Ko vas je danas oduševio?
+32
Bult
Virginija_Woolf
pahuljica
Theseus
Eurinome
Teixos
male
polly88
Miloš_88
hermina
Ika
Dora_Mar
enigma_
Shadow
chegirl
Ateh
VanGoga
anika_panika
Callisto
Nymphadora
amaranth
child_in_the_night
Liza_N.
perce
zanesena
Maja
f-lady
ces@ric@
Bella
nexstosic
Catwoman
Still_dreaming
36 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 12 od 16
Strana 12 od 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Re: Ko vas je danas oduševio?
Deca
Znaju da im otac nije primio platu, pa me pitali da l mi trebaju parice i to onako puno sebe
Znaju da im otac nije primio platu, pa me pitali da l mi trebaju parice i to onako puno sebe
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
Nije danas, ali nisam stigao da napišem. U ponedeljak me je oduševila šefica koja je samoinicijativno sela da razgovara sa mnom iskreno i otvoreno. Pitala me je šta planiram i otvoreno mi rekla šta mogu da očekujem u firmi. Rekla mi da kao neko sa fakultetom sigurno neću biti zadovoljan time, posavetovala me da tražim nešto drugo i obećala da će se potruditi da izdejstvuje kod ‚‚više sile'' da počnem da dobijam bar nešto za svoj rad dok ne nađem nešto bolje. Ženi sam postao drag i nije želela da me zavlači i priča mi priče samo zato što joj trebam. Baš me je oduševila, nisam to očekivao. Nisam očekivao da ću ikad imati nadređenog koji je tako dobra, poštena i iskrena osoba.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Sinoć, u stvari. Najbolja drugarica koja me je lepo saslušala, razumela sve i ponudila pomoć. Mnogo je bitno imati takve ljude u životu.
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
Koleginica na poslu koju inače ne poznajem, ali koja mi je izgledala gotivno i ‚‚družljivo'', koja je pustila Florence (oba albuma) tiho da joj svira dok radi, a pošto sam bio u blizini, čuo sam sve pesme. Mislio sam da ne mogu da radim uz muziku, ali Florence je Florence.
Amor fati
Live today
- Mali brat, ipak je dosao na moj rodjendan
- Djevojka mladjeg brata (koju sam jednom u zivotu vidjela i upoznala), jer mi je medju prvima cestitala rodjendan. I dalje nase prepisivanje na Facebooku, u kom mi se ucinila vrlo kulturnom i zrelom
- Drugi brat koji je bio izuzetno pazljiv i trudio se da sve prodje kako treba
- Djevojka mladjeg brata (koju sam jednom u zivotu vidjela i upoznala), jer mi je medju prvima cestitala rodjendan. I dalje nase prepisivanje na Facebooku, u kom mi se ucinila vrlo kulturnom i zrelom
- Drugi brat koji je bio izuzetno pazljiv i trudio se da sve prodje kako treba
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Bratić koji je prije dva dana za petnaestak minuta naučio voziti bicikl bez pomoćnih točkića uz moju asistenciju
I prijateljica koja već skoro pola godine radi u SAD-u. Sjetila me se i poslala razglednicu Uskoro se vraća kući, jedva čekam da ju vidim.
I prijateljica koja već skoro pola godine radi u SAD-u. Sjetila me se i poslala razglednicu Uskoro se vraća kući, jedva čekam da ju vidim.
- Spojler:
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Datum upisa : 28.07.2010
Rodica koja mi je poslala neku vrlo dobru provalu. Nije sala, inace bih postavila na forum da se i drugi nasmiju.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
- Majstori i cimerka, zavrsili su kuhinju, sad cu moci normalno da kuham!!!
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
.. Frank Lloyd Wright .. ..
.. čovjek je od nečeg jednostavnog, tj. nekih jednostavnih oblika, napravio nešto komplikovano i jednostavno u isto vreme .. i nešto što pripada mjestu na/u kojem je i u isto vreme kao da je došlo iz budućnosti, ali mu je mjesto tu gdje jeste i tamo .. tako nekako ..
.. overwhelmed ... .. .. ..
.. čovjek je od nečeg jednostavnog, tj. nekih jednostavnih oblika, napravio nešto komplikovano i jednostavno u isto vreme .. i nešto što pripada mjestu na/u kojem je i u isto vreme kao da je došlo iz budućnosti, ali mu je mjesto tu gdje jeste i tamo .. tako nekako ..
.. overwhelmed ... .. .. ..
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
Sef. Najprije jer je na moj upit hoce li provjeriti nesto sto sam trebala poslati, odgovorio da nece, da mi vjeruje dovoljno. Kasnije je zafrkavao mog brata za curu, sto je ispalo odlicno, onako opusteno, a brat se ne smije naljutiti
Vozac, jer me je sam od sebe danas odlucio odvesti skroz do kuce
Vozac, jer me je sam od sebe danas odlucio odvesti skroz do kuce
Tata. Kupio mi je telefon ‚‚dodirne tehnologije". Nije da mi je nešto trebao ni novi telefon, a kamoli dodirni, ali me oduševilo to, najviše što mi pokazuje da je on sasvim ok prema meni, kao i ranije. I iskreno, više me je oduševio gest, nego telefon sam. Mislim, kul je što ću sad moći kao čovek bez cimanja drugih da pišem u temi ‚‚100 dana sreće", ali to je otprilike to Trenutno sam hendikepiran za kucanje poruka Ali sam kamerom svakako oduševljen. I divno se osećam zbog toga što je on zadovoljan, jer je video da me je oduševio. Mnogo mi znači ovakvo nešto, jer sam mislio da će odnosi dugo biti napeti.
Amor fati
Live today
Gradjevinac koji je rekao da bi nam njegova firma sredila potkrovlje za cijenu koju smo i očekivali i kojoj smo se nadali. Pošto smo u utorak dobili ponudu da platimo duplo za taj isti posao, ovo nas je stvarno obradovalo.
Troja- Legendarni član
Vozac (da, onaj koji me inace izludjuje) i racunovodja. Brat nas je sluzbenim autom vozio na posao i imali smo manji udes i ostetili auto. Vozac je pomogao bratu da to popravi, a da se ne sazna. Racunovodja je isto uletio i na nagovor vozaca slozio se da se to zataska, da sefovi ne saznaju
Astrolog Jonathan Cainer. Već neko vrijeme mi fenomenalno pogadja šta mi se dešava. Provjerite i javite da li je i vama nešto pogodio.
Troja- Legendarni član
Skoro svakodnevno me oduševljava moj cimer. Malim i neočekivanim stvarima i znacima pažnje. Potpuno različiti, a skoro savršeno funkcionišemo.
Amor fati
Live today
Par kolega koji su mi pomogli da zapakujem kompjuter, štampač i telefon, pa sam sa posla mogla otići dosta rano, te sam imala dovoljno vremena da se pripremim za put.
Troja- Legendarni član
Moj drug iz detinjstva je danas kum na svadbi, bilo je prelepo videti ga u centru pažnje. Puno mi je srce. Uloga kuma mu tako pristaje, da se ja pitam svakom bi kumovao. I Polly - Hvala što postojiš!
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Datum upisa : 11.12.2012
Momak, svojom brigom o mom zdravlju
Otac .. ustao se prije mame .. i ostavio joj poruku (na kuhinjskom stolu) .. za kad se razbudi .. 'prženice. i čaj. (ako može)' .. dva sata kasnije .. mama se ne budi .. šalje joj sms .. 'tebe ću po smrt da pošaljem. ženo, gladan sam.' ..
'Interventna jedinica' vektora .. dva dečka .. njihove kolege su potrošile prije nekolka dana više od sat na traljav (ne)rad koji su oni popravili u roku jedne cigarete marlbora .. oduševljana i beskrajno zahvalna (što postoji neko kao što su oni) ..
Sestrini đaci .. ispotpisivali su se na papire .. i crtali smajlije i srca .. među petacima ima i džastina bibera .. (štrumfčad mala maštovita ) ..
Prijatelj .. sa avgustovskim Markesom ..
Duša moje duše .. fotografijom .. (njegova moja omiljena) ..
Kuma .. fotografijama sa Paga .. nadrealne su ..
Moram makar jednu da nakačim ..
'Interventna jedinica' vektora .. dva dečka .. njihove kolege su potrošile prije nekolka dana više od sat na traljav (ne)rad koji su oni popravili u roku jedne cigarete marlbora .. oduševljana i beskrajno zahvalna (što postoji neko kao što su oni) ..
Sestrini đaci .. ispotpisivali su se na papire .. i crtali smajlije i srca .. među petacima ima i džastina bibera .. (štrumfčad mala maštovita ) ..
Prijatelj .. sa avgustovskim Markesom ..
Duša moje duše .. fotografijom .. (njegova moja omiljena) ..
Kuma .. fotografijama sa Paga .. nadrealne su ..
Moram makar jednu da nakačim ..
ms.k- Zavisni član
Ms.K svojim nezaustavljivim optimizmom i ljubavi prema zivotu i ljudima.
Troja- Legendarni član
Moj pas, koji se oduševio kada me je video, više nego što sam očekivao.
Ika- Zavisni član
- Broj poruka : 4253
Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011
Radio s, u busu u savršenom trenutku, sa Dok svira radio... .. ..
Noć koja miriše na snijeg i Chanel No. 5 .. .. ..
Noć koja miriše na snijeg i Chanel No. 5 .. .. ..
ms.k- Zavisni član
Ružičasto nebo .. sve je poružičastilo ..
Troja .. ..
Troja .. ..
Troja ::...
Nedostaje mi: Čak i kada smo zajedno
ms.k- Zavisni član
Prijatelj ..
ms.k- Zavisni član