Kako provodite svoje vreme na internetu?
5 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Kako provodite svoje vreme na internetu?
Kada sednete za kompjuter, šta radite?
Koje sajtove posećujete?
Šta gledate/čitate?
U čemu najviše uživate?
Kako vam najbrže proleti vreme na netu?
Koje sajtove posećujete?
Šta gledate/čitate?
U čemu najviše uživate?
Kako vam najbrže proleti vreme na netu?
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Kako provodite svoje vreme na internetu?
Kada imam malo vremena, onda samo provjerim poruke na Gmailu i Facebooku. Ako je hitno, i odgovorim na njih.
Ako imam više vremena, nakon toga provjerim jesu li izašle nove epizode serija koje pratim pa ih stavim na skidanje. Zatim provjerim što se novo pisalo na forumima, ostavim i ja poneki post i eventualno prelistam digitalno izdanje Jutarnjeg lista. Nedavno sam otkrila i Pinterest pa i tamo odem provjeriti što ima novo.
Po potrebi posjećujem Coolinariku, da dobijem ideju što kuhati za ručak.
Kada mi je mrsko praviti playlistu za slušanje, odem na 8tracks radio ili YouTube.
Ne mogu skoro ništa gledati preko interneta jer mi se laptop brzo zagrije i 'crkne'.
Ako imam više vremena, nakon toga provjerim jesu li izašle nove epizode serija koje pratim pa ih stavim na skidanje. Zatim provjerim što se novo pisalo na forumima, ostavim i ja poneki post i eventualno prelistam digitalno izdanje Jutarnjeg lista. Nedavno sam otkrila i Pinterest pa i tamo odem provjeriti što ima novo.
Po potrebi posjećujem Coolinariku, da dobijem ideju što kuhati za ručak.
Kada mi je mrsko praviti playlistu za slušanje, odem na 8tracks radio ili YouTube.
Ne mogu skoro ništa gledati preko interneta jer mi se laptop brzo zagrije i 'crkne'.
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Datum upisa : 28.07.2010
Najčešće idem na dva omiljena foruma na kojima pročitam šta se pisalo i stavim i sama pokoju porukicu. Ako imam vremena provjerim Facebook i e-mail poruke i pročitam horoskop. Preko IMDB-ja pogledam informacije o filmovima koji me interesuju, ili preko SoundHound-a istražujem ko je napisao neke pjesme koje mi se dopadaju.
Redovno provjeravam vremensku prognozu BBC-ja, a kad god se sjetim i BBC vijesti. Moj suprug se vrlo aktivno bavi Pinterestom, pa i ja ponekad pogledam slike koje je stavio ili zajedno biramo. On se tim bavi već odavno. Smatram da ima zaista istančan ukus i voli da stavlja slike ljudi, umjetnosti, arhitekture i unutrašnjeg dizajna. Očigledno i drugi dijele moje mišljenje o njegovom izboru jer ima preko 20,000 sljedbenika.
Redovno provjeravam vremensku prognozu BBC-ja, a kad god se sjetim i BBC vijesti. Moj suprug se vrlo aktivno bavi Pinterestom, pa i ja ponekad pogledam slike koje je stavio ili zajedno biramo. On se tim bavi već odavno. Smatram da ima zaista istančan ukus i voli da stavlja slike ljudi, umjetnosti, arhitekture i unutrašnjeg dizajna. Očigledno i drugi dijele moje mišljenje o njegovom izboru jer ima preko 20,000 sljedbenika.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Najcesece sam na dva foruma, Zid i COZ. Na ovom drugom sam vise, posto sam tamo admin. Mislim da na oba foruma najvise vremena provedem refreshujuci i cekajuci nove postove
Na Facebook idem samo navece poslije posta, malo prelistam sta se dogadjalo i povremeno okacim kakav citat ili pjesmu.
Preko interneta se kacim na server firme u BiH na kom testiram aplikacije.
Koristim tri maila, koja stalno provjeravam.
Ipak, mislim da najvise koristim internet za Skype. Preko Skypea pisem s momkom kad smo na poslu A preko istog imam i sastanke / dogovore oko projekta. Uvijek je drama u firmi ako za vrijeme radnog vremena si online, a ne odgovaras 10 ili vise minuta.
Na Facebook idem samo navece poslije posta, malo prelistam sta se dogadjalo i povremeno okacim kakav citat ili pjesmu.
Preko interneta se kacim na server firme u BiH na kom testiram aplikacije.
Koristim tri maila, koja stalno provjeravam.
Ipak, mislim da najvise koristim internet za Skype. Preko Skypea pisem s momkom kad smo na poslu A preko istog imam i sastanke / dogovore oko projekta. Uvijek je drama u firmi ako za vrijeme radnog vremena si online, a ne odgovaras 10 ili vise minuta.
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Zaboravih da i ja koristim Skajp. Doduše, u mom slučaju to isključivo koristim za kontakte sa mamom i prijateljima i rodbinom. Divan izum.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Ja za kontakte sa porodicom i prijateljima trenutno najcesce koristim Viber.
A zaboravih i Coolinariku, koju je spomenula Polly Evo, upravo isprovam jedan recept odatle...
A zaboravih i Coolinariku, koju je spomenula Polly Evo, upravo isprovam jedan recept odatle...
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Kada nisam na poslu, prva stvar koju otvorim u pretraživaču je Zid (tj. u 95 odsto slučajeva već je otvoren), pogledam šta se pisalo, pa pustim neku pesmu na Jutjubu i onda dalje sam Jutjub bira pesme. Ako mi je do smeha, odem na Buzzfeed, a ako sam dobro koncentrisan, odem na kulturu na B92, Politici, Blicu i Večernjim novostima (ova četiri linka sam sačuvao u posebnom bukmark-folderu, pa ih uvek otvaram sve zajedno). U poslednje vreme često odgledam po nekoliko starih epizoda Doctor Who-a na TheWatchSeries.to ili iščitavam svakakve članke o njemu. Često gledam trejlere za filmove i pamtim ih, ali onda zaboravim da sam želeo da gledam film, jer ima toliko stvari koje želim da uradim pre toga, pa ga odgledam za nekoliko meseci. Odem ponekad na MudreMisli, pa ostanem satima čitajući i izdvajajući tekstove koje želim da stavim u Priče za lep dan. Nekad se zaludim Politikinim Zabavnikom, pa nekoliko dana zaredom iščitavam tekstove iz starih brojeva koji su postavljeni na sajt. Desi mi se i da odem na Tumblr, ali sve ređe - zalutam tamo kad tražim predlog za takmičenje, pa mi se osladi i da pročačkam malo.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Datum upisa : 15.01.2010
Prvo upalim lpt i čekam da se izvesne sitnice reše same od sebe. To mi uvek uzima par minuta, ali tako je kako je. E tek onda sednem.
Prvo otvaram Zid. Uglavnom. Ako nije zid onda je Pinester. Ako nije ni to onda je We heart it. Nekad idem na Leptiricu. You tube mi je gotovo uvek otvoren. Razni sajtovi sa knjigama, slikama i citatima. Onda Duolingo - učim jezike. Sate provodim tražeći sitnice koje volim. Vesti ne čitam, sve što ima veze sa politikom izbegavam. Kad gledam serije, tražim ih u originalu jer me smara kad nisu HD.
Gledam filmove, ali ih uvek skidam.
Najviše ipak uživam u slikama i raznim umetničkim delima.
Čitati na netu mi je zamorno, bole me oči.
Najbrže mi proleti vreme kada skidam i gledam slike.
Prvo otvaram Zid. Uglavnom. Ako nije zid onda je Pinester. Ako nije ni to onda je We heart it. Nekad idem na Leptiricu. You tube mi je gotovo uvek otvoren. Razni sajtovi sa knjigama, slikama i citatima. Onda Duolingo - učim jezike. Sate provodim tražeći sitnice koje volim. Vesti ne čitam, sve što ima veze sa politikom izbegavam. Kad gledam serije, tražim ih u originalu jer me smara kad nisu HD.
Gledam filmove, ali ih uvek skidam.
Najviše ipak uživam u slikama i raznim umetničkim delima.
Čitati na netu mi je zamorno, bole me oči.
Najbrže mi proleti vreme kada skidam i gledam slike.
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Datum upisa : 11.12.2012
Similar topics
» Slobodno vreme
» Verujete li u svoje snove?
» Može li se na internetu naći osoba za ozbiljnu vezu?
» Otvorite nam vrata svoje muzičke riznice
» Negativ
» Verujete li u svoje snove?
» Može li se na internetu naći osoba za ozbiljnu vezu?
» Otvorite nam vrata svoje muzičke riznice
» Negativ
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu