Šta slušate?
+21
Miloš_88
ces@ric@
Born to die
Benzaiten
male
dalila
Troja
Ika
Teixos
Majolina
Bult
VanGoga
Ireth
Stephan^^
polly88
amaranth
alhemicarka
child_in_the_night
nexstosic
f-lady
Still_dreaming
25 posters
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Šta slušate?
U zadnje vrijeme sve vise slusam rusku muziku. Obicno su to one zenskaste pjesme
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Aha. Dina Dan, recimo.
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Indie,trip hop,ambijentalnu,metalcore,symphonic metal,power metal,alternative rock,progresive rock,pop,punk,gothic,klasičnu,hardcore itd...
Dafne- Istraživač
- Broj poruka : 157
Datum upisa : 27.04.2014
Pa slušam sve i u svakoj muzici imam nešto što mogu da slušam a ima nešto što brzo promenim.Nisam rob jednog pravca i nisam od onih koji muziku ocenjuju samo zato što im se na primerr da tako pravo da nešto ocene.Ako meni ne prija taj stil ,ne mora da znači da sam ja u pravu al isto tako ni pojedinci nemaju pravo da omalovažavaju ono što se njima ne dopada.Muzika je svuda oko nas i nije svuda dobro došla ali treba da znamo da ni mi nismo svima dragi il simpatični pa se eto nalazimo u istom autobusu ,prodavnici ,poslu...
Muzika je stvorena za sve ,svako može da uzme šta mu se svidja
Muzika je stvorena za sve ,svako može da uzme šta mu se svidja
promaja- Početnik
- Broj poruka : 91
Datum upisa : 23.12.2012
Muziku biram u skladu sa raspoloženjem. Sluša se sve što je za ljudsko uho.
Uglavnom imam neke izvođače koje slušam neki period pa onda nađem nove a neki se stalno provlače kroz zvučnike.
Uglavnom imam neke izvođače koje slušam neki period pa onda nađem nove a neki se stalno provlače kroz zvučnike.
Dionis- Novajlija
- Broj poruka : 24
Datum upisa : 14.06.2015
Strana 2 od 2 • 1, 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu