Neka ostane među nama
3 posters
Zid :: Umetnost :: Film :: Klub gledalaca
Strana 1 od 1
Neka ostane među nama
Godina: 2010.
Režija: Rajko Grlić
Scenario: Rajko Grlić, Ante Tomić
Glasovi: Predrag Manojlović, Bojan Navojec, Ksenija Marinković
Kakvi su vaši utisci nakon pogledanog filma?
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010
Re: Neka ostane među nama
Ne volim Mikija Manojlovića, čak me i nervira, no gledala sam film i uloga Mikijeva mi nekako ide uz njega.
Čitam da je film dosta gledan, čak ima i neke nagrade ( ne znam koje, zaboravila sam u sekundu )
Film je priča o dva brata i njivovim porodicama kao i o pararlenim vezama.
Stričevi su očevi dece, užas.
Braca pijan podmeće svoje spermatozoide i tako Nikolina žena ostaje u drugom stanju,
Nikola ima paralelnu vezu sa nekom apotekarkom i sa njom ima sina.
Bracina ćerka, nije njegova, već Nikolina.
Film ima dosta erotskih scena, psovke, no priča filma je malo bzv ili se meni ne dopada film.
Lepu pouku sad pročitah
" Pogledajte film pre nego što prevarite voljeno osobu"
Čitam da je film dosta gledan, čak ima i neke nagrade ( ne znam koje, zaboravila sam u sekundu )
Film je priča o dva brata i njivovim porodicama kao i o pararlenim vezama.
Stričevi su očevi dece, užas.
Braca pijan podmeće svoje spermatozoide i tako Nikolina žena ostaje u drugom stanju,
Nikola ima paralelnu vezu sa nekom apotekarkom i sa njom ima sina.
Bracina ćerka, nije njegova, već Nikolina.
Film ima dosta erotskih scena, psovke, no priča filma je malo bzv ili se meni ne dopada film.
Lepu pouku sad pročitah
" Pogledajte film pre nego što prevarite voljeno osobu"
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
Meni je realizacija filma onako, malo monotona, ali je prica zanimljiva. O prevarama i upravo to "Obavezno pogledajte prije nego što PONOVO prevarite voljenu osobu"
Sve su to dupli zivoti, jedan brat ce imati dijete sa zenom drugog brata, drugi brat vec ima dijete sa njegovom bivsom zenom, ali i sa dugogodisnjom ljubavnicom. Ta prica mi je ipak najzanimljivija. Glumica koja igra ulogu ljubavnice mi je prelijepa. No, ne razumijem da neko godinama zna sta radi i samo tako nastavlja da dozvoljava da je se tako tretira.
Ksenija mi je nekako neuvjerljiva kao zena brata alkoholicara, nekako mi je prestara za njega i kad je on kao napada u jednoj sceni mi je presmijesno, jer imam osjecaj da ga moze razbiti malim prstom
Inace ja Mikija bas volim, on me prvi i privukao filmu. Koliko god mi nekad bio gadljiv, obicno volim filmove s njim
Sve su to dupli zivoti, jedan brat ce imati dijete sa zenom drugog brata, drugi brat vec ima dijete sa njegovom bivsom zenom, ali i sa dugogodisnjom ljubavnicom. Ta prica mi je ipak najzanimljivija. Glumica koja igra ulogu ljubavnice mi je prelijepa. No, ne razumijem da neko godinama zna sta radi i samo tako nastavlja da dozvoljava da je se tako tretira.
Ksenija mi je nekako neuvjerljiva kao zena brata alkoholicara, nekako mi je prestara za njega i kad je on kao napada u jednoj sceni mi je presmijesno, jer imam osjecaj da ga moze razbiti malim prstom
Inace ja Mikija bas volim, on me prvi i privukao filmu. Koliko god mi nekad bio gadljiv, obicno volim filmove s njim
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Već tjedan dana razmišljam što da napišem o ovom filmu...
Evo, 'neka ostane među nama' da mi se film nije svidio. Tema je zanimljiva pa bih voljela da se sve to bolje razradilo. Likovi su mi bili tako daleki, hladni, ni trunku žalosti ili sućuti nisam osjetila.
Nikolina žena je kao razočarana i ljuta što ju muž vara, a onda i ona priznaje da ga je jednom prevarila. Zar je važno koliko puta? I što sad, on nju ne smije prevariti, ali ok je da ona njega prevari. Je li joj sad možda lakše što se osvetila? Ne razumijem... pa može otići, postoje drugi... ne znam zašto trpjeti i spuštati se na isti nivo.
A onda njegova ljubavnica, koja mi se učinila još i najnormalnijom, ali kasnije sam shvatila da zapravo uopće nije normalno to što ona dozvoljava i trpi. Pa kad joj dođe Nikolina žena i svašta joj sipa u lice i ona se jadna osjeća krivom, a niti jedna da shvati da je Nikola taj kojemu treba reći neke stvari.
Ma samo sam se naživcirala što su svi tako blesavi.
Evo, 'neka ostane među nama' da mi se film nije svidio. Tema je zanimljiva pa bih voljela da se sve to bolje razradilo. Likovi su mi bili tako daleki, hladni, ni trunku žalosti ili sućuti nisam osjetila.
Nikolina žena je kao razočarana i ljuta što ju muž vara, a onda i ona priznaje da ga je jednom prevarila. Zar je važno koliko puta? I što sad, on nju ne smije prevariti, ali ok je da ona njega prevari. Je li joj sad možda lakše što se osvetila? Ne razumijem... pa može otići, postoje drugi... ne znam zašto trpjeti i spuštati se na isti nivo.
A onda njegova ljubavnica, koja mi se učinila još i najnormalnijom, ali kasnije sam shvatila da zapravo uopće nije normalno to što ona dozvoljava i trpi. Pa kad joj dođe Nikolina žena i svašta joj sipa u lice i ona se jadna osjeća krivom, a niti jedna da shvati da je Nikola taj kojemu treba reći neke stvari.
Ma samo sam se naživcirala što su svi tako blesavi.
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010
Zid :: Umetnost :: Film :: Klub gledalaca
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu