Cafe ‚‚Utopija"
+8
ThePoet
polly88
Troja
Virginija_Woolf
Dafne
Still_dreaming
Ivana_
ces@ric@
12 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 28 od 40
Strana 28 od 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Cafe ‚‚Utopija"
polly88 ::Troja, ja inače rijetko posjećujem forum preko mobitela, ali sad sam baš probala da vidim imam li isti problem, ali sve je ok. A budući da se skoro uopće ne razumijem u to, nemam pojma ni u čemu bi mogao biti tvoj problem. Nadam se da će se već javiti netko s rješenjem.
Hvala Polly.
Jutros sam imala problema da se ulogujem I sa kompjutera. Bas mi nije jasno sta se desava.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Verovatno privremeni problemi, kao i sve do sada. Nemoj se uzbuđivati
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Nadam se da si u pravu Still.
Nije mi medjutim jasno kako to da ne mogu da se ulogujem telefonom ni kada je internet perfektan. Pitam se da ovi majmuni iz Apple-a nisu napravili neku softversku caku zbog koje se vise uopste nece biti moguce ulogovati.
Nije mi medjutim jasno kako to da ne mogu da se ulogujem telefonom ni kada je internet perfektan. Pitam se da ovi majmuni iz Apple-a nisu napravili neku softversku caku zbog koje se vise uopste nece biti moguce ulogovati.
Troja- Legendarni član
Ekipice, imam jedan izazov za sve vas. Ali ću ga saopštiti tek kad napišete prihvatate li ga. Obećavam da nije ništa teško ni strašno. Čak je i jednostavan. Ali je fora da prvo prihvatite, pa onda da saopštim.
Ko prihvata?
Ko prihvata?
Amor fati
Live today
Still_dreaming ::Ekipice, imam jedan izazov za sve vas. Ali ću ga saopštiti tek kad napišete prihvatate li ga. Obećavam da nije ništa teško ni strašno. Čak je i jednostavan. Ali je fora da prvo prihvatite, pa onda da saopštim.
Ko prihvata?
Evo ja ću probiti led.
(Osim ako je nešto što zahtijeva aktivnost za vikend, jer tad vjerojatno nisam tu.)
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Datum upisa : 28.07.2010
Imajući u vidu da imam bronhitis i tetive u oporavku naprslog stopala, ako nije u pitanju 110m sa preponama ili nešto tome slično... I'm in...
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
... I ako ne traje predugo jer nemam ni vremena niti strpljenja.
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
I am in... dok se ne predomislim
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
I'm out. Idem na odmor za dva-tri dana.
Troja- Legendarni član
Četvoro. Lep broj. Troja, čekam da se predomisliš i da se oglase Poet i Dora. Ne zahteva mnogo vremena niti nešto preko vikenda. A Ces se neće predomisliti.
Amor fati
Live today
Still, evo i mene.
Prihvatam, naravno.
Prihvatam, naravno.
Dora_Mar- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2926
Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010
Prihvatam izazov.
Ms.k, ti si šajze, a ne schogetten čokolada, nemaš pojma!!!
Ms.k, ti si šajze, a ne schogetten čokolada, nemaš pojma!!!
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
PoetU jedno ne isključuje drugo...Obje smo šajze i slatke samo što sam ja totalno kul a ona je bezveznaPoet ::Ms.k, ti si šajze, a ne schogetten čokolada, nemaš pojma!!!
Sad sam se smorila ko krtica u saksiji... ...a baš sam se veselila gledanju kad sam pročitala da je isti pisac i redatelj što je radio "Istjerivanje đavla iz Emili Rouz" (jedan od najkul filmova koji sam gledala)Poet ::Pogledao sam pre dve nedelje Marvelov Dr. Strange. Uopšte mi se nije dopao. Nisam mnogo očekivao od filma, ali da mi se toliko neće svideti, da čak neću moći da uživam ni u specijalnim efektima, ni u dobrom izboru glumaca (koji se sve vreme muče s odvratnim dijalozima), ni u magiji koju baš volim. Svaki mogući kliše jednog Marvelovog filma (i generalno holivudskog trilera) je ubačen ovde, radnja teče naivno, a likovi su nemotivisani, nerealistični i izgovaraju tačno one klišee koje bi publika i očekivala od njih da kažu što, prirodno, vodi bolnoj predvidljivosti. Preporučujem nekad za razbibrigu, ali nije vredno da ga gledate u bioskopu.
ms.k- Zavisni član
I'm out too...Troja ::I'm out.
P.S.
Don't hold your breath I'm not changing my mind...
ms.k- Zavisni član
Zelim pohvaliti Doru Mar. Vrlo lijepo pise I bas je osvjezila ovaj forum. Nadam se da ce vidjeti ovu poruku I da ce znati da nas ima koji jako cijenimo njeno prisustvo ovdje.
Troja- Legendarni član
Hvala, Troja.
Bila sam malo odsutna sa foruma. Zbog fakulteta i obaveza, nisam imala vremena za život a kamoli šta drugo.
Sad, ne treba da mi fakultet oduzima toliko vremena, da ne radim stvari koje me ispunjavaju, pa se vraćam polako.
Bila sam malo odsutna sa foruma. Zbog fakulteta i obaveza, nisam imala vremena za život a kamoli šta drugo.
Sad, ne treba da mi fakultet oduzima toliko vremena, da ne radim stvari koje me ispunjavaju, pa se vraćam polako.
Izazov su prihvatili Polly, Ces, Male, Poet i Dora.
A izazov je sledeći. Vas petoro i ja sa vama imamo zadatak da dovedemo po jednu osobu na forum, ali osobu koja bi mogla da bude aktivna i zadrži se, osobu koja voli forume ili ima takve sklonosti da bi joj se na ovom forumu svidelo. Da li će to biti neko koga poznajete samo preko foruma ili iz onlajn sveta ili neko koga poznajete uživo nije bitno. Imamo dve nedelje vremena da ispunimo izazov.
Je l da da nije teško? Sigurno svako od vas ima bar jednu takvu osobu.
I da, Dora, divno je videti te opet
A izazov je sledeći. Vas petoro i ja sa vama imamo zadatak da dovedemo po jednu osobu na forum, ali osobu koja bi mogla da bude aktivna i zadrži se, osobu koja voli forume ili ima takve sklonosti da bi joj se na ovom forumu svidelo. Da li će to biti neko koga poznajete samo preko foruma ili iz onlajn sveta ili neko koga poznajete uživo nije bitno. Imamo dve nedelje vremena da ispunimo izazov.
Je l da da nije teško? Sigurno svako od vas ima bar jednu takvu osobu.
I da, Dora, divno je videti te opet
Amor fati
Live today
Challenge accepted.
Still
Still
Troja ::Idu mi na zivce ovi lokalni neizivljeni majmuni koji bacaju petarde koje odjekuju kao bombe. Je li vam bilo malo rata kreteni jedni primitivni?
Svake godine ih proklinjem, bas neizivljeni majmuni. Ma zapravo kreten je onaj koji ih je izmislio. No, mislim da su to klinci koji su rodjeni poslije rata ili oni kojima je "usred Berlina front bio", ne vjerujem da neko ko je prezivio rat uziva u tom zvuku.
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
Kod mene u ulici je uglavnom mirno kad su petarde u pitanju, sve dok ne dođe susjedin unuk (koji inače ne živi ovdje). Kad počne gruvati, to se ne može izdržati. Najviše mi bude žao psa koji ne zna gdje bi se uvukao od straha i buke. Ja bih zakonom zabranila prodaju; zbilja ne znam kakvo uživanje to pruža, meni to dođe isto kao da sam uzela novac i zapalila ga. Samo što se čuje "boom".
Edit:
Ne odustajem, ali čisto da znate koliko se trudim.
Edit:
Evo sam već 14 osoba pitala, nitko neće.Still_dreaming ::Je l da da nije teško? Sigurno svako od vas ima bar jednu takvu osobu.
Ne odustajem, ali čisto da znate koliko se trudim.
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Datum upisa : 28.07.2010
U Holandiji je pucanje petardi jos mnogo gore nego u Sarajevu. Kod njih grad zna osvanuti sav crven od kapsula ispaljenih za Novu godinu. Dok im se jedne godine nije zapalila i eksplodirala fabrika nisu nikada htjeli nimalo umanjiti njihovu upotrebu.
Zaista ne vidim u cemu je zadovoljstvo ispaliti petardu, niti sam to vidjela i prije rata.
Zaista ne vidim u cemu je zadovoljstvo ispaliti petardu, niti sam to vidjela i prije rata.
Troja- Legendarni član
Ja sam odustala odmah u startu Moram pravo dovuci ljude na svoj forum (sto smisljam vec mjesecima kako), pa onda vremenom mogu pozvati i ovdje.
Troja, napravite zamku za tu zenu, da se najprije uvjerite da je ona u pitanju. Ko zna sta sve krade od tvog svekra kad vas nema tu.
Troja, napravite zamku za tu zenu, da se najprije uvjerite da je ona u pitanju. Ko zna sta sve krade od tvog svekra kad vas nema tu.
To je i nama najgora pomisao - ko zna sta se tek desava kada mi nismo tu.
Troja- Legendarni član
Žene... Nije stvar u lepoti zvuka jer nije lep. Stvar je u lepoti destrukcije.ces@ric@ ::ne vjerujem da neko ko je prezivio rat uziva u tom zvuku.
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Strana 28 od 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 28 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu