Slobodno vreme
+7
enigma_
zanesena
amaranth
Still_dreaming
Bella
Catwoman
nexstosic
11 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Slobodno vreme
Čime se bavite u slobodno vreme? Šta je to što vas opušta?
nexstosic- Član za primer
- Broj poruka : 1444
Godina : 36
Datum upisa : 05.02.2010
Re: Slobodno vreme
Svime i svačim. Kada razmislim,kao i da ga nemam jer se trudim da mi nikada ne bude dosadno i da radim nešto. Trenirala sam folklor dok nisam krenula na fax, ali planiram i ovde nečim tako stalnim da se bavim. Zatim muzika, ples, šetnja pored reke, malo forumašenje...razgovor o ozbiljnim temama, debate (naročito sa docimerom koji misli da su žene i muškarci ravnopravni u svakom pogledu)...
Catwoman- Član za primer
- Broj poruka : 1450
Godina : 33
Datum upisa : 17.01.2010
Slobodno vreme...hmmm,pa toga nemam mnogo,ali kada imam onda sam 100%samo decija i to veme provedem sa njima.Onda nas troje odemo u setnju i uzivamo
Bella- Početnik
- Broj poruka : 92
Datum upisa : 10.02.2010
Fotelja, kafa, piksla, knjiga... Savršena slika. Trenutno imam problem sa foteljom, nemam je, pa ne mogu da ukombinujem sve da bi mi zadovoljstvo bilo potpuno. Ali uz knjigu se najlakše opustim... A tu je naravno i Zid... Malo igranja, čitanje zanimljivih postova, druženje...
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Slobodno vreme je vreme za muziku ili dobru knjigu.
Ovih dana dosta vremena provodim van kuće, tako da i ne stižem baš da uživam u dobroj knjizi, muziku slušam u hodu. Pustim mjuzu, stavim slušalice i odoh.
Ovih dana dosta vremena provodim van kuće, tako da i ne stižem baš da uživam u dobroj knjizi, muziku slušam u hodu. Pustim mjuzu, stavim slušalice i odoh.
"Where is the wonder where's the awe?
Where are the sleepless nights I used to live for?"
Where are the sleepless nights I used to live for?"
amaranth- Zaslužni član
- Broj poruka : 1943
Godina : 35
Datum upisa : 26.07.2010
Slobodno vrijeme, kad god za to imam priliku, volim da provedem u prirodi...tako se najbolje opustim...
Ali nemoguce je da uvijek kad imam slobodnog vremena stignem negdje u prirodu,pa se opustam na razlicite nacine...citam, pisem, kuvam, njegujem svoje biljke...zavisi koliko imam vremena i koliko sam umorna...
Mada su mi u kucnoj varijanti knjiga i cvijece najefikasniji nacina da se odmorim...
Ali nemoguce je da uvijek kad imam slobodnog vremena stignem negdje u prirodu,pa se opustam na razlicite nacine...citam, pisem, kuvam, njegujem svoje biljke...zavisi koliko imam vremena i koliko sam umorna...
Mada su mi u kucnoj varijanti knjiga i cvijece najefikasniji nacina da se odmorim...
zanesena- Počasni član
- Broj poruka : 2574
Godina : 41
Datum upisa : 17.04.2010
Slobodno vreme...Ako me ne 'apse (dozvolila sam im ...) pa sam na netu, kao recimo danas. Uz net odgeldam i tv..prelistam novine, i naravno nabijem im na nos sto sam sav dan u kuci i zapretim im da cu da pobegnem...dosadni su za 'medalju' nekada nemam zivaca ni za sebe,a kamoli za sve oko sebe Tak' da bezim sutra obavezno.
Jer ja imam slobodno vreme, ne radim, ne ucim, prema tome sta je bilo... samo sam izasla do prodavnice danas i to vise puta
Jer ja imam slobodno vreme, ne radim, ne ucim, prema tome sta je bilo... samo sam izasla do prodavnice danas i to vise puta
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
Konačno imam slobodnog vremena!
Sada nadoknadjujem sve propušteno u proteklih 7 meseci.
Uživam u svakom trenutku.
Sada nadoknadjujem sve propušteno u proteklih 7 meseci.
Uživam u svakom trenutku.
Ika- Zavisni član
- Broj poruka : 4253
Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011
Pisanje serije ili prepravljanje iste
Crtanje, za koje apsolutno nemam talenta, ali me opusta
Crtanje, za koje apsolutno nemam talenta, ali me opusta
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Slušanje muzike, gledanje televizije, šetnje, čitanje novina, sudoku i kontaktiranje prijatelja uglavnom ispunjavaju moje slobodno vrijeme. Dio svog slobodnog vremena moram provesti i čisteći kuću i kuvajući i to mi je najmanje omiljeni dio, ali što se mora mora se.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Similar topics
» Negativ
» Kako provodite svoje vreme na internetu?
» U pogrešno vreme, na pogrešnom mestu
» Kada je pravo vreme za decu?
» Da li je moguće voleti dve osobe u isto vreme?
» Kako provodite svoje vreme na internetu?
» U pogrešno vreme, na pogrešnom mestu
» Kada je pravo vreme za decu?
» Da li je moguće voleti dve osobe u isto vreme?
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu