Pesma koja me podseća na nekog člana Zida
+2
Troja
Still_dreaming
6 posters
Pesma koja me podseća na nekog člana Zida
Mnogi od vas su mi otkrili toliko dobrih pesama, a samim tim me i naveli da istražujem dalje i nalazim još dobrih pesama od istog izvođača. Obično je pesma koju vezujem za nekog člana Zida ona pesma koju sam prvi put video i čuo u njegovom postu. Svaki sledeći put me ta pesma podseti na tu osobu. Da li se to i vama dešava?
Koje pesme vas podsećaju ne neke članove Zida?
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Pesma koja me podseća na nekog člana Zida
Kao što sam rekao, obično je to pesma koju sam prvi put video i čuo u nečijem postu.
Na zanesenu me podseća Texas - I'll see it trough (tu pesmu je poslala na jednom od prvih takmičenja). To je bio moj prvi dodir sa njenim muzičkim ukusom.
Na Maju me podseća svaka pesma od Muse i Hurts. Pesma Tears from the moon, Now that I found you i mnoge druge... A pesma koju ja pevam njoj je:
Pesma koja me podseća na Nyphadoru je You don't fool me od Queen-a. To je jednom poslala na takmičenje - znao sam pesmu i ranije, ali ju je ona povratila u život, jer sam zaboravio na nju.
Na che me podsećaju The Frajle - Štiklice. Pustila jednom u kafanici, pa mi se svidelo. I Dino Merlin - Undo.
Na Troju me podseća Coldplay - Paradise.
A na polly me podseća jedna pesma koja mi i posle bezbroj puta slušanja izgleda uvek sveže i novo. Quasarr - Ti
Na zanesenu me podseća Texas - I'll see it trough (tu pesmu je poslala na jednom od prvih takmičenja). To je bio moj prvi dodir sa njenim muzičkim ukusom.
Na Maju me podseća svaka pesma od Muse i Hurts. Pesma Tears from the moon, Now that I found you i mnoge druge... A pesma koju ja pevam njoj je:
Pesma koja me podseća na Nyphadoru je You don't fool me od Queen-a. To je jednom poslala na takmičenje - znao sam pesmu i ranije, ali ju je ona povratila u život, jer sam zaboravio na nju.
Na che me podsećaju The Frajle - Štiklice. Pustila jednom u kafanici, pa mi se svidelo. I Dino Merlin - Undo.
Na Troju me podseća Coldplay - Paradise.
A na polly me podseća jedna pesma koja mi i posle bezbroj puta slušanja izgleda uvek sveže i novo. Quasarr - Ti
Amor fati
Live today
Na Stilla me podsjeca pjesma Apres Moi od Petera Gabriela. On je nije postavio, ali je rekao da mu se toliko dopala da je odlucio da posveti malo vise vremena slusanju Petera Gabriela.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Upravo slušam Stinga i pesma ‚‚All this time'' me je podsetila na Doru, jer ju je ona postavila u temu posvećenu Stingu. I uvek me podseti.
Amor fati
Live today
Na Stilla Uvjek kad čujem neku pjesmu od njih podsjeti me na Stilla
Dora_Mar- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2926
Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010
Lijepo je to kad se sjetiš nekoga čim čuješ pjesmu A lijepo je i kad saznaš da netko misli na tebe svaki put kad čuje neku određenu pjesmu. Ja sam oduvijek povezivala ljude i događaje s pjesmama pa tako i sada na Zidu...
Still
Hurts - "Wonderful Life"
Ne znam zašto baš ta pjesma. Općenito me Hurts uvijek podsjeti na Stilla, ali ova pjesma posebno; svaki put kad ju čujem na radiju ili televiziji ili kada slučajno naletim na nju na YouTubeu ili kada ju netko od mojih prijatelja objavi na Facebooku... uvijek se sjetim Stilla
Maja
dEUS - "Keep You Close" i svaka pjesma Jeffa Buckleyja
Majin muzički ukus jako mi se sviđa, najbliži je onome što slušam i nikada neću zaboraviti da sam upravo zahvaljujući njoj "otkrila" Buckleyja. Zato je se uvijek sjetim kad ga slušam. No ipak sam izdvojila pjesmu "Keep You Close" grupe dEUS. Maja ju je jednom poslala na takmičenje i od tad uvijek pomislim na nju kad ju slušam
Cesarica
Andrea Bocelli feat. Giorgia - "Vivo per lei"
Već sam u nekoj muzičkoj temi izdvojila ovu pjesmu koju je jednom prilikom Cesarica postavila u Uživajmo zajedno. Prekrasna pjesma koja je nažalost slabo zastupljena u medijima, ali ja ju svejedno dosta često slušam
Nymphadora
Tiamat - "For Her Pleasure"
Ne poznajem baš Nymphadorin muzički ukus. Ovu je pjesmu jednom poslala na takmičenje (i onda zaboravila glasati), a meni se posebno svidjela, toliko da sam istražila čitavu Tiamat diskografiju
Eurinome
Johnny Cash - "Hurt"
Eurinome sluša dosta toga što i ja volim. Kada sam otvorila temu o Cashu, Eurinome je bila prva koja je ostavila post, i to baš pjesmu "Hurt"
Chegirl
Chris Cornell - "Billie Jean"
Sjećam se da je Che jednom prilikom postavila ovu pjesmu i rekla da ju je oduševila, a onda sam ju i ja morala poslušati i jako mi svidjela
Amaranth
Nightwish - "Amaranth"
Ovdje ne treba trošiti riječi. Svi znaju da Amaranth voli Nightwish, a naziv pjesme sve govori
Still
Hurts - "Wonderful Life"
Ne znam zašto baš ta pjesma. Općenito me Hurts uvijek podsjeti na Stilla, ali ova pjesma posebno; svaki put kad ju čujem na radiju ili televiziji ili kada slučajno naletim na nju na YouTubeu ili kada ju netko od mojih prijatelja objavi na Facebooku... uvijek se sjetim Stilla
Maja
dEUS - "Keep You Close" i svaka pjesma Jeffa Buckleyja
Majin muzički ukus jako mi se sviđa, najbliži je onome što slušam i nikada neću zaboraviti da sam upravo zahvaljujući njoj "otkrila" Buckleyja. Zato je se uvijek sjetim kad ga slušam. No ipak sam izdvojila pjesmu "Keep You Close" grupe dEUS. Maja ju je jednom poslala na takmičenje i od tad uvijek pomislim na nju kad ju slušam
Cesarica
Andrea Bocelli feat. Giorgia - "Vivo per lei"
Već sam u nekoj muzičkoj temi izdvojila ovu pjesmu koju je jednom prilikom Cesarica postavila u Uživajmo zajedno. Prekrasna pjesma koja je nažalost slabo zastupljena u medijima, ali ja ju svejedno dosta često slušam
Nymphadora
Tiamat - "For Her Pleasure"
Ne poznajem baš Nymphadorin muzički ukus. Ovu je pjesmu jednom poslala na takmičenje (i onda zaboravila glasati), a meni se posebno svidjela, toliko da sam istražila čitavu Tiamat diskografiju
Eurinome
Johnny Cash - "Hurt"
Eurinome sluša dosta toga što i ja volim. Kada sam otvorila temu o Cashu, Eurinome je bila prva koja je ostavila post, i to baš pjesmu "Hurt"
Chegirl
Chris Cornell - "Billie Jean"
Sjećam se da je Che jednom prilikom postavila ovu pjesmu i rekla da ju je oduševila, a onda sam ju i ja morala poslušati i jako mi svidjela
Amaranth
Nightwish - "Amaranth"
Ovdje ne treba trošiti riječi. Svi znaju da Amaranth voli Nightwish, a naziv pjesme sve govori
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Datum upisa : 28.07.2010
Na ovaj poseban datum, moram da izvojim još neke pesme koje me podsećaju na Maju.
Ovo jeste pesme u kojoj se ja pronalazim, ali me uvek podseti i na Maju zbog Buvija.
I ima ih još dosta, ali ovih sam se sad setio.
Ovo jeste pesme u kojoj se ja pronalazim, ali me uvek podseti i na Maju zbog Buvija.
I ima ih još dosta, ali ovih sam se sad setio.
Amor fati
Live today
Ima mnogo pesama koje me podsećaju na Stilla ali tri su se nekako izdvojile..
Prva me podseća na najlepšu Novu godinu posle mnooogo vremena, i naš ples u ponoć..
Ista noć i ne samo to..
Uvek kad čujem ovu pesmu pomislim na mog najbliskijeg prijatelja, nekako se čarobno pojavila u mom životu, kao i on.
Prva me podseća na najlepšu Novu godinu posle mnooogo vremena, i naš ples u ponoć..
Ista noć i ne samo to..
Uvek kad čujem ovu pesmu pomislim na mog najbliskijeg prijatelja, nekako se čarobno pojavila u mom životu, kao i on.
Maja- Legendarni član
- Broj poruka : 6121
Datum upisa : 19.02.2010
Ova pesma me podseća na polly. Znao sam je od ranije, ali ju je polly osvežila poslavši je na takmičenje.
Amor fati
Live today
Na Stilla:
Ovu znam da mu je jedna od drazih Gibonnijevih
Ne znam da li je uopce voli, ali me nesto asocira na njega.
Ovo je slao na drugom forumu i to mi je ostalo u sjecanju, posto dugo nisam cula tu pjesmu
I inace kad vidim ili cujem Nelly Furtado, Stil mi je prva asocijacija
Ovu znam da mu je jedna od drazih Gibonnijevih
Ne znam da li je uopce voli, ali me nesto asocira na njega.
Ovo je slao na drugom forumu i to mi je ostalo u sjecanju, posto dugo nisam cula tu pjesmu
I inace kad vidim ili cujem Nelly Furtado, Stil mi je prva asocijacija
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Sad mi iskočila kao predlog i morao sam da je pustim. Uvek me podseti na Maju. Onih savršenih 29 sekundi: 1:15 - 1:44.
It's never too late to turn it back around
Yeah I know you can
Don't bury your demons deep in the ground
When it all falls down
The only way is up, up, up
The only way is up, up
It's never too late to turn it back around
Yeah I know you can
Don't bury your demons deep in the ground
When it all falls down
The only way is up, up, up
The only way is up, up
Amor fati
Live today
Na Teixosa me uvek podseti ova pesma.
Amor fati
Live today
Similar topics
» Koja je pesma na datum vašeg rođenja bila hit u svetu?
» Izbor najzabavnijeg člana - glasanje
» Ko vas uvek nasmeje - izbor najzabavnijeg člana
» Iza zida...
» Među četiri zida
» Izbor najzabavnijeg člana - glasanje
» Ko vas uvek nasmeje - izbor najzabavnijeg člana
» Iza zida...
» Među četiri zida
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu