Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.

Join the forum, it's quick and easy

Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.
Zid
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Proslava Nove godine

+3
Kondor sa Anda
Still_dreaming
Troja
7 posters

Ići dole

Proslava Nove godine Empty Proslava Nove godine

Počalji od Troja Sre Dec 28, 2011 11:55 am

Približava se još jedna proslava Nove godine.

Šta vas posebno raduje u vezi sa proslavom Nove godine?
Gdje više volite slaviti Novu godinu - kod kuće ili u nekoj diskoteci ili hotelu?
Da li više volite slaviti Novu godinu sa porodicom ili sa društvom?
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 17011
Ženski Lokacija : London
Datum upisa : 08.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Proslava Nove godine Empty Re: Proslava Nove godine

Počalji od Troja Sre Dec 28, 2011 12:01 pm

Na Zapadu se proslava Bozica i Nove godine cesto pretvara u jedan produzeni neradni period, pa mi je ocigledno drago sto imam taj period praznika na raspolaganju. Novu godinu vise volim slaviti sa drustvom, mada mi je isto tako drago slaviti je sa bracom i njihovim porodicama.
Sto se tice mjesta proslave, ja sam se uvijek osjecala komotnije kada se slavilo u necijem stanu ili kuci, nego kada je proslava u hotelu ili diskoteci. Tada covjek moze sam da bira muziku koju ce zeljeti da slusa, ili program koji ce gledati.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 17011
Ženski Lokacija : London
Datum upisa : 08.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Still_dreaming Pet Dec 30, 2011 2:57 am

Više volim kućnu varijantu ili nešto zatvorenijeg tipa. Odabrani broj ljudi, muzika i dobro raspoloženje. Može i u kući, a i napolju, svejedno, samo kad je društvo kako treba.

Ne dopada mi se ideja da novu godinu dočekam okružen nepoznatim ljudima u nekom klubu ili da putujem na kraj sveta da bih novu godinu dočekao na nekom novom mestu.

Ne osećam se lepo ako sam te večeri u društvu porodice koja samo upali TV i sedi pred njim. Grand show je, naravno, glavni. Pre 4 godine sam bio poslednji put sa njima te večeri.

Ne raduje me ništa posebno po pitanju dočeka, ne planiram gde ću i šta ću, nego 2-3 dana ranije krenem da se organizujem (za razliku od većine mog društva koja već u novembru ima nekoliko opcija i aktivno radi na tome - što je po mom mišljenju nepotrebno i glupo). Jedino što me raduje je to što se u vazduhu te večeri oseća pozitivnost i euforija, što imam utisak kao da se apsolutno svaka osoba na planeti u to vreme smeje i zaboravlja na sve probleme.

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Broj poruka : 22089
Muški Jarac Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Kondor sa Anda Sub Dec 31, 2011 8:46 am

Srećna i uspešna nova 2012. godina i predstojeći praznici.

Sve najbolje svima.

Porodično je najbolje.
Kondor sa Anda
Kondor sa Anda
Član za primer
Član za primer

Broj poruka : 1168
Muški Ovan Godina : 35
Datum upisa : 24.06.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Liza_N. Uto Jan 03, 2012 1:47 am

Ja sam više za opuštenu varijantu, bez euforičnosti prouzrokovane pitanjima šta obući, gde otići, koliko para da potrošim i da mi ostane (ili, još gore: od koga da pozajmim...). Tradicionalno se najbolje provodim 1. januara, dok je za 31. decembar nekako rezervisana dosada. Kuća, tv, sarma - tako i ove godine. :D

Always believe that something wonderful is about to happen...
Liza_N.
Liza_N.
Počasni član
Počasni član

Broj poruka : 2032
Ženski Datum upisa : 04.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ms.k Ned Okt 26, 2014 1:16 pm

Novogodišnja raspoloženje i atmosfera love :tiktak: .. nedostaje mi :( .. baš baš .. jedva čekam .. :ahda:
ms.k
ms.k
Zavisni član
Zavisni član

Broj poruka : 3752
Ženski Datum upisa : 20.12.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Uto Nov 18, 2014 9:18 am

Vise volim slaviti u nekoj privatnoj atmosferi, sa momkom. Moze i sa mojima, uz pecenje, tortu i narodnjake na TV-u :buahahhaha: No, ta vremena su prosla, nazalost...
U svakom slucaju volim slaviti kod sebe kuci ili u necijoj kuci, ali nikako u diskoteci, na javnom mjestu... Plasim se petardi, i sve manijake koji ih bacaju bih automatski hapsila

Volim Novu godinu, jer me podsjeca na rano djetinjstvo, pisanje pisma Djeda Mrazu i otvaranje poklona 1.1.

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 11888
Ženski Datum upisa : 03.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od polly88 Uto Nov 18, 2014 9:57 am

Nije mi toliko važna sama proslava, nego to da sam okružena ljudima koje volim, bila to moja obitelj, prijatelji ili dečko. Što sam starija, više mi odgovaraju kućne varijante. Ako se i dogovorimo otići van, onda volim da je to neki manji prostor, s kućnom atmosferom. Nikako trg, nikako gomila ljudi na jednom mjestu.

Kad malo bolje razmislim, ništa me posebno ne veseli kada je u pitanju doček. Na to gledam kao na izlazak ili druženje, jedino što prilikom izlaska nema odbrojavanja. :D

Gnothi seauton!
polly88
polly88
Moderator
Moderator

Broj poruka : 6404
Ženski Blizanci Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content