Priznajem...
+5
Dora_Mar
polly88
ces@ric@
Troja
Still_dreaming
9 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 6 od 9
Strana 6 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Priznajem...
...da se ne radujem promjenama koje primjećujem na sebi.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
...da se pitam jesam li pogriješila što ne kupih još kolača. Iz inata, inata, inata...
Troja- Legendarni član
...da mi je jučerašnji rodjendan bio najtužniji od kako znam za sebe.
Troja- Legendarni član
...da sam se sinoć nevjerovatno iznervirala.
Troja- Legendarni član
..hejt
..nervira(š) me
..lažem
..love it it's my thing
..nervira(š) me
..lažem
..love it it's my thing
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
... da me je prilicno iznervirala ova organizacija djevojackog prijateljici sa osobama koje nisu sposobne da se organizuju
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
...da sam jutros jako nervozna.
...da me je juce iznervirala zubarka, te sad razmisljam da promijenim zubara kada bude doslo vrijeme za sledecu redovnu kontrolu.
...da mi je prosli vikend prosao prekrasno. Bas sam uzivala.
...da me je juce iznervirala zubarka, te sad razmisljam da promijenim zubara kada bude doslo vrijeme za sledecu redovnu kontrolu.
...da mi je prosli vikend prosao prekrasno. Bas sam uzivala.
Troja- Legendarni član
...da sam se konacno pomirila s tim da moram traziti novi posao. Moja firma jos postoji, ali je na izdisaju, I bolje traziti dok jos nisam ostala skroz bez posla.
Troja- Legendarni član
... da jos procesiram neke informacije o clanovima moje porodice i da se pomalo osjecam kao u kakvoj telenoveli
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
...da me u zadnje vrijeme prati neki baksuzluk.
Troja- Legendarni član
... da treba da ucim za test, ali mi se nece
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
...da sam jutros previse nervozna i da previse pusim.
Troja- Legendarni član
...da bih platila dobre pare da mogu zaspati ovog trenutka. Vrtila sam se po krevetu dva sata i onda ustala jer je postalo besmisleno dalje pokušavati da zaspem.
Brinu me ovi problemi sa nesanicom jer postaju više norma, nego izuzetak.
Brinu me ovi problemi sa nesanicom jer postaju više norma, nego izuzetak.
Troja- Legendarni član
...da sam jutros bila sva izgubljena kada je zazvonio alarm. Nisam mogla vjerovati da je radni dan. Da ne bi supruga ne vjerujem da bih dosla na posao.
Troja- Legendarni član
...da baš nemam sreće u zadnje vrijeme. Zbog problema u kojima se našla moja firma počela sam tražiti novi posao. Sad mi nadjoše visoko lučenje nekog hormona, pa ću morati hodati po ljekarima dok se to ispita, pa sam se našla u nedoumici da li tražiti posao prije nego što to oposlim ili ne. Ako bi me neko zaposlio teško da bi blagonaklono gledao na dane odsustva kada trebam hodati po pregledima.
Troja- Legendarni član
... da nisam sigurna da li trebamo reci tati i da se plasim posljedica
... da sam na drugu stranu umorna od tolikih skrivanja i lazi i toga da sam konstantno izmedju
... da sam na drugu stranu umorna od tolikih skrivanja i lazi i toga da sam konstantno izmedju
... da nekad ne mogu da podnesem svog muža, a volim ga. Izem ti ...
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Godina : 36
Datum upisa : 11.12.2012
...da postajem nezadovoljna novim poslodavcem. Svake sedmice mi dodaju nove dužnosti i, mada radim bez prestanka i ostajem prekovremeno, ne mogu da stignem.
Troja- Legendarni član
Troja ::...da postajem nezadovoljna novim poslodavcem. Svake sedmice mi dodaju nove dužnosti i, mada radim bez prestanka i ostajem prekovremeno, ne mogu da stignem.
... da mi je ovo poznat osjecaj, ali dok god ne kezes otvoreno da ne stizes, nece se promijeniti
... da zbog istog moj suprug ne voli pretjerano moj posao, zbog cega ponekad imamo rasprave, jer je meni cesto lakse reci ok, nego "ne, daj nekom drugom", pa se to cesto iskoristava
ces@ric@ ::Troja ::...da postajem nezadovoljna novim poslodavcem. Svake sedmice mi dodaju nove dužnosti i, mada radim bez prestanka i ostajem prekovremeno, ne mogu da stignem.
... da mi je ovo poznat osjecaj, ali dok god ne kezes otvoreno da ne stizes, nece se promijeniti
... da zbog istog moj suprug ne voli pretjerano moj posao, zbog cega ponekad imamo rasprave, jer je meni cesto lakse reci ok, nego "ne, daj nekom drugom", pa se to cesto iskoristava
Otvoreno sam rekla da ne mogu preuzimati nikakve nove dužnosti dok neko ne preuzme nešto od mojih, ali se ne osvrću na to. Zapravo je prošle sedmice došlo do sukoba sa vlasnicom firme i njenim potrčkom (direktorom) jer sam otvoreno rekla da ne mogu nešto da uradim jer nemam vremena i nije moj posao i pitala kolegu koji inače radi takve stvari da to uradi to što su meni rekli da uradim. Pozvali su me na razgovor i iskritikovali me jer sam im zaboga povrijedila sujetu.
Prije toga rekli su mi da radim brže od bilo koga ko je za njih prije radio. Očigledno ih to inspiriše da na mene navale sve moguće i nemoguće dužnosti. Fino će se provesti sad kad me ne bude na poslu dva-tri dana, a već sam u zakašnjenjima jer sam zadnja tri dana radila uglavnom ganjanje dužnika.
Troja- Legendarni član
Priznajem da mi je sad drago sto jednu svoju drugaricu nisam preporucila svojevremeno svojoj sefici. Dobila je posao u drugom timu, ali se ponasa tako neodgovorno, nezainteresovano, da bih sad u zemlju propala da sam nekog takvog preporucila.
...da hoću u zemlju da propadnem što toliko dugo nisam bio ovde. Neko vreme ovo mi je bilo uteha, ali sam postavio sebi razne druge prioritete da bih stao na noge tamo gde pripadam. Sad sam tamo, ali svejedno izvinite, ako to ikako može da bude dovoljno.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Datum upisa : 15.01.2010
Volim ovo mesto. Forum Zid mi je zauvek darovao mene. Ovde sam slobodna. Ovde mogu reći sebe, sve o sebi, sve o drugima ... a da naiđem na razumevanje, da nema osuda , , da nema zaziranja. Obožavam vas dragi širokoumni prijatelji. Neznani a znani. Volim ovo mesto svim srcem!
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Datum upisa : 11.12.2012
Strana 6 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 6 od 9
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu