Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.

Join the forum, it's quick and easy

Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.
Zid
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lepe i ružne žene

5 posters

Ići dole

Lepe i ružne žene Empty Lepe i ružne žene

Počalji od Dafne Sre Jun 25, 2014 12:13 am

Da li smatrate da je lepšim, zgodnijim i seksipilnijim ženama sve u životu lakše nego ružnijim ženama?

Svako voli lepe ljude,uvek će neka sa velikim sisama, dobrim nogama ili zavodljivim pogledom imati više šanse da prođe na kastingu za posao nego neka od 100 kg ili daskara.

Možda se svaka žena jednom zapita u svom životu da li je lepa ili ružna.Kada lepa shvati svoje prednosti,onda se nadigne,postane kuja i gazi druge žene,vadeći se na svoju spoljašnjost.Dok se ružne žene pomire sa svojom sudbinom, i odluče da se dokažu svetu tako što će postati spisateljice, slikarke, političarke itd.

A često se ispod svog tog glamura i sjaja lepih žena zapravo krije jedna površna, ništavna duša, koja nema nikakvu harizmu i dobrotu u sebi, nakon razgovora sa jednom takvom čovek poželi da pobegne. S druge strane, ružne žene obično mogu imati dobru dušu i neku harizmu, mada je sve to individualno. Neke postanu i ogorčene i besne na svet oko sebe, i kunu muškarce.

Sad se setih i jednog Andrićevog citata:
‚‚Ima žena koje su neugledne i opore na oči, kao seoski hlebac, ali kriju u sebi veliku i zdravu slast za onoga ko se ne da zbuniti spoljašnjošću nego gleda i oseća dublje i stvarnije.''

I još jedan citat:
‚‚Lepe žene nikada ne sumnjaju u svoju inteligenciju, ali inteligente žene uvek sumnjaju u svoju lepotu''

Šta vi mislite generalno o svemu ovome? Koliko je zapravo u 21. veku bitan fizički izgled čoveka, i da li je takvim ljudima zapravo lakše?
Dafne
Dafne
Istraživač
Istraživač

Broj poruka : 157
Ženski Lokacija : Universe
Datum upisa : 27.04.2014

Nazad na vrh Ići dole

Lepe i ružne žene Empty Re: Lepe i ružne žene

Počalji od Troja Sre Jun 25, 2014 1:09 am

Prije svega ne mislim da je to sto je neko ruzan ikakva garancija da nije i djubre. Zapravo sam imala jednu takvu koleginicu koja je imala 100 kila i koja je bila najzajedljivije i najlijenje stvorenje koje sam ikada vidjela. Ima i lijepih zena koje ne samo sto nisu kuje, nego su divne osobe. Mislim da su pogresne tvoje predrasude prema ovim dvijema skupinama ljudi.

Sto se tice toga da li je lijepim ljudima lakse, to zavisi od mnogo faktora. U principu ce lijepa osoba prije dobiti pozitivnu reakciju ljudi od nekog ko nije lijep, a slicne je inteligencije. Ako je neko lijep, a glup, mislim da mu to nece mnogo pomoci u zivotu.

Ima i mnogo drugih faktora koji uticu na to kako je kome. Tako ce, na primjer, neko sa rodbinskim vezama uvijek bolje proci na poslu od lijepih, vrijednih i sposobnih ljudi koje te veze nemaju. Zato ne treba generalizovati.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 17011
Ženski Lokacija : London
Datum upisa : 08.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Sre Jun 25, 2014 1:15 am

Uh, izgleda da te je neka lijepa zena bas naljutila :D

Najprije, ja licno razlikujem pojmove "zgodna" i "lijepa". Lijepa zena je meni lijepa u licu, moze biti lijepa na sto nacina. Zgodna zena ne mora imati lijepo lice, ali ima dobro tijelo. Tako da jedna, kako ti kazes daskara moze biti lijepa, isto kao i stokilasica. Moja, sad vec bivsa, cimerica ima negdje 115 kilograma, ali ima vrlo lijepe crte lica.
Nazalost, mislim da vecina ljudi to uopce ne primjecuje, da jedino primjecuju tu njenu debljinu. Mozda bi primjecivala da ona nije tako zajedljiva i puna samopouzdanja.

U ovom stoljecu, fizicki izgled je postao jako znacajan. Mediji nas bombarduju tim.

Ja smatram da nisu sve lijepe zene drske, kuje koje gaze sve pred sobom. Neke su, naprotiv, povucene, jer nisu svjesne svoje ljepote. Na drugu stranu, postoje ruzne zene, koje imaju visak samopouzdanja, vjeruju da su lijepe i ponasaju se kao prave kuje.

Da li je lijepim ljudima lakse? Ne, lakse je ljudima koji imaju vise samopouzdanja, bili oni ruzni ili lijepi.

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 11888
Ženski Datum upisa : 03.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dafne Sre Jun 25, 2014 1:25 am

Nisam baš mislila da su sve lepe žene kuje a ružne svetice,govorila sam generalno.Naravno da je sve individualno.
Ali na tv su stalno neke lepotice,nameću se neki ideali,i mnogi muškarci vređaju ružne žene,muka mi je od cele te priče oko izgleda i potrage za savršenstvom.Često čujem neke ljude koji komentarišu druge tipa ''Ala je ružna,vidi ti nje'' i sl,kao da neko manje vredi ili je debil ako nije baš privlačan,ili površne priče tipa ''Ju,kakvo dupe ona ima,blago se njoj''.

Džabe im dupe i sise i lepo lice kad je glava prazna...
Dafne
Dafne
Istraživač
Istraživač

Broj poruka : 157
Ženski Lokacija : Universe
Datum upisa : 27.04.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Sre Jun 25, 2014 1:40 am

Ja generalno mislim da se izgled ne bi trebao tako javno komentarisati. To je ruzno. OK, reci za nekog da je lijep, udijeliti kompliment. Ali, "vidi kako je mrsava/debela" je zaista suvisno. Sta time postizes nije mi jasno? Kad pokazes drugoj osobi debelu curu i komentarises je, ti naglo postajes ljepsi? A ako te cuje, ona ce naglo odluciti da smrsa i proljepsa se? Ne, samo mozes povrijediti njena osjecanja.

A to, uglavnom musko, komentarisanje dobre zadnjice je neumjesno, ali ocigledno kod tih nekih djevojaka to pali. Takvim muskarcima je i nebitno to sto je glava prazna.

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 11888
Ženski Datum upisa : 03.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ivana_ Sre Jun 25, 2014 7:45 am

Ovako - lično smatram da je lepota jako složena i diskutabilna, pogotovo za nas umetnike, i verujem da svako od nas, bio muškarac ili žena ima svoju sopstvenu lepotu bića. A šta je oku većine lepo - meni lično je smorna i odvratna stvar. Međutim u svetu u kakvom danas živimo plasiraju se određeni šabloni lepote - što nikako ne znači da taj šablon i jeste odista lepota. Za mene je najčešće najlepše nešto što ljudi i ne primete, ja vidim svet očima kreatora i tvorca, ne čuo me Bog, pa se ne naljutio ali tako je. I ne smatram da im je puno lakše. Možda u mladosti. Mladost svakako prođe. Niko nije imun na bore i vreme. A potom ostane ljuska od tih ljudi koji samo lepotu imaju. Oni pak, čistog srca, puni duše - srećno stare. I to je po meni najbitnije. Promeniti se spolja a ostati isti - najvažnije je u svemu.

She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?

Ivana_
Ivana_
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Broj poruka : 3079
Ženski Jarac Godina : 36
Datum upisa : 11.12.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dora_Mar Ned Jan 22, 2017 11:50 am

Da se ne lažemo postoje lijepe i ružne žene, tj. postoje lijepe i ružne osobe. Ono što ljudi ne shvataju danas, a to se vidi iz toga što su ljepotu sveli na fizički pojam i stavili ga u jedan kalup, pa danas svaka druga žena liči jedna na drugu to je sledeći problem.  Danas smo došli do toga da se svi pozivaju na neku različitost a u toj različitosti su svi isti. ( ne znam da li me shvatate :) )
Onda, ljudi miješaju ljepotu i vulgarnost.
A takođe ne shvataju da 'savršenstvo' (ako postoji na ovom svijetu) je dosadno.
Da fizički izgled je bitan, bio je i ranije a i sad je. Ali stvarno mislim da su mu ljudi pridali toliko mnogo značaja da zalaze u površnost i gube iz vida mnogo bitnije stvari.
Dora_Mar
Dora_Mar
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Broj poruka : 2926
Ženski Vodolija Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole