Cafe ‚‚Utopija"
+8
ThePoet
polly88
Troja
Virginija_Woolf
Dafne
Still_dreaming
Ivana_
ces@ric@
12 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 29 od 40
Strana 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: Cafe ‚‚Utopija"
male ::Žene... Nije stvar u lepoti zvuka jer nije lep. Stvar je u lepoti destrukcije.ces@ric@ ::ne vjerujem da neko ko je prezivio rat uziva u tom zvuku.
Upravo je destrukcija ono sto je tako stravicno ruzno u svemu tome.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Nikada nisi napravila maketu kuće ili broda samo da bi je upalila i gledala kako gori?! O, Bože...
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Nakon smrti ruskog vojnog orkestra Aleksandrov danas je umro i George Michael. Pocivajte u miru.
Troja- Legendarni član
I da dodamo domace: Batu Zivojinovica, Dragana Nikolica, Miru Stupicu, Mandu, Jadranku Stojakovic, Marinka Mazgalja, Zuzi Jelinek, Esmu Redzepovu... e, pa stvarno 2016...
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Dora, baš me je dotakao tvoj post o napuštanju porodičnog doma. Naročito momenat sa crvenim ružama.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Hvala ti Still Nemaš pojma koliko mi znači
Dora_Mar- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2926
Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010
Izvinjavam se, belim, ne znam šta mi bi. U glavi bele, a ja pišem crvene
Amor fati
Live today
Hahaha, vidjeh i ja, al kao da je bitna boja
Dobro jutro narode.
U Sarajevu pada snijeg koliko moze. S jedne strane drago mi je vidjeti ga kroz prozor iz tople sobe, a sa druge strane zalim sto sad necemo moci ici u duge setnje. Da nema bljuzgavice ni snijeg mi ne bi smetao, ovako mi zao da unistim nove cizme za dva dana.
U petak letimo nazad za London. Lijepo je bilo biti gost, a bice lijepo i vratiti se kuci.
U Sarajevu pada snijeg koliko moze. S jedne strane drago mi je vidjeti ga kroz prozor iz tople sobe, a sa druge strane zalim sto sad necemo moci ici u duge setnje. Da nema bljuzgavice ni snijeg mi ne bi smetao, ovako mi zao da unistim nove cizme za dva dana.
U petak letimo nazad za London. Lijepo je bilo biti gost, a bice lijepo i vratiti se kuci.
Troja- Legendarni član
Ovdje pada kisa
Troja, koliko cesto ides u Sarajevo/BiH? Ja imam dosta prijatelja ovdje koji idu kuci cim imaju slobodno, sto nikad nije bio moj slucaj, pa me zanima sta je kod tebe prosjek.
Troja, koliko cesto ides u Sarajevo/BiH? Ja imam dosta prijatelja ovdje koji idu kuci cim imaju slobodno, sto nikad nije bio moj slucaj, pa me zanima sta je kod tebe prosjek.
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
Troja, sad me uhvati nostalgija.
Odavno kod nas nije padao snijeg. A i kada je padao odma bi narednog dana ili pala kiša ili duvao vjetar pa bi bilo katastrofalno.
A ja tako volim zimu i snijeg
Odavno kod nas nije padao snijeg. A i kada je padao odma bi narednog dana ili pala kiša ili duvao vjetar pa bi bilo katastrofalno.
A ja tako volim zimu i snijeg
U Sarajevo obicno idem jednom godisnje, ali smo ove godine dosli tri puta u pet mjeseci sticajem okolnosti. Prvo redovna posjeta i da vidimo svekrvu koja je bila vrlo bolesna, pa da dodjemo na njenu sahranu i evo sada treci put kada smo dosli samo zbog toga sto je svekar bio vrlo tuzan nakon smrti supruge, pa da ga malo utjesimo. Mislim da cemo sledece godine opet ici samo jednom pod uslovom da se ne desi neka situacija koja bi zahtijevala nas hitni dolazak.
Dora, ja bih snijeg voljela vidjeti nekoliko dana na planini, negdje gdje je cisto i gdje ne moram putovati na posao. Inace ga ne volim - od toga da je vrlo opasna voznja kada ceste polede, do toga da se napravi bljuzgavica, a to bas ne volim.
Dora, ja bih snijeg voljela vidjeti nekoliko dana na planini, negdje gdje je cisto i gdje ne moram putovati na posao. Inace ga ne volim - od toga da je vrlo opasna voznja kada ceste polede, do toga da se napravi bljuzgavica, a to bas ne volim.
Troja- Legendarni član
Znaci kao i ja. I ja sam 2013 isla triput, dvaput na sahranu (dedi, pa onda baki) i jednom kao dio godisnjeg odmora. Inace jednom godisnje i to mi je sasvim dovoljno
Here's to another trip around the sun.
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
Pozdrav svima.
Mi smo juče imali mnogo loše sreće. Odletjeli smo do Beča i proveli dan vrlo ugodno šetajući po Beču sa njima. Na žalost, kada smo došli na aerodrom rekli su nam da je let odložen, a dva sata kasnije ga i potpuno otkazaše. Potom smo četiri sata čekali u redu da dobijemo nove karte i hotelsku sobu. Tokom noći suprug je dobio groznicu i toliko se tresao da nismo mogli spavati. Morali smo opet ustati u pet ujutru da bi letili za Berlin, iz koga ćemo u pet popodne letjeti za London. Da je bar suprug zdrav mogli bismo prohodati po gradu, te bi nam vrijeme brže prošlo. Samo daj bože da u London stignemo večeras.
Mi smo juče imali mnogo loše sreće. Odletjeli smo do Beča i proveli dan vrlo ugodno šetajući po Beču sa njima. Na žalost, kada smo došli na aerodrom rekli su nam da je let odložen, a dva sata kasnije ga i potpuno otkazaše. Potom smo četiri sata čekali u redu da dobijemo nove karte i hotelsku sobu. Tokom noći suprug je dobio groznicu i toliko se tresao da nismo mogli spavati. Morali smo opet ustati u pet ujutru da bi letili za Berlin, iz koga ćemo u pet popodne letjeti za London. Da je bar suprug zdrav mogli bismo prohodati po gradu, te bi nam vrijeme brže prošlo. Samo daj bože da u London stignemo večeras.
Troja- Legendarni član
Društvo, lijep provod večeras, gdje god da ste i s kim god da ste!
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Datum upisa : 28.07.2010
Hvala Polly, i tebi lijep provod i sve najbolje!
Sretno svima i od mene.
Mi konačno stigli kući. Suprug je vrlo bolestan, pa mi ovo baš i nije neka previše sretna Nova godina.
Mi konačno stigli kući. Suprug je vrlo bolestan, pa mi ovo baš i nije neka previše sretna Nova godina.
Troja- Legendarni član
Srećna Nova godina.
Samo kada se završila ova prethodna! Ne ponovila se! Nikada nisam više radio i nikada nisam manje zarađivao prema uloženom radu!
U ovoj ću, nadam se imati malo vremena...
Samo kada se završila ova prethodna! Ne ponovila se! Nikada nisam više radio i nikada nisam manje zarađivao prema uloženom radu!
U ovoj ću, nadam se imati malo vremena...
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Srećni praznici i od mene
Drugariiiiii, da ste mi srećni, zdravi, lepi, orni, blesavi, nasmejani, iznenađivani svakodnevno u novoj 2017! Postanite bolja verzija sebe u novoj godini!
Voli vas Still!
P. S. Rezultate objavljujem sutra, sad sam ušao samo da vam poželim sve najlepše!
Voli vas Still!
P. S. Rezultate objavljujem sutra, sad sam ušao samo da vam poželim sve najlepše!
Amor fati
Live today
Troja ::...što smo i ja i suprug dobili gripu.
...što nam je bolest pokvarila praznike.
...što moramo ići do prodavnice i apoteke po ovoj zimi.
Troja, zar u Londonu nema usluga da ti dovezu sta narucis u supermarketu? Momak i ja to uvijek radimo kad smo oboje bolesni.
Ima, ali mi to nikada nismo koristili jer suprug obično obavlja sve kupovine lično pošto ima veliki supermarket blizu kancelarije u koju ide autom. Obično imamo i velike zalihe hrane u frižideru, ali nam se sad desilo da nemamo jer smo dugo bili na putu, pa smo nabavili samo artikle koji imaju vrlo dug rok trajanja.
Inače imamo prodavnicu i dosta blizu kuće, ali kada si bolestan i takav izlazak ti smeta. Doduše, meni je to zgodna prilika da zapalim usput.
Inače imamo prodavnicu i dosta blizu kuće, ali kada si bolestan i takav izlazak ti smeta. Doduše, meni je to zgodna prilika da zapalim usput.
Troja- Legendarni član
Ma kad sam bolesna lakse mi je na internetu odabrati artikle, naruciti, pa da ti donesu na vrata Inace odemo skupa jednom sedmicno, napravimo vecu kupovinu i tokom sedmice kupujemo hljeb i nesto sitno, kako je kome blize
Mi nismo često bolesni, a zajedno skoro nikad, pa nam to obično nije problem.
Ja sam bolesna od ponedeljka, a danas sam imala najvišu temperaturu. Sada počinjem brinuti da neću ozdraviti do utorka, a sama mogu pravdati samo nedelju dana. Do mog ljekara je teže doći nego dobiti zgoditak na lutriji. Biće veselo.
Ja sam bolesna od ponedeljka, a danas sam imala najvišu temperaturu. Sada počinjem brinuti da neću ozdraviti do utorka, a sama mogu pravdati samo nedelju dana. Do mog ljekara je teže doći nego dobiti zgoditak na lutriji. Biće veselo.
Troja- Legendarni član
Strana 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 29 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu