Kada bi sad sve moglo ispočetka
3 posters
Zid :: Društvo :: Svakodnevni razgovori
Strana 1 od 1
Kada bi sad sve moglo ispočetka
Kad sa tačke na kojoj se trenutno nalazimo pogledamo svoj život u celosti, od početka do kraja, obično nađemo nešto u njemu za šta pomislimo da smo mogli uraditi ili uraditi drugačije, a nismo.
Kada biste sve mogli da uradite ponovo, šta biste promenili?
Zašto biste postupili drugačije?
Šta mislite da bi vam donelo to što biste promenili?
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Kada bi sad sve moglo ispočetka
Mnogo toga bi promenila.
Ne bih dozvolila da me zaslepi ljubav i da umesto u školu ja pravim društvo Vilotiću.
Imala sam uslove za učenje i bila sam genijalan đak, dok "taj" se nije pojavio u mom životu.
Onda sam izgrađivala njega i bila mu i jesam mu odlična podrška.
Sad zašto,ne bih ostala na srednjem obrazovanju,verovatno bih i sačuvala posao i mislim da bih se sada mnogo bolje osećala i da bi mi život bio kvalitetniji.
Ispunjenija bih bila.
Rodila bih treće dete, ne bih me uplašila besparica i sankcije.
Baš patim za nerođenim trećem detetom.
Često imam ružne snove,jer nisam rodila, već sam...
Upoznala bih mog biloškog oca i rekla mnogo toga. A ne ovako sve držim u sebi.
Ne bih imala momente da ga tražim (recimo) u punom autobusu, da gledam te stare oronule muškarce koji gledaju u pod.
Otišla bih iz ove zemlje kad sam mogla, ili ne bih sve uradila da zadržim Vilotića da ode,jer eto ja ne mogu sama
Bože. kako nisam bila normalna
Da je otišao, verovatno bi i nas odveo i mislim da bi nam život mnogo bio udobniji.
Bar ova deca ne bih radila za nekih 400e
I dozvolila bih jednom a ne da me čeka dva veka
Ne bih dozvolila da me zaslepi ljubav i da umesto u školu ja pravim društvo Vilotiću.
Imala sam uslove za učenje i bila sam genijalan đak, dok "taj" se nije pojavio u mom životu.
Onda sam izgrađivala njega i bila mu i jesam mu odlična podrška.
Sad zašto,ne bih ostala na srednjem obrazovanju,verovatno bih i sačuvala posao i mislim da bih se sada mnogo bolje osećala i da bi mi život bio kvalitetniji.
Ispunjenija bih bila.
Rodila bih treće dete, ne bih me uplašila besparica i sankcije.
Baš patim za nerođenim trećem detetom.
Često imam ružne snove,jer nisam rodila, već sam...
Upoznala bih mog biloškog oca i rekla mnogo toga. A ne ovako sve držim u sebi.
Ne bih imala momente da ga tražim (recimo) u punom autobusu, da gledam te stare oronule muškarce koji gledaju u pod.
Otišla bih iz ove zemlje kad sam mogla, ili ne bih sve uradila da zadržim Vilotića da ode,jer eto ja ne mogu sama
Bože. kako nisam bila normalna
Da je otišao, verovatno bi i nas odveo i mislim da bi nam život mnogo bio udobniji.
Bar ova deca ne bih radila za nekih 400e
I dozvolila bih jednom a ne da me čeka dva veka
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
Re: Kada bi sad sve moglo ispočetka
Prije svega bih voljela da promijenim svoju emotivnost i osjetljivost, a ne da sjedim budna u pet ujutru zbog stvari zbog kojih se drugi ljudi ne bi ni zamislili.
Cesce bih razgovarala sa ocem o njegovom zivotu i prije i poslije rata i svakako bih mu vrlo jasno rekla da ga jako volim. Dok nisam radila dosla bih da malo provedem vise vremena sa roditeljima, kada sam to vec mogla priustiti. Kupovala bih manje krpica i vise tjerala supruga da baca stvari koje ne koristimo cim ih izbacimo iz upotrebe. I svakako se ne bih zabavljala sa svojim prvim deckom. To bi me postedilo mnogo stresa i nepotrebnog nerviranja.
Cesce bih razgovarala sa ocem o njegovom zivotu i prije i poslije rata i svakako bih mu vrlo jasno rekla da ga jako volim. Dok nisam radila dosla bih da malo provedem vise vremena sa roditeljima, kada sam to vec mogla priustiti. Kupovala bih manje krpica i vise tjerala supruga da baca stvari koje ne koristimo cim ih izbacimo iz upotrebe. I svakako se ne bih zabavljala sa svojim prvim deckom. To bi me postedilo mnogo stresa i nepotrebnog nerviranja.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Similar topics
» Dino Merlin
» Kada biste bili... ?
» Šta kada vas prijatelj izneveri?
» Kada nam novac ne bi bio prioritet
» Kada vas ljubav posvađa
» Kada biste bili... ?
» Šta kada vas prijatelj izneveri?
» Kada nam novac ne bi bio prioritet