Ko vas je danas oduševio?
+32
Bult
Virginija_Woolf
pahuljica
Theseus
Eurinome
Teixos
male
polly88
Miloš_88
hermina
Ika
Dora_Mar
enigma_
Shadow
chegirl
Ateh
VanGoga
anika_panika
Callisto
Nymphadora
amaranth
child_in_the_night
Liza_N.
perce
zanesena
Maja
f-lady
ces@ric@
Bella
nexstosic
Catwoman
Still_dreaming
36 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 11 od 16
Strana 11 od 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Re: Ko vas je danas oduševio?
Tata.
Probudila sam se s temperaturom 38, jedva sam stajala, a on je bio jedini kući. Prvi put otkako znam za sebe on je bio zabrinut i ja sam se skoro rasplakala kada sam vidjela koliko mu je zapravo stalo, a inače ne zna to pokazati.
Probudila sam se s temperaturom 38, jedva sam stajala, a on je bio jedini kući. Prvi put otkako znam za sebe on je bio zabrinut i ja sam se skoro rasplakala kada sam vidjela koliko mu je zapravo stalo, a inače ne zna to pokazati.
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010
Poet ..
.. zbog ..
"Najveća skulptura je duga 120 m, a 'Kristalni zamak', sav od leda, prekriva zimski tematski park na visini od 48 metara. "
.. zbog ..
"Najveća skulptura je duga 120 m, a 'Kristalni zamak', sav od leda, prekriva zimski tematski park na visini od 48 metara. "
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
Veterinar koji nije naplatio pregled, samo je dao savet a i kuca je zdrava
No zato nas je poslao u apoteku za neke sitnice, a tamo je bio poveći račun
Apotekarka je bila izuzetno ljubazna, čak je i neke igračke poklonila,tako da sam skoro zaboravila na račun
No zato nas je poslao u apoteku za neke sitnice, a tamo je bio poveći račun
Apotekarka je bila izuzetno ljubazna, čak je i neke igračke poklonila,tako da sam skoro zaboravila na račun
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
Stara i nova cimerka (posto smo u domu zivjele skupa, a sad ponovo), brat i momak - jako su mi pomogli sa selidbom, posto su daleko jaci i uglavnom veci od mene. Skoro pa nista nisam morala uraditi. Posebno me brat odusevio
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Brat koji je pustio ‚‚Bring me to life'' kad sam seo u auto. Valjda da vidim da i on to sluša. ( )
I ova fenimenalna devojka, žena, nije ni bitno - ova osoba!
Žao mi je što nije prošla dalje od polufinala večeras, pošto sistem glasanja nije baš najbolji. Onaj ko dobije najviše glasova publike ide direktno u finale, a žiri bira između 2. i 3. mesta ko ide dalje. Ona nije imala dovoljno glasova i nije bila među tih troje. I Tasovac je prokomentarisao da mu je žao što ona nije prošla dalje. Ovo je 1. put da sam ja poslao sms za nekoga, što govori da sam baš oduševljen. Postaviću jednom prilikom njen velčerašnji nastup na forum - čim izađe na youtube.
I ova fenimenalna devojka, žena, nije ni bitno - ova osoba!
Žao mi je što nije prošla dalje od polufinala večeras, pošto sistem glasanja nije baš najbolji. Onaj ko dobije najviše glasova publike ide direktno u finale, a žiri bira između 2. i 3. mesta ko ide dalje. Ona nije imala dovoljno glasova i nije bila među tih troje. I Tasovac je prokomentarisao da mu je žao što ona nije prošla dalje. Ovo je 1. put da sam ja poslao sms za nekoga, što govori da sam baš oduševljen. Postaviću jednom prilikom njen velčerašnji nastup na forum - čim izađe na youtube.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Datum upisa : 15.01.2010
Nick Cave Novi album trebao je biti dostupan tek za 2 tjedna, ali "procurio" je na net pa sam ga odmah morala preslušati i evo uživam već sat vremena I nakon petnaest studijskih albuma zvuče savršeno...
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
Cesarica svojim vrlo duhovitim postom u Utopiji. Nisam se odavno tako od srca ismijala! Svaka cast, ces!
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Bult- Odvažni član
- Broj poruka : 546
Datum upisa : 03.06.2010
Mene ste vi svojim reakcijama
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
Božanstven alt .. i njen (ako sam dobro upamtila termin) vibrato
.. a tek izbor pjesama ..
.. a tek izbor pjesama ..
ms.k- Zavisni član
Prijatelji mog supruga koji su se sami ponudili da mi donesu neki lijek kada budu dolazili u London. Vrlo lijepo i velikodušno od njih.
Troja- Legendarni član
Nije danas, juce, ali me danas jos drzi: Dragi, donio mi trazenu ruzu. Bila sam ubijedjena da ce smisliti neki razlog da je ne donese (posto ne voli romantiku i cvijece mu je glupo)
Htjedoh maloprije spomenuti, pa ne stigoh - cesarica i Still i njihove priče o djetinjstvu i uspomenama na dede. Divno.
Troja- Legendarni član
Tata koji nije poslušao mamu i mene i ipak odlučio udomiti kuče Bila sam protiv toga da donese psa jer nam je već puno dvorište mačaka. Ali kad je to malo stvorenje stiglo pred vrata, odmah sam se zaljubila
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
Ika me oduševio videom koji je postavio u ‚‚Naslikano kamerom''
Amor fati
Live today
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
.. Still .. .. zbog posta u 'Naslikano kamerom' .. prelijepo
ms.k- Zavisni član
Djeca danas u školi. Održala sam prvi sat na praksi, sat lektire. Djeca su bila tako divna, aktivna, zanimljiva... Stvarno sam oduševljena, uživala sam dok sam radila s njima i jedva čekam sljedeći sat
Također su me oduševile kolege s fakulteta. Radili su amatersku predstavu, večeras sam ih gledala i bili su baš zabavni, lijepo sam se nasmijala
Također su me oduševile kolege s fakulteta. Radili su amatersku predstavu, večeras sam ih gledala i bili su baš zabavni, lijepo sam se nasmijala
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
Oduševili su me učenici. Danas sam menjao koleginicu, pošto je ona morala da odsustvuje i imao sam divan čas, baš sam uživao. Na kraju su mi rekli: ‚‚Je l' baš morate da nas napustite?"
Žao mi je što neću predavati tako divnoj grupi.
Žao mi je što neću predavati tako divnoj grupi.
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
Starije dete.
Polako i sigurno postavlja svakoga na svoje mesto, najpre sebe, pa svoju devojku i naravno nas ukućane.
Konačno se ne oseća težak vazduh u kući.
Polako i sigurno postavlja svakoga na svoje mesto, najpre sebe, pa svoju devojku i naravno nas ukućane.
Konačno se ne oseća težak vazduh u kući.
enigma_- Veteran
Sad ovaj video
Ovo moje ništa ne zna u odnosu na ovu kucu
Džabe sam onoliki trud uložila u nju
Ovo moje ništa ne zna u odnosu na ovu kucu
Džabe sam onoliki trud uložila u nju
enigma_- Veteran
Djeca na čiju sam školsku priredbu danas išla. U 4 razreda ima ih ukupno 7 učenika, ali toliko su se potrudili zajedno s učiteljicom, da su mi na kraju priredbe bile oči pune suza. Oduševljena sam svime što su prikazali - igrokazi, recitacije, plesovi, pjevanje, sviranje... Priredba je trajala skoro sat i pol. Skidam kapu i klanjam se!
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
Moja sestra, ne rođena, sa kojom se vrlo retko viđam. Ona je jedna fantastična osoba - duhovita, jaka, samouverena, a iznad svega - drugarčina.
Always believe that something wonderful is about to happen...
Liza_N.- Počasni član
- Broj poruka : 2032
Datum upisa : 04.05.2010
Prijateljica, provele smo divno popodne zajedno, prisećale se nekih dana kad nismo razmišljale.posebno ona
Recimo kad su bili kondukretu u autobusu i išli od putnika do putnika da bi prodali kartu, ona nije htela da kupi kartu.
Išle sme negde i čovek prišao ja kupila kartu, a ona iz čista mira tražila drugu kartu, a ne onu koju je on odcepao.
Ja šokirano je gledala, a i ostali putnici.Da bi ona meni rekla "šta me gledaš, neću tu kartu, on je liznuo prst, pa odcepao kartu i meni tako prenosi bakcile" Najpre sam bila u šoku, da bi posle dobila napad smeha.
Naravno isterala je svoje sa kondukterom, a ja sam se smejala i nabila glavu u prozor
Recimo kad su bili kondukretu u autobusu i išli od putnika do putnika da bi prodali kartu, ona nije htela da kupi kartu.
Išle sme negde i čovek prišao ja kupila kartu, a ona iz čista mira tražila drugu kartu, a ne onu koju je on odcepao.
Ja šokirano je gledala, a i ostali putnici.Da bi ona meni rekla "šta me gledaš, neću tu kartu, on je liznuo prst, pa odcepao kartu i meni tako prenosi bakcile" Najpre sam bila u šoku, da bi posle dobila napad smeha.
Naravno isterala je svoje sa kondukterom, a ja sam se smejala i nabila glavu u prozor
enigma_- Veteran
Oči dve žene koje sam video u autobusu. Tj. celo njihovo lice koje je nekako milo. Njih tri su bile u autobusu zajedno (njih dve sa jednom opajdarom) i ćaskale onako opušteno sa iskrenim osmehom, bez zajedljivosti (izuzimam opajdaru) o nečemu ne toliko bitnom (ni reč nisam čuo, čitao sam iz očiju i osmeha). Opajdara je bila mojih godina, nesvesna privilegije koju ima (da sedi i ćaska sa dva divna bića).
Ja sam prosto fasciniran njima dvema! Toliko su zračile nekom blagom energijom koja kao da ih štiti od svega što ih okružuje. Diskretno našminkane, namirisane samo sobom i slobodne, jer su slobodne iznutra. Predivne! Njihove oči sam nazvao očima srne, ali nije to pravi naziv. Srne su plašljive, a one se ne plaše. Nisu glupe, pa da ne znaju da treba uvek da imaju dozu straha, nego su jednostavno oslobođene svih prizemnosti i na njih ne obraćaju pažnju. Doduše, ne obe u potpunosti. Ova koju sam duže posmatrao, bila je potpuno čista. Igledala je mlađe nego što joj oči govore i osećao sam da je mlađa od mnogih njenih vršnjakinja, mlađa i od ove opajdare mojih godina, a ipak ne naivna, niti lakomislena. Čarobna. Drugu sam samo na nekoliko sekundi video - komad straha u očima, komad neverice i uverenje da ne vredi zastajati i udubljivati se u značenje pogleda opajdare. Izašli smo na istoj stanici (ta druga i ja), ali se nisam okrenuo da je opet vidim. Začarolile su mi dan, dosta od njih za mene.
Ja sam prosto fasciniran njima dvema! Toliko su zračile nekom blagom energijom koja kao da ih štiti od svega što ih okružuje. Diskretno našminkane, namirisane samo sobom i slobodne, jer su slobodne iznutra. Predivne! Njihove oči sam nazvao očima srne, ali nije to pravi naziv. Srne su plašljive, a one se ne plaše. Nisu glupe, pa da ne znaju da treba uvek da imaju dozu straha, nego su jednostavno oslobođene svih prizemnosti i na njih ne obraćaju pažnju. Doduše, ne obe u potpunosti. Ova koju sam duže posmatrao, bila je potpuno čista. Igledala je mlađe nego što joj oči govore i osećao sam da je mlađa od mnogih njenih vršnjakinja, mlađa i od ove opajdare mojih godina, a ipak ne naivna, niti lakomislena. Čarobna. Drugu sam samo na nekoliko sekundi video - komad straha u očima, komad neverice i uverenje da ne vredi zastajati i udubljivati se u značenje pogleda opajdare. Izašli smo na istoj stanici (ta druga i ja), ali se nisam okrenuo da je opet vidim. Začarolile su mi dan, dosta od njih za mene.
Amor fati
Live today
Strana 11 od 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Similar topics
» Šta vas je danas iznerviralo?
» Brak danas
» Šta se danas čita?
» Danas otkriveno