Najlepši period života
+3
enigma_
ces@ric@
Still_dreaming
7 posters
Zid :: Društvo :: Svakodnevni razgovori
Strana 1 od 1
Najlepši period života
‚‚Od kolevke pa do groba najlepše je đačko doba'', reče Branko Radičević. Je li to tako u svim slučajevima?
Koji period života je vama najlepši?
Šta ga to izdvaja od drugih perioda?
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Najlepši period života
Pa vjerovatno i jeste. Recimo treci-cetvrti srednje da mi je bio najljepsi period. Mada, ja cvrsto vjerujem da moj najljepsi period tek treba da dodje
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Meni nije bilo najlepše školsko doba.Ne što sam bila loš đak, naprotiv bila sam super đak (mislim na osnovnu, posle sam se "promangupirala" )
Moje najlepše doba je kad sam sa nepunih 18 godina dobila ključeve od ovog stana.
Posle lutanja od nekih 17 godina, došla sam u svoju kuću
Da bih me Vilotić (još u školi) "nahvatao" i posle se samo doselio
Tako da je moje najlepše doba od tada pa do negde svoje 25 godine.
Posle kreću neki tekući problemi, koje ima svaka porodica, neka manje, neka više.
No sada se isto nadam lepom dobu.Mislim da umem da ulepšam kako sebi, tako i Vilotiću život.
Moje najlepše doba je kad sam sa nepunih 18 godina dobila ključeve od ovog stana.
Posle lutanja od nekih 17 godina, došla sam u svoju kuću
Da bih me Vilotić (još u školi) "nahvatao" i posle se samo doselio
Tako da je moje najlepše doba od tada pa do negde svoje 25 godine.
Posle kreću neki tekući problemi, koje ima svaka porodica, neka manje, neka više.
No sada se isto nadam lepom dobu.Mislim da umem da ulepšam kako sebi, tako i Vilotiću život.
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
Ne mogu da se setim koji je najlepši jer su svi bili lepi.... Ali recimo upis na fax. Svaki noviji period je sve lepši i lepši....
Ika- Zavisni član
- Broj poruka : 4253
Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011
Pa, bilo je lijepih perioda u vrijeme kada sam isla u skolu, ali i kasnije. Ja sam licno uzivala najvise u periodima kada bih se potvrdila u necemu i osjecala posebno uspjesna. Dok sam isla u skolu to je bilo kada sam pisala poeziju ili sastave koji su pohvaljivani. Kada sam pocela da radim jako sam uzivala u periodima kada sam uspjela da tek naucim posao koji prije nisam znala kako da radim. Nekako sam bila posebno ponosna na moje novostecene vjestine. Slicno sam uzivala u bastovanstvu kada smo suprug i ja uspjeli da preuredimo nekoliko basta koje sam ja potom dugo odrzavala u perfektnom stanju. Mislim da je zajednicko svim ovih periodima bilo da sam se osjecala za jedan korak blize nekoj vrsti perfekcije, a to je ono cemu svi mi pomalo tezimo.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Jako mi je žeo što je moj najlepši (do sada) period života protekao, a ja nisam tada shvatala da ga živim. Bio je to period studiranja - odvojena od roditelja, njihovih problema, živela sam u svom ritmu, onako kako je meni prijalo, doduše, ušuškana i u neznanju. Glavni problem je bio ispit i učenje, ali je bilo vremena i za druge stvari.
Sad... posao, obaveze, neizvesnosti, kontrolisanje...
Sad... posao, obaveze, neizvesnosti, kontrolisanje...
Always believe that something wonderful is about to happen...
Liza_N.- Počasni član
- Broj poruka : 2032
Datum upisa : 04.05.2010
Do sada definitivno su mi bili najljepsi studentski dani. Bez obzira na sve muke i mukice tada sam bila prilicno bezbrizna.
Cini mi se sada da sam tada i najvise uzivala i bila dobro organizovana pa sam sve mogla stici i raditi i uciti i izlaziti.
Cini mi se sada da sam tada i najvise uzivala i bila dobro organizovana pa sam sve mogla stici i raditi i uciti i izlaziti.
zanesena- Počasni član
- Broj poruka : 2574
Godina : 41
Datum upisa : 17.04.2010
Similar topics
» Najlepši potpis na forumu
» Produženje ljudskog života
» Najlepši trenuci na Zidu
» Reč dana
» Naši stihovi...
» Produženje ljudskog života
» Najlepši trenuci na Zidu