Koju seriju trenutno pratite?
+19
nexstosic
Dzangrizava
Nikolija
Born to die
MatriX girl 1997
male
ThePoet
black_morena
enigma_
Miloš_88
pahuljica
Ika
Still_dreaming
chegirl
Maja
amaranth
polly88
ces@ric@
Troja
23 posters
Strana 18 od 19 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19
Re: Koju seriju trenutno pratite?
Gledam najnoviju sezonu detektivske serije Grace. Odlicno je napravljena i gluma je izvrsna, ali tema teska i preteska. Bas me uzdrmalo. Policija istrazuje silovanja i ubistvo. Izgleda, sto sam starija, sve mi teze padaju mracne strane zivota.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
The Diplomat, engleska kriminalisticks serija koja se desava u Barceloni. Kada mladi konobar strada u nesreci na moru njegov otac izrazava nevjericu u svjedocanstvo svjedoka i postavlja pitanja o sinovljevom satu koji je nestao. Inspektor otkriva da su i drugi detalji vezani za smrt nedosljedni i pocinje istragu. Za sada dobra serija.
Troja- Legendarni član
Bay, engleska kriminalisticka drama. Zaplet je dobar, ali je serija malo razvucena. Gluma je dobra.
Troja- Legendarni član
The Hunt for Raoul Moat , trodjelna policijska drama o bivsem zatvoreniku koji ranjava bivsu partnerku i ubija njenog novog partnera, nakon cega nastavlja krvavi pir, te se pokrece velika hajka na njega. Ono sto uzasava je da neki slojevi drustva ovo dozivljavaju kao herojski cin. Odlicna drama.
Troja- Legendarni član
Miss Scarlet and the Duke, detektivska serija koja govori o zeni detektivu i inspektoru Scotland Yarda i desava se u devetnaestom stoljecu. Odgledala sam prvu epizodu. Snimljena je u Beogradu i mnogo je nasih imena na popisu glumacke ekipe. Zaplet dobar i interesantan, a rasplet malo glup, bar po meni.
Troja- Legendarni član
A Town Called Malice o porodici engleskih kriminalaca koji odlaze u Spaniju i tamo pokusavaju izgraditi bolju buducnost, ne prezajuci pri tom od izdaje, ubistava i svega najgoreg u ljudskoj prirodi.
Troja- Legendarni član
Serija A Town Called Malice je bila vrlo gledljiva, mada je vecina likova bila vrlo gadna, sto je vrlo rijetko. Obicno se takve serije ne mogu gledati. Zavrsetak mi se dopao. Mom suprugu nije prijala jer se previse nervirao, ali se i njemu dopao rasplet. Dosta dobre muzike.
Troja- Legendarni član
Van der Valk, engleska kriminalisticka serija koja se desava u Amsterdamu. Gledali smo prvu epizodu nove serije i odlicna je. U glavnim ulogama Marc Warren i Mammie McCoy. Uzivam u ovoj seriji.
Troja- Legendarni član
Upravo sam odgledala poslednju epizodu devete sezone svedske kriminalisticke serije Beck. Dosta dobra serija, mada je u par navrata bila malo mucna.
Troja- Legendarni član
Signora Volpe, odlicna kriminalisticka drama itelijansko-britanske koprodukcije sa nasom komsinicom glumicom Emiliom Fox u glavnoj ulozi. Upravo sam odgledala trecu dvo-satnu epizodu i jako mi se dopada. Radnja se desava u Italiji. Emilia je britanski spijun koji se razocara u sistem i odlazi u Italiju gdje zivi njena sestra. Zivot tamo joj se dopada i odluci da se ne vraca u Britaniju.
Troja- Legendarni član
Alo Alo, humoristicka serija prikazivana 80-tih. Fina razbibriga. Serija se desava u Francuskoj za vrijeme Drugog svjetskog rata i glavni junak je vlasnik kafea Rene.
Troja- Legendarni član
Upravo sam zavrsila gledanje sestodjelne serije Dark Winds u produkciji Roberta Redforda. Radnja se desava u rezervatu Navaho indijanaca gdje nakon dosta mirnog uobicajenog toka pocinju da se desavaju veliki zlocini. Policiji se pridruzuje FBI u istrazi. Meni licno dobra serija, ali bih voljela da nisu imali i elemente crne magije upetljane u pricu.
Troja- Legendarni član
Newsreader, australijska serija o TV mrezi. Rivalstva, ljubav, smicalice i razne mahinacije cine seriju zanimljivom.
Troja- Legendarni član
The Following Events are Based upon a Pack of Lies, petodjelna drama o zeni koja susrece na ulici svog bivseg muza koji je nestao prije 15 godina nakon sto je uzeo ogromnu kolicinu novca od nje i njene porodice. Ona otkriva da on sada zivi pod drugim imenom, relativno je poznat i upravo zapocinje aferu sa bogatom udovicom kojoj je nedavno umro muz. Vrlo napeta drama, mada nema ubistava.
Troja- Legendarni član
Boat Story je prica o dvoje ljudi koji pronalaze na obali camac sa mrtvim policajcem i svercerom droge i gomilom droge. Oni odluce da uzmu drogu i prodaju je, no pravi vlasnici droge ubrzo im ulaze u trag. Dobra serija koja povremeno cak ima i elemente humora, ali i neke vrlo krvave i okrutne scene koje sam u cjelosti provela zatvorenih ociju i zacepljenih usiju. Mozda je moglo i bez njih.
Troja- Legendarni član
Serija Vigil, druga sezona. Odlican zaplet i brz ritam dogadjaja cine da ovu seriju pratis bez daha. U glavnoj ulozi Suranne Jones. Kada vojni dron ubije sedam vojnih lica na demonstraciji oruzja za prodaju pocinje uspanicena potraga za krivcima.
Troja- Legendarni član
Danas smo zavrsili gledanje serije Vigil. Jako mi se dopada kako se zavrsila i sto osudjuje podlosti koje se cine da bi se pospjesila prodaja oruzja.
Troja- Legendarni član
The Lazarus Project, druga sezona naucno-fantasticne serije u kojoj se govori o masini za putovanje kroz vrijeme i problema do kojih ona dovodi. Nije losa serija, mada su je malo previse zakomplikovali.
Troja- Legendarni član
Silent Witness sa Emiliom Fox u glavnoj ulozi. Policijska drama gdje je glavni lik forenzicna mrtvozornica koja pomaze da se uhvate pocinioci zlocina. Malo morbidnija serija, mada jos uvijek u granicama prihvatljivog.
Troja- Legendarni član
Upravo sam odgledala zadnju epizodu druge sezone serije The Tourist sa Jamie Dornanom. Serija se odlicno zavrsila, ali je druga sezona bila slabija od prve utoliko sto ocigledno nije bilo dovoljno dobrog materijala za sest epizoda, pa je bilo iritirajucih i nepotrebnih scena. Jako mi je drago sto je kraj bas lijep, pa me ostavio u vrlo dobrom raspolozenju.
Troja- Legendarni član
Upravo sam odgledala zadnju epizodu serije Alice and Jack koja govori o dvoje ljudi koji se vole, ali ne mogu da odrze svoju vezu. Iako se vole razilaze se i ostaju u povremenom kontaktu. Kako sazrijevaju tako njihova ljubav i sloznost jaca, ali sreca koja se vidi na horizontu ce mnogo krace trajati nego sto su se nadali. Na momente frustrirajuca serija, postane bolje, ali se zavrsi pomalo tuzno, a mi bi voljeli sretan zavrsetak.
Troja- Legendarni član
Serija Justified sa Timothy Oliphantom u glavnoj ulozi. Desava se u Americi i Timothy je predstavnik zakona koji je brz na pistolju, pa zbog toga zapada u probleme sa sefovima policije. Odlicna serija.
Troja- Legendarni član
Bloodlands sa Jamesom Nesbittom, druga sezona. Ne mozemo se sjetiti da li smo nekada vidjeli prvu sezonu, ali se moze lijepo gledati i pratiti i ako nismo. James glumi policajca koji istrazuje nestanak zlatnih poluga vezanih za ubistvo nepostenog racunovodje. Odlicna serija, mada je malo mucno sto je glavni lik kvarnjak.
Troja- Legendarni član
After the Flood, odlicna serija sa Sophie Rundle. Nakon poplave policajka pronalazi les i pocinje istraga.
Troja- Legendarni član
This Town, izvrsna BBC drama o dogadjajima u Coventryju u vrijeme problema sa IRA-om. Serija prati zbivanja u porodicama Irca koji tjera sina da se pridruzi borbi protiv Britanije i njihovih rodjaka, britanaca porijeklom sa Kariba koji zive u siromasnom dijelu grada i pokusavaju da se odupru nastojanjima da ih uvuku u lokalne bande. Odlicna serija koja je nabijena osjecanjima.
Troja- Legendarni član
Strana 18 od 19 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19
Similar topics
» Koju knjigu trenutno čitate?
» Preporučite seriju forumašima
» Stihovi koji se trenutno čuju iz vašeg zvučnika
» Na koju poznatu osobu ličite?
» Poruka koju šalju nik i avatar
» Preporučite seriju forumašima
» Stihovi koji se trenutno čuju iz vašeg zvučnika