Šta slušate?
+21
Miloš_88
ces@ric@
Born to die
Benzaiten
male
dalila
Troja
Ika
Teixos
Majolina
Bult
VanGoga
Ireth
Stephan^^
polly88
amaranth
alhemicarka
child_in_the_night
nexstosic
f-lady
Still_dreaming
25 posters
Strana 1 od 2 • 1, 2
Šta slušate?
Koju vrstu muzike preferirate?
Šta ne možete da slušate?
Šta ne možete da slušate?
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Šta slušate?
U poslednjih pola godine: Disturbed (959 plays) AFI (786 plays) Lollobrigida (617 plays)Placebo (588 plays) The 69 Eyes (438 plays) Beyoncé (421 plays) Kamelot (398 plays) HIM (327 plays) Nemesea (294 plays) Breed77 (284 plays) Firewind (234 plays) Dream Theater (222 plays)
For My Pain... (217 plays) Evanescence (200 plays) Diary of Dreams (197 plays) Scar Symmetry (193 plays) HammerFall (192 plays) Lacuna Coil (179 plays) Michael Jackson (161 plays) Nightwish (135 plays) Godsmack (127 plays) Tenfold Loadstar (118 plays) Tori Amos (104 plays)
Tarja Turunen (103 plays) Sentenced (102 plays) L'Âme Immortelle (102 plays) Sade (99 plays) The Sounds (89 plays) Sonata Arctica (87 plays) 3 Doors Down (85 plays) System of a Down (81 plays) Leaves' Eyes (75 plays) In Flames (74 plays) +44 (68 plays) Trigger (68 plays)
Within Temptation (66 plays)Kings of Leon (59 plays) Stone Sour (55 plays) Bloodhound Gang (55 plays) Riverside (55 plays) t.A.T.u. (52 plays) Turbonegro (51 plays) Avril Lavigne (51 plays) Deathstars (48 plays) Billy Talent (47 plays) Poisonblack (46 plays)
Faber Drive (46 plays) Red Hot Chili Peppers (44 plays) Lock, Stock and Two Smoking Barrels… (42 plays) Alice in Videoland (42 plays)
---------------------------
uglavnom slusam sve sta mi se svidi, najmanje slusam domacu muziku, i "Grand" izbegavam...
For My Pain... (217 plays) Evanescence (200 plays) Diary of Dreams (197 plays) Scar Symmetry (193 plays) HammerFall (192 plays) Lacuna Coil (179 plays) Michael Jackson (161 plays) Nightwish (135 plays) Godsmack (127 plays) Tenfold Loadstar (118 plays) Tori Amos (104 plays)
Tarja Turunen (103 plays) Sentenced (102 plays) L'Âme Immortelle (102 plays) Sade (99 plays) The Sounds (89 plays) Sonata Arctica (87 plays) 3 Doors Down (85 plays) System of a Down (81 plays) Leaves' Eyes (75 plays) In Flames (74 plays) +44 (68 plays) Trigger (68 plays)
Within Temptation (66 plays)Kings of Leon (59 plays) Stone Sour (55 plays) Bloodhound Gang (55 plays) Riverside (55 plays) t.A.T.u. (52 plays) Turbonegro (51 plays) Avril Lavigne (51 plays) Deathstars (48 plays) Billy Talent (47 plays) Poisonblack (46 plays)
Faber Drive (46 plays) Red Hot Chili Peppers (44 plays) Lock, Stock and Two Smoking Barrels… (42 plays) Alice in Videoland (42 plays)
---------------------------
uglavnom slusam sve sta mi se svidi, najmanje slusam domacu muziku, i "Grand" izbegavam...
f-lady- Odvažni član
- Broj poruka : 652
Datum upisa : 25.03.2010
konacno sam nasao ovo pitanje - slusam mnogo stosta.
prvo cu da napisem sta ne mogu da slusam - previse brze ritmove, tehno, trance i slicno.
a slusam: hiphop, rock, metal, reggae, rnb, klasicnu muziku, nase saljive, nase stare, kinesku tradicionalnu, eurodance, groove, arapsku muziku i bluegrass (najnoviji pravac koji sam poceo da slusam)
prvo cu da napisem sta ne mogu da slusam - previse brze ritmove, tehno, trance i slicno.
a slusam: hiphop, rock, metal, reggae, rnb, klasicnu muziku, nase saljive, nase stare, kinesku tradicionalnu, eurodance, groove, arapsku muziku i bluegrass (najnoviji pravac koji sam poceo da slusam)
nexstosic- Član za primer
- Broj poruka : 1444
Datum upisa : 05.02.2010
Slusam najvise rock,metal i '80s (bilo da je pop,rock ili metal) to su po meni jedne od najboljih godina u muzici...
Pored toga mogu i soul,reggea i sl.
Ono sto zaista moje usi ne podnose je narodna,folk,tehno,house,rap.
:
Pored toga mogu i soul,reggea i sl.
Ono sto zaista moje usi ne podnose je narodna,folk,tehno,house,rap.
:
child_in_the_night- Graffit master
- Broj poruka : 428
Godina : 33
Datum upisa : 12.02.2010
veliki dijapazon,reci cu za sad da sam rokerka u dusi :p
alhemicarka- Novajlija
- Broj poruka : 35
Datum upisa : 05.04.2010
Slusam rock i metal. Mogu poslusati i ostalu muziku, ali samo ono sto ima kvalitet.
Ono sto mi stvarno smeta, i sto ne mogu slusati je turbo folk, ili kako god se vec zvalo. :
Ono sto mi stvarno smeta, i sto ne mogu slusati je turbo folk, ili kako god se vec zvalo. :
amaranth- Zaslužni član
- Broj poruka : 1943
Godina : 35
Datum upisa : 26.07.2010
Najviše volim klasični rock, psihodeliju... a slušam i metal (najviše heavy i trash), punk (volim mlade garage punk bendove), ska (tek sam nedavno otkrila ovaj pravac i oduševljena sam!)...
A općenito ne volim narodnu glazbu... ali sam tolerantna po tom pitanju...
A općenito ne volim narodnu glazbu... ali sam tolerantna po tom pitanju...
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Datum upisa : 28.07.2010
Slusam uglavnom sve vrste metala,u posljednje vrijeme najvise new i power metal,ali i pomalo rock.
Stephan^^- Novajlija
- Broj poruka : 29
Godina : 30
Datum upisa : 27.07.2010
Slusam sve sto prija mojim usima, a to je apsolutno sve osim tehna, house-a i tako toga sto nema reci nego samo muziku, k'o da me neko tuce cekicem po glavi :d066.gif: (nije cekic, ali shvatili ste poentu xD ) Daleko od toga da osporavam tu vrstu muzike, ali ne mogu da je slusam...
U poslednje vreme slusam najvise paganski metal: Inkubus Sukkubus, Hagalaz' Rundance itd...
U poslednje vreme slusam najvise paganski metal: Inkubus Sukkubus, Hagalaz' Rundance itd...
Ireth- Istraživač
- Broj poruka : 182
Godina : 34
Datum upisa : 03.10.2010
Samo "narodnjakanje" ne mogu organski da podnesem.
Ne mislim na izvornu narodnu muziku(što bi rek'o moj sin-
-"prirodnu muziku"),nego na one turbo-džiu-džicu zvuke koji neki
slušači istih zovu (brrr) muzikom.
Ne mislim na izvornu narodnu muziku(što bi rek'o moj sin-
-"prirodnu muziku"),nego na one turbo-džiu-džicu zvuke koji neki
slušači istih zovu (brrr) muzikom.
VanGoga- Novajlija
- Broj poruka : 39
Godina : 52
Datum upisa : 07.10.2010
A da ne ispadne da samo kudim,da kažem i šta volim:slušam Ninu Simon,Neverne bebe,Jamiroquai,Annie Lenox;slušam latino-plesnu muziku
(jer obožavam ples);klasičnu muziku,ambijentalnu.Volim Cranberries-e,The Cure,Davida Bowie-a.
Jedno vreme Nirvana mi je bila sav svet.Pearl Jam,RHCP,Soundgarden i danas volim da poslušam.
Za sad toliko-biće još kad se "presaberem"
(jer obožavam ples);klasičnu muziku,ambijentalnu.Volim Cranberries-e,The Cure,Davida Bowie-a.
Jedno vreme Nirvana mi je bila sav svet.Pearl Jam,RHCP,Soundgarden i danas volim da poslušam.
Za sad toliko-biće još kad se "presaberem"
VanGoga- Novajlija
- Broj poruka : 39
Godina : 52
Datum upisa : 07.10.2010
Slusam sve sto stignem, ali me evo ipod nesto zeza.
Bult- Odvažni član
- Broj poruka : 546
Datum upisa : 03.06.2010
Trenutno najvise slusam reggae. Ti me zvukovi jako opustaju
Pored toga slusam cesto i domaci rap.
Mada sto se tice muzike, nisam puno izbirljiva, slusam sve.
Narodna muzika mi nije omiljena, ali ako mi se dopada neka
pjesma, slusam je naravno, zasto da ne
Pored toga slusam cesto i domaci rap.
Mada sto se tice muzike, nisam puno izbirljiva, slusam sve.
Narodna muzika mi nije omiljena, ali ako mi se dopada neka
pjesma, slusam je naravno, zasto da ne
Majolina- Početnik
- Broj poruka : 85
Datum upisa : 21.02.2010
Najviše rnb, pop, rock, metal i neke nase pesme.. A u globalu, mogu sve slušati, nemam baš neki određeni vid muzike
Teixos- Član za primer
- Broj poruka : 1273
Datum upisa : 27.04.2011
Ne vezujem se za žanrove. Ne znače mi ništa. Slušam ono što mi prija i svakom žanru mogu da nađem nešto što volim. Jedino što ne mogu da slušam (kod kuće) jesu narodnjaci, ali kada se nađem u društvu koje sluša, nemam ništa protiv. Ne podcenjujem ukuse, svako ima pravo na svoj izbor, dopalo se to nekome ili ne.
Ika- Zavisni član
- Broj poruka : 4253
Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011
Rekla bih da volim najbolje od raznih muzickih stilova, od rock i pop muzike do opere i klasicne muzike, pomalo rapa, i cak i nekih starogradskih, mada generalno ne volim narodnu muziku. Ne volim agresivne ritmove, pa rijetko nadjem nesto da volim u tehno, heavy metal (uglavnom volim balade iz ovog stila), punk stilu itd.
Medju omiljenim izvodjacima su mi Beatles, Rolling Stones, Genesis, Pink Floyd, Nirvana, Muse, Kings of Leon, Mumford & sons, U2, Dire Straits, Mark Knopfler, Michael Jackson, Rihanna i Madonna.
Od klasicne muzike volim sve sto je dobro, a vjerovatno najvise slusam muziku Mocarta, Verdija, Bizea i Pucinija.
Medju omiljenim izvodjacima su mi Beatles, Rolling Stones, Genesis, Pink Floyd, Nirvana, Muse, Kings of Leon, Mumford & sons, U2, Dire Straits, Mark Knopfler, Michael Jackson, Rihanna i Madonna.
Od klasicne muzike volim sve sto je dobro, a vjerovatno najvise slusam muziku Mocarta, Verdija, Bizea i Pucinija.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Dalila, tema za ono što trenutno slušamo je https://wall.serbianforum.info/t245p660-uzivajmo-zajedno, a ovde pričamo o našem muzičkom ukusu.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Datum upisa : 15.01.2010
Najviše slušam džez i bluz. Onda neke balade. Naša starogradska muzika i neke ultra stare narodne pesme. Đoka balašević, pomalo Azra, Kazalište i Dugme.
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Pokusavam da slusam sto vise razlicite muzike, jer svaki zanr ima nesto lijepo da ponudi.
Na primjer nisam ocekivao da ce mi se svidjeti Jay Z.
Na primjer nisam ocekivao da ce mi se svidjeti Jay Z.
Bult- Odvažni član
- Broj poruka : 546
Datum upisa : 03.06.2010
Slušam heavy metal i pover metal, nešto od eksperimentalnog metala (kao što su hero metal, riot opera, avant-garde), ali heavy i power su nešto što obožavam. Takođe volim da čujem ponešto od japanske pop muzike, zato što je, za razliku od domaćeg i zapadnog, lepršav, sladak, veseo i teme su im lepše. Volim i klasičnu muziku.
Ono što ne mogu da slušam su naši narodnjaci, kao i naša pop muzika. Nema šanse, ne trpim. Ne volim ni rock ni punk, uz retke izuzetke. Posebno ne trpim alternativni rok, to me izluđuje.
Ono što ne mogu da slušam su naši narodnjaci, kao i naša pop muzika. Nema šanse, ne trpim. Ne volim ni rock ni punk, uz retke izuzetke. Posebno ne trpim alternativni rok, to me izluđuje.
Benzaiten- Početnik
- Broj poruka : 79
Godina : 32
Datum upisa : 15.07.2011
Kad cujem kako neko pljuje po bilo kojoj vrsti muzike,
pa jos kad cujem da se neke osobe za stvarno posvadjaju zbog razlicitog misljenja.....e tad poludiiiim!
Ili jos bolje kad neko pokusava da ti nametne neku muziku, i onako kao ponizavate jer slusas turbo folk. Xaxaxa to mi je najsmesnije.
Ne vezujem se zanrove.
Slusam sve sto prija mojim usima, dovoljno je da se neki deo u pesmi meni svidja, slusacu je.
Nije mi bitno je l turbo folk, narodna, rock, pop- domaci strani....ma nebitno. Slusam sve od Jelene Karleuse do Guns"n"Roses.
Ne razumem se bas najbolje u muzicke pravce, ali ono sto znam jedino da ne prija mojim usima je teski metal.
Gde pevaci vriste , deru se ....skoro pa se ni ne razume sta izgovaraju! To urlanje ne podnosim, niti vidim u toj muzici nista dobro,
osim sto znaju svirati instruumente.
Kao stos am napisala nisam vezana ni za jedan zanr,
ali obozavam nas domaci rock.
Prljavo kazaliste, Parni valjak, Divlje jagode, Generacija 5..i mnoge druge ... Hvala ti yt sto postojis
pa jos kad cujem da se neke osobe za stvarno posvadjaju zbog razlicitog misljenja.....e tad poludiiiim!
Ili jos bolje kad neko pokusava da ti nametne neku muziku, i onako kao ponizavate jer slusas turbo folk. Xaxaxa to mi je najsmesnije.
Ne vezujem se zanrove.
Slusam sve sto prija mojim usima, dovoljno je da se neki deo u pesmi meni svidja, slusacu je.
Nije mi bitno je l turbo folk, narodna, rock, pop- domaci strani....ma nebitno. Slusam sve od Jelene Karleuse do Guns"n"Roses.
Ne razumem se bas najbolje u muzicke pravce, ali ono sto znam jedino da ne prija mojim usima je teski metal.
Gde pevaci vriste , deru se ....skoro pa se ni ne razume sta izgovaraju! To urlanje ne podnosim, niti vidim u toj muzici nista dobro,
osim sto znaju svirati instruumente.
Kao stos am napisala nisam vezana ni za jedan zanr,
ali obozavam nas domaci rock.
Prljavo kazaliste, Parni valjak, Divlje jagode, Generacija 5..i mnoge druge ... Hvala ti yt sto postojis
Born to die- Profi
- Broj poruka : 315
Datum upisa : 19.08.2012
Born, slazem se s tobom. I meni je taj teski metal i to urlanje (jer, to po meni nikako nije pjesma s obzirom da niti razumijem tekst niti bas uzivam dok neko tako urla) uzas i nesto sto vjerovatno nikad necu zavoljeti.
Ostalo mogu biti razliciti zanrovi, ali preferiram domace, rock, pop, narodna, turbo-folk, pa i repanje.
Glupo mi je to stalno pljuvanje po turbo-folku. Jeste, uglavnom se radi o jako glupim tekstovima, ali tekstovi se uvrte, a muzika je uglavnom dobra. Daleko od tog da slusam samo turbo-folk, ali s vremena na vrijeme pustim mozak na pasu i neku takvu pjesmicu. Ne razumijem one koji u svemu traze jake tekstove, dubokoumnost, bla-bla... uzmi pa citaj, i opusti se ponekad uz dobar ritam, a glup tekst
Ostalo mogu biti razliciti zanrovi, ali preferiram domace, rock, pop, narodna, turbo-folk, pa i repanje.
Glupo mi je to stalno pljuvanje po turbo-folku. Jeste, uglavnom se radi o jako glupim tekstovima, ali tekstovi se uvrte, a muzika je uglavnom dobra. Daleko od tog da slusam samo turbo-folk, ali s vremena na vrijeme pustim mozak na pasu i neku takvu pjesmicu. Ne razumijem one koji u svemu traze jake tekstove, dubokoumnost, bla-bla... uzmi pa citaj, i opusti se ponekad uz dobar ritam, a glup tekst
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Ja slušam uglavnom domaći pop/rok a uz to slusam i sve sto mi se dopadne ( u šta ne spada elektronika, metal i slični pravci).
Nisam zaludjenik za muziku i ne smatram da pesma mora da ima neki ko zna kakav tekst i smisao, bitno mi je da mi se sviđa kako zvuči
Nisam zaludjenik za muziku i ne smatram da pesma mora da ima neki ko zna kakav tekst i smisao, bitno mi je da mi se sviđa kako zvuči
Miloš_88- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3461
Datum upisa : 22.03.2011
Pa.. volim pop, rock i u zadnje vrijeme trance ponekad. Volim i nasu domacu zabavnu muziku i pokoju baladicu kad nisam raspolozena bas...
Miss Helen- Novajlija
- Broj poruka : 18
Datum upisa : 07.12.2012
Strana 1 od 2 • 1, 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu