Koju seriju trenutno pratite?
+19
nexstosic
Dzangrizava
Nikolija
Born to die
MatriX girl 1997
male
ThePoet
black_morena
enigma_
Miloš_88
pahuljica
Ika
Still_dreaming
chegirl
Maja
amaranth
polly88
ces@ric@
Troja
23 posters
Strana 10 od 19 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19
Re: Koju seriju trenutno pratite?
Ubice mog oca - pocela konacno nova sezona!
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Jutros sam počela gledati trodjelnu seriju Little Women. Mnogo sam slušala o knjizi, ali nisam nešto posebno oduševljena. Priča prati živote četiri mlade sestre u vrijeme gradjanskog rata u Americi.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Vratio sam se seriji "Seks i grad", koju nikad do sad nisam pogledao od početka do kraja i mogu da kažem da dosta lepo utiče na mene, ako se izuzme deo što mi je stvorila zavisnost.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Počela sam da gledam poslednju sezonu serije Endevour o mladom inspektoru Morsu. Dobra serija.
Troja- Legendarni član
U maju počinju prikazivati četvrtu, i po svemu sudeći zadnju, sezonu švedsko-danske kriminalističke serije The Bridge, pa sad ponovo gledam prve tri sezone da se prisjetim dogadjanja. Odlična serija, mada su neki zločini koji se istražuju stvarno morbidni. Sada gledam treću sezonu i jako mi je žao što je Martin, glavni muški istražitelj iz prve dvije sezone, uklonjen. Glavna ženska istražiteljka je veoma čudna osoba i mogla bi se dopasti onima koji vole sve što je ekscentrično.
Troja- Legendarni član
Upravo gledam novu sezonu detektivske serije Marcella. Dobra serija, ali je počela malo mučno. Ova sezona prati istragu ritualnih ubistava djece i adolescenata povezanih sa pedofilijom. I policajka koja istražuje ubistva ima velikih problema sa prazninama u sjećanju. Serija postaje sve bolja sa svakom novom epizodom.
Troja- Legendarni član
Westworld - Pocela nova sezona!
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
Keeping Faith, serija koja je bila najgledanija u Wales-u. Možda su moja očekivanja bila pretjerana, uglavnom nisam oduševljena. Deprimira me što se na televiziji sve vrti oko zločina. Zar nema ništa ljepše na ovom svijetu o čemu bi mogle da se snimaju televizijski programi?
Troja- Legendarni član
Next of Kin, odlična serija od šest epizoda koja govori o mješovitom braku engleza i pakistanke čiji bratić biva zaveden terorističkom retorikom u vrijeme jednog od najvećih terorističkih napada u Londonu. Odgledala sam tri epizode i ne mogu iščekati da vidim šta će se do kraja desiti.
Troja- Legendarni član
Hard Sun, serija od šest epizoda koja govori o radu policije nakon objave otkrića da će svijet prestati da postoji za pet godina. Vlada poriče tačnost te vijesti, no neki ljudi se ne daju lako zavarati.
Mada je premisa naučno-fantastična serija se zapravo ne razlikuje po mnogo čemu od priča našeg doba. Glavnu detektivku glumi Agyness Deyne, manekenka, i mogu reći da je dobra. Serija djeluje malo haotično i puno agresije na početku, ali se brzo dogadjaji povezuju u logičnu priču koja je vrlo interesantna i gledljiva.
Mada je premisa naučno-fantastična serija se zapravo ne razlikuje po mnogo čemu od priča našeg doba. Glavnu detektivku glumi Agyness Deyne, manekenka, i mogu reći da je dobra. Serija djeluje malo haotično i puno agresije na početku, ali se brzo dogadjaji povezuju u logičnu priču koja je vrlo interesantna i gledljiva.
Troja- Legendarni član
Modus, serija koja govori o otmici američke predsjednice prilikom posjete Švedskoj. Može se gledati, ali nisam oduševljena.
Troja- Legendarni član
Uh, imam problem da nađem seriju koja bi mogla da mi drži pažnju.
Počeo sam The Expanse, ali je baš loš scenario, pun klišea, ne mogu da gledam.
Počeo sam i Altered Carbon, ona je bolja, videću kako će se odvijati radnja, i šta će biti.
Počeo sam The Expanse, ali je baš loš scenario, pun klišea, ne mogu da gledam.
Počeo sam i Altered Carbon, ona je bolja, videću kako će se odvijati radnja, i šta će biti.
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
Pokusaj sa Westworld?
Charmed Odjednom mi palo napamet i pocela ponovo sa prvom sezonom
Charmed Odjednom mi palo napamet i pocela ponovo sa prvom sezonom
Ovih dana sam gledala Curb Your Enthusiasm, humorističku seriju sa Larry Davidom, tvorcem serije Seinfeld. Malo neobična vrsta humora koji mi sa svakom novom epizodom sve bolje liježe.
Troja- Legendarni član
Počela sam gledati seriju The Split koja govori o advokatima koji zastupaju parove koji se razvode. Za sada mi se serija jako dopada.
Troja- Legendarni član
Upravo gledam četvrtu, i ujedno poslednju, sezonu serije The Bridge. Jako mi se dopada, rekla bih čak više od prve tri jer nema nekih morbidnih zločina, likovi su više razradjeni u smislu psihološke analize. Odlična serija.
Troja- Legendarni član
Juče odgledah do kraja seriju Rebecka Martinsson: Arctic Murders. Osrednja serija koja se mogla gledati, ali nije oduševila.
Troja- Legendarni član
Gledam najnoviju sezonu serije Salamander. Fino je počela. Jedino što me je neprijatno iznenadilo je izgled glumca koji glumi glavni lik, inspektora belgijske policije. U prethodnoj sezoni bio je to vrlo zgodan mršavko srednjih godina, a sada je bucmasti sijedi starčić. Nisu promijenili glumca. Nevjerovatno da se neko toliko promijeni za nekoliko godina.
Troja- Legendarni član
Bitange i princeze - nije normalno koliko se ja smijem njihovim budalastinama. Ne znam zasto sam tek sad odlucila da pogledam i poslije prve sezone epizode
Gledam holandsku seriju Flight HS13. Odlična je. Govori o ženi čiji je muž hirurg koji treba da otputuje u Barcelonu. Avion se srušio i svi putnici poginuli. Ona ubrzo otkriva da se njen muž nikada nije ukrcao.
Troja- Legendarni član
Gledam zadnju sezonu serije Poldark. Dobro napravljena serija o nekim davno prohujalim vremenima, ali bih voljela da dogadjaji nisu tako problematični.
Troja- Legendarni član
Gledam novu sezonu serije Versailles. Volim istorijske drame i sigurna sam da ću baš uživati.
Troja- Legendarni član
Kiri, izvrsna kratka serija o djevojčici crnkinji čiji je otac bio narkoman i koju želi usvojiti porodica bijelaca. Prilikom odlaska kod dede otac koji je dugo nije vidio je odvodi i kasnije je pronalaze zadavljenu. Optužen je otac, a javnost jako osudjuje i socijalnu radnicu koja je omogućila kontakt dede i djevojčice. Jedva čekam da vidim rasplet. Preporučujem.
I poslednja sezona serije Versailles je bila izvrsna.
I poslednja sezona serije Versailles je bila izvrsna.
Troja- Legendarni član
Electric Dreams, naučno-fantastična serija snimljena po pričama Philipa K Dick-a. Upravo odgledah petu priču koja mi se jako dopala. Generalno mi se više dopadaju priče koje nisu previše mračne. Vrijedi pogledati.
Troja- Legendarni član
Age Before Beauty, prilično glupava serija o četiri vrlo različite sestre koje imaju kozmetički salon i njihovom porodičnom životu. Likovi su previše crno-bijelo prikazani, sa pojedinim likovima iskarikiranim do bola i vrlo antipatičnim. Nema previše epizoda, a konačno nešto bez ubistava i nasilja, pa ću vjerovatno odgledati do kraja.
Troja- Legendarni član
Strana 10 od 19 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19
Similar topics
» Koju knjigu trenutno čitate?
» Preporučite seriju forumašima
» Stihovi koji se trenutno čuju iz vašeg zvučnika
» Na koju poznatu osobu ličite?
» Poruka koju šalju nik i avatar
» Preporučite seriju forumašima
» Stihovi koji se trenutno čuju iz vašeg zvučnika