jos vise budu sa njom.
Jos ovo, iako sam vec napisala, ja nisam za zivot sa icijom majkom.Kako mojom tako i njegovom.Jer tu su tri generacije, i uvek ce biti nesporazuma, nerazumevanja, itd...cemu to?!
Do skoro sam mislila da je muskarac kriv.Nanositi nekome krivicu, sazmo zato sto ima majku koja nema razumevanje, je zasita bzv.Tako da nije kriv ni muskarac.Jer se nije snasao izmedju majke i zene. Sta sad treba da ga okrivljujem, ne nikako,Ali mislim da treba na pocetku jasno staviti granice sta moze, sta ne.Kako zeni, tako i majci.
Kasnije ne.Jer kasnije mu zene nanose krivicu, a to nije ok.
Inace, ja nemam problema sa svekrvom,nikada se nije mesala izmedju nas dvoje, Sad je stara, i sama.Strarost plus samoca je teska.Moje je da sto cesce je obilazim, budem sa njom.Dok njena deca da joj obezbede sve, i da je vise obilaze, i jos vise budu sa njom.
Jos ovo, iako sam vec napisala, ja nisam za zivot sa icijom majkom.Kako mojom tako i njegovom.Jer tu su tri generacije, i uvek ce biti nesporazuma, nerazumevanja, itd...cemu to?!
enigma_- Veteran
Neka donese u miraz stan pa neka žive sami. Neće valjda samo da se uvali negde? Gde je ta ravnopravnost kada su i obaveze u pitanju?!Catwoman ::Ili samo njih dvoje u stanu, ili ništa od braka.
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Neka donese u miraz stan pa neka žive sami. Neće valjda samo da se uvali negde? Gde je ta ravnopravnost kada su i obaveze u pitanju?!
Odakle da donese stan?!
Je l Ti imas zensko dete, ili ne?
Slusaj ovamo Ti @Male, digao si mi zivac sa ovim stavom Tvojim, iako znam da se zezas
Devojka se udaje, i odlazi kod momka u stan, ako momak nije stambeno obezbedjen, onda stanuju privatno.
Nikako ne sa Tobom, jer Ti si Ili im lepo ustupi svoj smestaj, pa Ti lepo na selo, a ne da smaras decu ..da im Ti zavodis neki red
I da se vratim na temu, ne mogu tri generacije zajedno. Evo moj klinac ima devojku, kao ozbiljna veza, i ja i apsolutnu rec ne kazem, niti me zanima.
Dalje, cim se ozeni, ja im ustupam smestaj, jer necu da smetam. kao sto necu da budem kriva za sve, sto i naslov teme kaze.Nesvesno moze neko da pogresi, i da bude kriv,i samo zato sam protiv zajednice.
Mladi bi rebalo sami da zive, a ne sa roditeljima.
enigma_- Veteran
Jel'? 'Oćete ravnopravnost? Kada udaješ ćerku, pola stana da platiš! Ako nema pola stana, ne treba mi takva snajka!
Ako devojka nema stan, kako može da traži da momak ima? Svaka ptica svome jatu!
I neću u selo! ja nisam seljak niti ću biti. Moji koreni su iz grada! Tu ostajem!
I nemoj da me nerviraš!
I neću u selo! ja nisam seljak niti ću biti. Moji koreni su iz grada! Tu ostajem!
I nemoj da me nerviraš!
male- Legendarni član
male ::Jel'? 'Oćete ravnopravnost? Kada udaješ ćerku, pola stana da platiš! Ako nema pola stana, ne treba mi takva snajka!
I nemoj da me nerviraš!
Shvatice Te neko ozbiljno @male
Mogla bi tema da promeni naziv, da je za sve kriv Svekar
I je l Tebi zena donela u miraz stan?!Ili si se mozda udao
Off topic ce, nagrabusili smo...
Tema
Svekar je kriv za sve Bog da mu dusu prosti
Naravno da nije, i niko nije kriv, vec se treba sto pravilnije postaviti, uvazavanje medjusobno, i nikako zivot u zajednici, kao sto napisah, moze nesvesno da se pogresi.
enigma_- Veteran
Ukrštenice, pa i kažem ozbiljno.
Gde je ovaj admin? Ovde se offuje!
TEMA:
Ja ne trpim gužvu i galamu osim kada ih ja pravim. Tako da nije dobro da mi se sutra uvale na gajbu tamo neke snaje ili zetovi. Kako reče Ukštenica, "deca treba da žive sama". Slažem se. Neka idu.
Hoćete zapad? Na zapadu deca odu da sebi sviju gnezdo. Ne isteraju roditelje u tamo neko selo.
Hoćete ravnopravnost? Daj pola kinte za stan.
Gde je ovaj admin? Ovde se offuje!
TEMA:
Ja ne trpim gužvu i galamu osim kada ih ja pravim. Tako da nije dobro da mi se sutra uvale na gajbu tamo neke snaje ili zetovi. Kako reče Ukštenica, "deca treba da žive sama". Slažem se. Neka idu.
Hoćete zapad? Na zapadu deca odu da sebi sviju gnezdo. Ne isteraju roditelje u tamo neko selo.
Hoćete ravnopravnost? Daj pola kinte za stan.
male- Legendarni član
Ne vidim ja ovde taj ''off''. Pričali ste o svekrvi, a to je tema... Bez obzira na to koliko ste ‚‚krivudali''.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
male :: Kada udaješ ćerku, pola stana da platiš! Ako nema pola stana, ne treba mi takva snajka!
Kako to mislis - ne treba ti takva snajka? Pa, valjda ce tvoj sin sebi da trazi zenu, a ne svom ocu?
On je taj koji ce trebati da zivi sa njom dvadeset ili i vise godina!
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Super je to. Onda neka žive posebno. A ne "sebi našao ženu", meni je u kuću uvalio, mala se osilila (naročito ako je trudna) i krenula da meni udara po ganglijama ne bi li me isterala iz MOJE kuće?! More mrš oboje! Jedno je pomoći decu a drugo je dati im sebe a ti da se potucaš! Uostalom neka idu kod njenih tate i mame pa da vidimo da li će oni u selo?!Troja ::Kako to mislis - ne treba ti takva snajka? Pa, valjda ce tvoj sin sebi da trazi zenu, a ne svom ocu?
Ma jok. Statistički, prelomna tačka za brak je 7-a godina. Pola ih na tom ispitu padne. Lepo u nemačkoj (čini mi se) predložili da se brakovi sklapaju na 7 godina pa ko je lud da produži, neka mu.Troja ::On je taj koji ce trebati da zivi sa njom dvadeset ili i vise godina!
male- Legendarni član
Super je to. Onda neka žive posebno. A ne "sebi našao ženu", meni je u kuću uvalio, mala se osilila (naročito ako je trudna) i krenula da meni udara po ganglijama ne bi li me isterala iz MOJE kuće?! More mrš oboje! Jedno je pomoći decu a drugo je dati im sebe a ti da se potucaš! Uostalom neka idu kod njenih tate i mame pa da vidimo da li će oni u selo?
Tebe treba ubiti za primer
Kuca nije Tvoja.Valjda je zajednicka. Izbacas decu napolje. Dobro...ode kod taste i...?!
Samo da bi Ti imao tisinu, i da samo mozes Ti da se cujes u TVOJOJ kuci
Moreeeeeeeeee...Ti si gori nego neke svekrve...na koje se zale snaje.
Slusaj bre ovamo @Male, bezim od ove teme, jer me nerviras.
Ne slazem se sa Tobom.
Cuj ovo...uvali je Tebi u kucu, pa gde ce sa devojkom?! Kakva tasta bre?!
Nego lepo da spustis lopticu, i da pustis decu na miru. Nece Tebe niko da dira, ako ga ne diras.
Nikad mi nece biti jasni ovakvi roditelji
Umesto da se raduju sto deca vole, i sto ce postati babe i dede,oni isteruju decu napolje.
Slazem se samo sa jednim, a to je da deci placas stan ako ih vec isteras napolje, ili da se Ti iselis i stanujes privatno.Kad si gradsko dete
I, sta si radio 40 i kusur godina, zasto nisi napravio neku 'kolibu' za stare dane?!Nemoj samo da mi navodis neke svoje dijagnoze, kao opravdanje.
I da se vratim na temu.
@Male se sali, ostavice on sve svojoj deci, jer deca treba da uzivaju Ili ce da ga deca spakuju u staracki dom
Ja sam mojima rekla, cim se neko uda, ozeni, odoh ja...i samo po pozivu dolazim, ako im zatrebam.
Jer ni meni niko nije smetao, niti se mesao...jedino tako nema krivih...kao sto sam napisala nesvesno moze da se pogresi, i da zaista bude svekar ili svekrva krivci.
enigma_- Veteran
Jes! Oterao sam Ukrštenicu!
On topic:
"Svaka 'tica sebi gnezdo svija", narodna poslovica. Dakle, neka se oni vole do mile volje u svom gnezdu. Koje će lepo da plaćaju od svojih plata. Jok, nego da im plate budu džeparac?
A što se tiče kolibe i šta sam radio, to bolje da ne pišem ovde. Čitav jedan stan je otišao na te dijagnoze. Dosta od mene.
A po starim običajima, snajka koja je u kući pere u lavoru noge svekru.
On topic:
"Svaka 'tica sebi gnezdo svija", narodna poslovica. Dakle, neka se oni vole do mile volje u svom gnezdu. Koje će lepo da plaćaju od svojih plata. Jok, nego da im plate budu džeparac?
A što se tiče kolibe i šta sam radio, to bolje da ne pišem ovde. Čitav jedan stan je otišao na te dijagnoze. Dosta od mene.
male- Legendarni član
Znas kako kazu, dobro se dobrim vraca. Moji roditelji su bili divni prema meni pa ima ja sada tu dobrotu vracam.
Oni su meni nekad davali sve i sada je na meni da se oduzim.
Naravno nismo svi isti. Neki ljudi gledaju samo sebe.
Oni su meni nekad davali sve i sada je na meni da se oduzim.
Naravno nismo svi isti. Neki ljudi gledaju samo sebe.
Bult- Odvažni član
- Broj poruka : 546
Datum upisa : 03.06.2010
Jes! Oterao sam Ukrštenicu!
Malo teze Necu vise da Te smaram, jasno mi je sve.Samo nije lepo da pravimo haos ovde, ja pravim haos, dok Maja uci.
Bilo nekada,prica i moja svekrva to isto, nema toga vise.Najvaznije je medjusobno postovanje, i prevazici taj psiholoski problem 'snaja svekrva,svekar' Svio smo mi ljudi.
Deca koja sve dobiju "na tanjiru" izrastu u drčne i bezobrazne ljude navikle da mnogo pričaju a malo rade. Tako nešto treba sprečiti.
Nije tacno, deca ne dobijaju sve na tanjiru, vec izgradjuju sebe (citaj uce) a, roditelj je taj koji ce da obezbedi sto bolje uslove za decu,I da ih spremi za sva iskusenja koja ih cekaju u zivotu..pa i za zajednicki zivot sa roditeljima, ako se bas mora, jer ekomomska situacija je slozena i mnogi su prinudjeni da zive u zajednici.
I sve se moze kad se hoce i kad ima razumevanja.
enigma_- Veteran
Strana 1 od 2 • 1, 2
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu